Povezane vesti
Energetski stručnjak: Mi 53 godine nemamo sigurnost snabdevanja gorivom
Radio 021 09.10.2025
Energetski stručnjak Aleksandar Kovačević kaže da je "teško uočiti uzročno-posledičnu vezu između sigurnosti snabdevanja i uvođenja finansijskih sankcija jednom preduzeću". On je istakao da "pedeset i tri godine nemamo valjano osiguranu sigurnost… »
Energetski stručnjak: Mi 53 godine nemamo sigurnost snabdevanja, moraju se postaviti pouzdaniji temelji
Novi magazin 09.10.2025
Energetski stručnjak Aleksandar Kovačević za N1 je kazao da je "teško uočiti uzročno-posledičnu vezu između sigurnosti snabdevanja i uvođenja finansijskih sankcija jednom preduzeću". On je istakao i da "pedeset i tri godine nemamo valjano osiguranu… »
Energetski stručnjak: Mi 53 godine nemamo sigurnost snabdevanja, moraju se postaviti pouzdaniji temelji
N1 Info 09.10.2025
Energetski stručnjak Aleksandar Kovačević za N1 je kazao da je "teško uočiti uzročno-posledičnu vezu između sigurnosti snabdevanja i uvođenja finansijskih sankcija jednom preduzeću". On je istakao i da "pedeset i tri godine nemamo valjano osiguranu… »
Vesti dana »
RHMZ izdao posebno upozorenje: Ovo je 5 najugroženijih grupa stanovništva tokom toplotnog talasa
Mondo pre 30 minutajoš 50 povezanih
Hamas pristao da se razoruža posle dogovora sa Trampovim odborom: Koliko je održiv
Danas pre 30 minutajoš 34 povezane
Dramatična situacija na Dunavu! Negativni rekordi se ruše iz sata u sat, vlada strah za ključnu tačku, a prognoze su nikad crnje
Blic pre 35 minutajoš 10 povezanih
ZLF će podržati listu koju studentski pokret bude kandidovao na parlamentarnim izborima
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih