Povezane vesti

Milorad je pobedio na izborima sa samo jednim glasom - svojim: "Ni žena nije glasala za mene" (foto)

Milorad je pobedio na izborima sa samo jednim glasom - svojim: "Ni žena nije glasala za mene" (foto)

Kurir pre 5 dana
U neviđenom izbornom scenariju u Hrvatskoj, Milorad Mihanović je ušao u Gradsko veće Murskog Središća zahvaljujući, bukvalno, samo jednom glasu. Svom. Ovaj neobičan slučaj zabeležen je na dopunskim izborima za predstavnika romske manjine, gde je… »
Milorad pobedio na izborima sa samo 1 osvojenim glasom - i to svojim: "Ni supruga nije glasala za mene"

Milorad pobedio na izborima sa samo 1 osvojenim glasom - i to svojim: "Ni supruga nije glasala za mene"

Telegraf pre 5 dana
U dosad nezabeleženom izbornom scenariju u Hrvatskoj, Milorad Mihanović ušao je u Gradsko veće Murskog Središća zahvaljujući, doslovno, samo jednom dobijenom glasu. I to svojim. Ovaj neobični slučaj zabeležen je na ponovljenim izborima za predstavnika… »
Dobio izbore u Hrvatskoj s jednim jedinim glasom - glasao za sebe: "Rekao sam ljudima da ostanu kući"

Dobio izbore u Hrvatskoj s jednim jedinim glasom - glasao za sebe: "Rekao sam ljudima da ostanu kući"

Blic pre 5 dana
Dogodio se presedan u istoriji hrvatskih izbora, kada je političar izabran zahvaljujući samo jednom glasu, i to svom, prenosi Dnevnik Nova TV. U Murskom Središću, na izborima za predstavnika romske manjine, demokratija je poprimila veoma neobičan oblik… »
Milorad izašao na izbore, sam sebi dao glas i pobedio: Apsurd demokratskog procesa, ovo je nezapamćen slučaj

Milorad izašao na izbore, sam sebi dao glas i pobedio: Apsurd demokratskog procesa, ovo je nezapamćen slučaj

Mondo pre 6 dana
Demokratija na hrvatski način u Murskom Središću. Na izborima za predstavnika Roma jedini kandidat osvojio je jedan glas i ušao u gradsko veće. Taj glas osigurao je sam sebi. Milorad Mihanović sam je za sebe glasao, tvrdi, kao znak protesta nakon… »

Vesti dana »