Povezane vesti
"Sad svi žele da pokažu koliko su bili dobri sa njim": Glumac o Halidu Bešliću: "Treba ga gledati kao čoveka..."
Blic 09.10.2025
Glumac Enis Bešlagić pozvao je ljude širom sveta da se u nedelju, 12. oktobra, okupe u svojim gradovima i na taj način odaju počast legendarnom pevaču Halidu Bešliću, koji je preminuo 7. oktobra. - Znam da sad svi govore o Halidu i žele da pokažu koliko… »
Poznati glumac o Halidu Bešliću: „Sada svi žele da pokažu koliko su bili dobri sa njim“
Nova 09.10.2025
Glumac Enis Bešlagić pozvao je sve fanove i poštovaoce Halida Bešlića da se okupe u nedelju u 17 časova u svojim gradovima kako bi odali počast pevaču. Enis Bešlagić više je imao priliku da sarađuje sa Halidom Bešlićem, te je sada pokrenuo i akciju… »
"Sada svi žele da pokažu koliko su dobri sa njim" Poznati glumac se oprostio od Halida Bešlića, pa svima uputio jednu molbu!…
Alo 09.10.2025
Glumac je pozvao organizacije da pronađu trgove i organizuju okupljanja u nedelju u 17 časova. Glumac Enis Bešlagić pozvao je ljude širom sveta da se u nedelju, 12. oktobra, okupe u svojim gradovima i na taj način odaju počast legendarnom pevaču Halidu… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama i najavom otopljenja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i oštre reakcije Rusije
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 84 povezane
Bolomboj se vratio i poručio: "Bio sam očajan kada sam se povredio, Saša Obradović..."
Telegraf pre 10 minutajoš 39 povezanih