Povezane vesti

"Znamo da je imala greške" Zadrugarka otkrila sve o odnosu Maje Marinković i Asmina: "Ovde se čuda dešavaju"

"Znamo da je imala greške" Zadrugarka otkrila sve o odnosu Maje Marinković i Asmina: "Ovde se čuda dešavaju"

Telegraf pre 3 dana
U Raskom vrtu, Milena Kačavenda je razgovarala sa Drvetom o dešavanjima u Beloj kući, otkrivajući detalje koje gledaoci možda nisu videli. - Šta te ovih dana najviše intrigira? - pitalo je Drvo. - Nešto su mi ovih dana svi bljak, svi su mi odvratni… »
Zadrugarka raskrinkala maju i Asmina! Otkrila šta se krije od kamera, ovo nije prikazano u programu uživo

Zadrugarka raskrinkala maju i Asmina! Otkrila šta se krije od kamera, ovo nije prikazano u programu uživo

Alo pre 3 dana
Rijaliti učesnica otkrila tajne razgovore Maje i Asmina. Milena Kačavenda je u Rajskom vrtu razgovarala sa Drvetom mudrosti o dešavanjima u Beloj kući i tom prilikom otkrila šta se sve događa u rijalitiju, a što gledaoci možda nisu imali priliku da vide… »
Zadrugarka raskrinkala maju i asmina: Otkrila šta se dešava u Beloj kući, a što se ne vidi: "Čujem ih da pričaju..."

Zadrugarka raskrinkala maju i asmina: Otkrila šta se dešava u Beloj kući, a što se ne vidi: "Čujem ih da pričaju..."

Blic pre 3 dana
Milena Kačavenda u Rasjkom vrtu razgovarala je sa Drvetom o dešavanjima u Beloj kući i tom prilikom iznela šta se sve dešava u rijalitiju, a što gledaoci možda nisu videli. - Šta te ovih dana najviše intrigira? - pitalo je Drvo. - Nešto su mi ovih dana… »
"Čujem da pričaju..." Zadrugarka raskrinkala Maju Marinković i Asmina Durdžića, otkrila sve što se dešava, ovo gledaoci nisu…

"Čujem da pričaju..." Zadrugarka raskrinkala Maju Marinković i Asmina Durdžića, otkrila sve što se dešava, ovo gledaoci nisu…

Kurir pre 3 dana
Rijaliti učesnica Milena Kačavenda u Rasjkom vrtu razgovarala je sa Drvetom o dešavanjima u Beloj kući i tom prilikom iznela šta se sve dešava u rijalitiju, a što gledaoci možda nisu videli. - Šta te ovih dana najviše intrigira? - pitalo je Drvo. - Nešto… »

Vesti dana »