Povezane vesti
Energetski stručnjak: Mi 53 godine nemamo sigurnost snabdevanja gorivom
Radio 021 09.10.2025
Energetski stručnjak Aleksandar Kovačević kaže da je "teško uočiti uzročno-posledičnu vezu između sigurnosti snabdevanja i uvođenja finansijskih sankcija jednom preduzeću". On je istakao da "pedeset i tri godine nemamo valjano osiguranu sigurnost… »
Energetski stručnjak: Mi 53 godine nemamo sigurnost snabdevanja, moraju se postaviti pouzdaniji temelji
Novi magazin 09.10.2025
Energetski stručnjak Aleksandar Kovačević za N1 je kazao da je "teško uočiti uzročno-posledičnu vezu između sigurnosti snabdevanja i uvođenja finansijskih sankcija jednom preduzeću". On je istakao i da "pedeset i tri godine nemamo valjano osiguranu… »
Energetski stručnjak: Mi 53 godine nemamo sigurnost snabdevanja, moraju se postaviti pouzdaniji temelji
N1 Info 09.10.2025
Energetski stručnjak Aleksandar Kovačević za N1 je kazao da je "teško uočiti uzročno-posledičnu vezu između sigurnosti snabdevanja i uvođenja finansijskih sankcija jednom preduzeću". On je istakao i da "pedeset i tri godine nemamo valjano osiguranu… »
Vesti dana »
Protesti prevoznika Zapadnog Balkana zbog EES sistema i ograničenja boravka u Šengenu
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 109 povezanih
Tramp objavio da šalje stručnjaka za granice u Minesotu: Volc tražio smanjenje broja saveznih agenata
N1 Info pre 18 minutajoš 45 povezanih
Studenti Pravnog fakulteta najavili bojkot nastave u znak podrške Novosađanima
Nova pre 13 minutajoš 25 povezanih
Rute: NATO od Srbije očekuje utvrđivanje odgovornosti za Banjsku i za napad na vojnike KFOR-a
Beta pre 58 minutajoš 21 povezana
Snežna oluja paralisala Ameriku: Najmanje 14 mrtvih, stotine hiljada bez struje
BBC News pre 3 satajoš 32 povezane