Повезане вести
Ту сам да правим шоу: Дара Бубамара о каријери, "Звездама Гранда" и стању на естради (фото)
Вечерње новости 09.10.2025
ФОЛК звезда Дара Бубамара ради пуном, ангажована је на пројекту “Звезде Гранда”, упоредо и наступа и како каже, увек прави лом. Фото: Новости - Кад ја нисам правила лом. И кад имам и кад немам нову песму, воле ме људи и приватно… »
Дара Бубамара никад искреније о колегама
Вести онлине 09.10.2025
Певачица Дара Бубамара ради пуном паром, ангажована је на пројекту “Звезде Гранда”, упоредо и наступа и како каже, увек прави лом. “Ја сам живи с**с” Дара о колегама из жирија. Дара је за Блиц проговорила и о колегама, али и о… »
"Људи на естради су глупи": Дара Бубамара никад искреније о колегама, проговорила и о највећој интими: "Купују ми с**си…
Блиц 09.10.2025
Певачица Дара Бубамара ради пуном, ангажована је на пројекту “Звезде Гранда”, упоредо и наступа и како каже, увек прави лом. Дара је за Блиц проговорила и о колегама, али и о највећој интими, те без пардона прича о томе шта јој… »
"Често смо били заједно" Дара Бубамара открила какав је Халид био човек, поменула и Карлеушу: "Оставио је..."
Телеграф 09.10.2025
Певачица Дара Бубамара, синоћ је наступила пред београдском публиком у ресторану " Национална класа", где је направила атмосферу за памћење. Видно расположена и насмејана, око пола сата пре поноћи, Дара Бубамара је стигла у… »
Вести дана »
Спектакл: Енглеска победила Француску 6:4 и освојила треће место на Мундијалу
Јужне вести пре 5 сатијош 20 повезаних
На данашњи дан, 19. јул: Рођен Владимир Мајаковски, отворена париска подземна железница...
Н1 Инфо пре 26 минутајош 3 повезане
Србила водила па доживела дебакл после преокрета и остала без финалног турнира Лиге нација
Нова пре 5 сатијош 4 повезане