Povezane vesti
'Plakala sam svaki dan': Viktorija Bekam o porodici, muzici i modi
BBC News 09.10.2025
Novi Netfliksov dokumentarac o najpoznatijoj Spajsici je izašao - u senci navodne porodične svađe. „Nije stvar u njemu, stvar je u meni“, govori Viktorija Bekam misleći na njenog muža, čuvenog engleskog fudbalera Dejvida Bekama. I upravo to dobijamo u… »
‘Plakala sam svaki dan’: Viktorija Bekam o porodici, muzici i modi
Danas 09.10.2025
„Nije stvar u njemu, stvar je u meni“, govori Viktorija Bekam misleći na njenog muža, čuvenog engleskog fudbalera Dejvida Bekama. I upravo to dobijamo u novom dokumentarcu iz tri dela, koji izlazi na Netfliksu u četvrtak. Bivša članica svetski poznate… »
‘Plakala sam svaki dan’: Viktorija Bekam o porodici, muzici i modi
Južne vesti 09.10.2025
Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images „Nije stvar u njemu, stvar je u meni“, govori Viktorija Bekam misleći na njenog muža, čuvenog engleskog fudbalera Dejvida Bekama. I upravo to dobijamo u novom dokumentarcu iz tri dela, koji izlazi na Netfliksu u… »
NIN 09.10.2025
"Nije stvar u njemu, stvar je u meni", govori Viktorija Bekam misleći na njenog muža, čuvenog engleskog fudbalera Dejvida Bekama. I upravo to dobijamo u novom dokumentarcu iz tri dela, koji izlazi na Netfliksu u četvrtak. Bivša članica svetski poznate… »
Radio 021 09.10.2025
Novi Netfliksov dokumentarac o najpoznatijoj Spajsici je izašao - u senci navodne porodične svađe. Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images „Nije stvar u njemu, stvar je u meni“, govori Viktorija Bekam misleći na njenog muža, čuvenog engleskog fudbalera… »
Viktorija Bekam prvi put progovorila o poražavajućem nadimku koji nosi pola života: Ceo život pati od ove bolesti
Kurir 09.10.2025
Viktorija Bekam (51), modna dizajnerka i bivša članica čuvene grupe Spice Girls, prvi put je otvoreno govorila o svojoj borbi s poremećajem u ishrani i o tome kako je godinama skrivala istinu od svoje porodice. U novom Netflix dokumentarcu “Victoria”… »
Vesti dana »
Bekerat: Pozdravljamo izbor osam osam članova Saveta REM-a, ključna implementacija
Euronews pre 17 minutajoš 80 povezanih
Subotičani organizovali protest podrške Hrki i Jaćimovićima: "Digni glas, traži spas"
Radio 021 pre 22 minutajoš 27 povezanih
BLOG UŽIVO Dijana Hrka napustila šator: Prevezena sa mesta gde je štrajkovala glađu, građani zapalili sveće za njeno zdravlje VIDEO
Nova pre 26 minutajoš 120 povezanih
Antonijević potvrdio kandidaturu za Poverenika za zaštitu ravnopravnosti, druga kandidatkinja Milena Vasić
Radio 021 pre 1 satjoš 21 povezana