Povezane vesti

Šako Polumenta piše gnusne uvrede Jasni koja je stala u Emirovu odbranu: "Ne znam čime se bavi ova baba sera"

Šako Polumenta piše gnusne uvrede Jasni koja je stala u Emirovu odbranu: "Ne znam čime se bavi ova baba sera"

Telegraf pre 2 dana
Pevač Emirom Brunčevićem otkrio je, gostujući u Amidži šou da je njegov kolega Šako Polumenta dogovorio snimanje spota s njim, ali je dolazak otkazak dan pred snimanje, uz izgovor da je bolestan. Emirova priča izazvala je potpuni haos na mrežama, a… »
"Javne kuće po Turskoj znaju o tebi, nudila mi se, odbio sam je!" Šako Polumenta izvređao koleginicu, ona ga tužila: Gori sve!…

"Javne kuće po Turskoj znaju o tebi, nudila mi se, odbio sam je!" Šako Polumenta izvređao koleginicu, ona ga tužila: Gori sve!…

Kurir pre 1 dan
Pevačica Jasna Šćepanović tužila je kolegu Šako Polumenta zbog njegovih tvrdnji da je bila narkomanka i radila u javnoj kući u Istanbulu. Iako je izgledalo da će se strasti na muzičkoj sceni bar malo smiriti, kako stvari stoje, novi rat na estradi je na… »
"Znaju te javne kuće u Turskoj": Pevačica tužila Šaka Polumentu, tvrdi da joj se udvarao kad je imala 18 godina

"Znaju te javne kuće u Turskoj": Pevačica tužila Šaka Polumentu, tvrdi da joj se udvarao kad je imala 18 godina

Mondo pre 1 dan
Pevačica Jasna Šćepanović tužila je pevača Šaka Polumentu nakon njegovih tvrdnji da je bila narkomanka i da se bavila prostitucijom. Estradni rat se razbuktao nakon gostovanja Emira Brunčevića u emisiji AmiG šou. Nakon brojnih uvreda koje je Polumenta… »
"Javne kuće po Turskoj znaju o tebi" Šako Polumenta brutalno izvređao koleginicu, rat skandaloznih razmera

"Javne kuće po Turskoj znaju o tebi" Šako Polumenta brutalno izvređao koleginicu, rat skandaloznih razmera

Alo pre 1 dan
Iako se činilo da će se strasti na muzičkoj sceni bar malo smiriti, kako stvari stoje, novi rat na estradi je na pomolu. Pevačica Jasna Šćepanović tužila je kolegu Šaka Polumentu zbog njegovih tvrdnji da je bila narkomanka i da je radila u javnoj kući u… »
Šako Polumenta piše gnusne uvrede poznatoj pevačici: "Nikad nisam čuo za ovu babu"

Šako Polumenta piše gnusne uvrede poznatoj pevačici: "Nikad nisam čuo za ovu babu"

Mondo pre 1 dan
Pevač Emir Brunčević otkrio je u emisiji "Amidži šou" da je njegov kolega Šako Polumenta trebalo da snimi spot s njim, ali se, kako tvrdi, na snimanju nikada nije pojavio, uz kako kaže - lažna opravdanja. Njegova ispovest izazvala je pravu buru na… »
Rat na estradi se ne stišava: Pevač optužio Šaka Polumentu, a onda se oglasila i koleginica: "Biće da želimo slavu preko…

Rat na estradi se ne stišava: Pevač optužio Šaka Polumentu, a onda se oglasila i koleginica: "Biće da želimo slavu preko…

Blic pre 1 dan
Emir Brunčević optužio je Šaka Polumentu da je dao lažno opravdanje zbog čega se nije pojavio na snimanju zajedničkog spota. Emir je otkrio ovo u emisiji "Amidži šou", a onda se na celu priču nadovezala pevačica Jasna Šćepanović u komentarima. - Nemoj… »
Estradni rat ne jenjava: Šako Polumenta piše gnusne uvrede poznatoj pevačici: Nikad nisam čuo za ovu babu... Ona se hitno…

Estradni rat ne jenjava: Šako Polumenta piše gnusne uvrede poznatoj pevačici: Nikad nisam čuo za ovu babu... Ona se hitno…

Kurir pre 1 dan
Pevač Emir Brunčević otkrio je u emisiji "Amidži šou" da je njegov kolega Šako Polumenta trebalo da snimi spot s njim, ali se, kako tvrdi, na snimanju nikada nije pojavio, uz – kako kaže – lažna opravdanja. Njegova ispovest izazvala je pravu buru na… »
Šako Polumenta žestoko odgovorio kolegi na optužbe da se nije pojavio na snimanju spota

Šako Polumenta žestoko odgovorio kolegi na optužbe da se nije pojavio na snimanju spota

Vesti online pre 1 dan
Pevač Emir Brunčević otkrio je da Šako Polumenta nije snimio duet sa njim. Naime, Emir je gostovao kod Ognjena Amidžića u emisiji i tom prilikom otkrio da je trebalo da snimi duet sa Šakom Polumentom, ali da je došlo do problema. Šako: “Ja sam gigant za… »
"Za njega sam gigant, na mojoj pesmi je zaradio za stan" Šako Polumenta žestoko odgovorio kolegi na prozivku: To njegovo…

"Za njega sam gigant, na mojoj pesmi je zaradio za stan" Šako Polumenta žestoko odgovorio kolegi na prozivku: To njegovo…

Kurir pre 2 dana
Pevač Emir Brunčević otkrio je da Šako Polumenta nije snimio duet sa njim, iako su imali dogovor da to urade. Naime, Emir je gostovao u emisiji kod Ognjena Amidžića i tom prilikom otkrio da je trebalo da snimi duet sa Šakom Polumentom, ali da je došlo do… »
Skandal trese estradu: Šako Polumenta žestoko odgovorio kolegi na optužbe da se nije pojavio na snimanju spota: "Ja sam gigant…

Skandal trese estradu: Šako Polumenta žestoko odgovorio kolegi na optužbe da se nije pojavio na snimanju spota: "Ja sam gigant…

Blic pre 2 dana
Pevač Emir Brunčević otkrio je da Šako Polumenta nije snimio duet sa njim. Naime, Emir je gostovao kod Ognjena Amidžića u emisiji i tom prilikom otkrio da je trebalo da snimi duet sa Šakom Polumentom, ali da je došlo do problema. - Trebalo je da imamo… »
"Ja sam gigant!" Šako sramotno vređa Emira Brunčevića! Obećao duet, pa otkazao dolazak, a sad "udara" po njemu

"Ja sam gigant!" Šako sramotno vređa Emira Brunčevića! Obećao duet, pa otkazao dolazak, a sad "udara" po njemu

Telegraf pre 2 dana
Crnogorski pevač Šako Polumenta trebalo je nedavno da se pojavi u Beogradu na snimanju duetske pesme sa Emirom Brunčevićem, pevačem koji važi za jedan od najboljih narodnjačkih muških vokala u regionu. On je Emiru dan pred zakazano snimanje rekao da je… »

Vesti dana »