Povezane vesti
„Imam neke divne stvari s Temua, ali zbog ovoga sam nedeljama bila predmet sprdnje“: Naručila je dasku za peglanje, pogledajte…
Nova pre 4 dana
Mnogi ljudi širom sveta koriste Temu za online kupovinu, ali ponekad ono što stigne može izazvati šok. Upravo se to dogodilo Suzi, na TikToku poznatoj kao Alabama Lotto Lady, koja je s pratiocima podelila svoju najsmešniju priču s Temua, podstakavši i… »
Naručila dasku za peglanje sa Temua: Umalo se šlogirala kad je videla šta joj je stiglo (video)
Kurir pre 4 dana
Mnogi širom sveta koriste Temu za onlajn kupovinu, ali ono što stigne na kućnu adresu ponekad može da izazove pravi šok. Upravo se to dogodilo Sjuzi, na TikToku poznatoj kao Alabama Lotto Lady, koja je svojim pratiocima ispričala najurnebesniju situaciju… »
Vesti dana »

Ukinut zatvorski pritvor studentu Bogdanu Jovičiću, dobio tri meseca kućnog pritvora
Beta pre 2 satajoš 18 povezanih

Prvo oglašavanje roditelja Alona Ohela: Idit i Kobi u ekstazi, uskoro će videti sina, evo šta ih je šokiralo: "Neverovatno, stoji na nogama!"
Blic pre 31 minutajoš 158 povezanih

"Danas sam najluđa, ženim brata!" Tamara Milutinović kao živa vatra, gori u haljini sa izrazom preko grudi
Telegraf pre 26 minutajoš 34 povezane

Snažna eksplozija u vojnoj bazi uoči dolaska Trampa! Drama u Egiptu pred važan samit! (video)
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih

EU u Srbiji i S.Makedoniji otvara centre za razvoj veštačke inteligencije
Beta pre 3 satajoš 26 povezanih