Povezane vesti

Energetski stručnjak: Mi 53 godine nemamo sigurnost snabdevanja gorivom

Energetski stručnjak: Mi 53 godine nemamo sigurnost snabdevanja gorivom

Radio 021 pre 6 dana
Energetski stručnjak Aleksandar Kovačević kaže da je "teško uočiti uzročno-posledičnu vezu između sigurnosti snabdevanja i uvođenja finansijskih sankcija jednom preduzeću". On je istakao da "pedeset i tri godine nemamo valjano osiguranu sigurnost… »
Energetski stručnjak: Mi 53 godine nemamo sigurnost snabdevanja, moraju se postaviti pouzdaniji temelji

Energetski stručnjak: Mi 53 godine nemamo sigurnost snabdevanja, moraju se postaviti pouzdaniji temelji

Novi magazin pre 6 dana
Energetski stručnjak Aleksandar Kovačević za N1 je kazao da je "teško uočiti uzročno-posledičnu vezu između sigurnosti snabdevanja i uvođenja finansijskih sankcija jednom preduzeću". On je istakao i da "pedeset i tri godine nemamo valjano osiguranu… »

N1 Info pre 6 dana
Energetski stručnjak Aleksandar Kovačević za N1 je kazao da je "teško uočiti uzročno-posledičnu vezu između sigurnosti snabdevanja i uvođenja finansijskih sankcija jednom preduzeću". On je istakao i da "pedeset i tri godine nemamo valjano osiguranu… »

Vesti dana »