Povezane vesti

Tu sam da pravim šou: Dara Bubamara o karijeri, "Zvezdama Granda" i stanju na estradi (foto)

Tu sam da pravim šou: Dara Bubamara o karijeri, "Zvezdama Granda" i stanju na estradi (foto)

Večernje novosti pre 7 dana
FOLK zvezda Dara Bubamara radi punom, angažovana je na projektu “Zvezde Granda”, uporedo i nastupa i kako kaže, uvek pravi lom. Foto: Novosti - Kad ja nisam pravila lom. I kad imam i kad nemam novu pesmu, vole me ljudi i privatno što mi je jako bitno… »
Dara Bubamara nikad iskrenije o kolegama

Dara Bubamara nikad iskrenije o kolegama

Vesti online pre 7 dana
Pevačica Dara Bubamara radi punom parom, angažovana je na projektu “Zvezde Granda”, uporedo i nastupa i kako kaže, uvek pravi lom. “Ja sam živi s**s” Dara o kolegama iz žirija. Dara je za Blic progovorila i o kolegama, ali i o najvećoj intimi, te bez… »
"Ljudi na estradi su glupi": Dara Bubamara nikad iskrenije o kolegama, progovorila i o najvećoj intimi: "Kupuju mi s**si…

"Ljudi na estradi su glupi": Dara Bubamara nikad iskrenije o kolegama, progovorila i o najvećoj intimi: "Kupuju mi s**si…

Blic pre 7 dana
Pevačica Dara Bubamara radi punom, angažovana je na projektu “Zvezde Granda”, uporedo i nastupa i kako kaže, uvek pravi lom. Dara je za Blic progovorila i o kolegama, ali i o najvećoj intimi, te bez pardona priča o tome šta joj ljudi nabavljaju i daju na… »
"Često smo bili zajedno" Dara Bubamara otkrila kakav je Halid bio čovek, pomenula i Karleušu: "Ostavio je..."

"Često smo bili zajedno" Dara Bubamara otkrila kakav je Halid bio čovek, pomenula i Karleušu: "Ostavio je..."

Telegraf pre 7 dana
Pevačica Dara Bubamara, sinoć je nastupila pred beogradskom publikom u restoranu " Nacionalna klasa", gde je napravila atmosferu za pamćenje. Vidno raspoložena i nasmejana, oko pola sata pre ponoći, Dara Bubamara je stigla u klub, gde je ispozirala… »

Vesti dana »