Povezane vesti
Energetski stručnjak: Mi 53 godine nemamo sigurnost snabdevanja gorivom
Radio 021 09.10.2025
Energetski stručnjak Aleksandar Kovačević kaže da je "teško uočiti uzročno-posledičnu vezu između sigurnosti snabdevanja i uvođenja finansijskih sankcija jednom preduzeću". On je istakao da "pedeset i tri godine nemamo valjano osiguranu sigurnost… »
Energetski stručnjak: Mi 53 godine nemamo sigurnost snabdevanja, moraju se postaviti pouzdaniji temelji
Novi magazin 09.10.2025
Energetski stručnjak Aleksandar Kovačević za N1 je kazao da je "teško uočiti uzročno-posledičnu vezu između sigurnosti snabdevanja i uvođenja finansijskih sankcija jednom preduzeću". On je istakao i da "pedeset i tri godine nemamo valjano osiguranu… »
Energetski stručnjak: Mi 53 godine nemamo sigurnost snabdevanja, moraju se postaviti pouzdaniji temelji
N1 Info 09.10.2025
Energetski stručnjak Aleksandar Kovačević za N1 je kazao da je "teško uočiti uzročno-posledičnu vezu između sigurnosti snabdevanja i uvođenja finansijskih sankcija jednom preduzeću". On je istakao i da "pedeset i tri godine nemamo valjano osiguranu… »
Vesti dana »
Le Pen može da se kandiduje na izborima, ali mora da nosi nanogvicu
BBC News pre 1 satjoš 38 povezanih
Poslanici nastavili raspravu izmenama Zakona o dopingu, ZLF kritikuje izmene izbornih zakona
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih
Hladni front iz Evrope juri ka Srbiji: Ovi delovi zemlje prvi na udaru pljuskova sa grmljavinom
Mondo pre 2 satajoš 50 povezanih
Protest malinara u Arilju: Otkupljivači daju 400, proizvođači traže 550 dinara, zovu u pomoć državu
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih