Povezane vesti

'Plakala sam svaki dan': Viktorija Bekam o porodici, muzici i modi

BBC News pre 5 dana
Novi Netfliksov dokumentarac o najpoznatijoj Spajsici je izašao - u senci navodne porodične svađe. „Nije stvar u njemu, stvar je u meni“, govori Viktorija Bekam misleći na njenog muža, čuvenog engleskog fudbalera Dejvida Bekama. I upravo to dobijamo u… »
‘Plakala sam svaki dan’: Viktorija Bekam o porodici, muzici i modi

Danas pre 5 dana
„Nije stvar u njemu, stvar je u meni“, govori Viktorija Bekam misleći na njenog muža, čuvenog engleskog fudbalera Dejvida Bekama. I upravo to dobijamo u novom dokumentarcu iz tri dela, koji izlazi na Netfliksu u četvrtak. Bivša članica svetski poznate… »

Južne vesti pre 5 dana
Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images „Nije stvar u njemu, stvar je u meni“, govori Viktorija Bekam misleći na njenog muža, čuvenog engleskog fudbalera Dejvida Bekama. I upravo to dobijamo u novom dokumentarcu iz tri dela, koji izlazi na Netfliksu u… »

NIN pre 5 dana
"Nije stvar u njemu, stvar je u meni", govori Viktorija Bekam misleći na njenog muža, čuvenog engleskog fudbalera Dejvida Bekama. I upravo to dobijamo u novom dokumentarcu iz tri dela, koji izlazi na Netfliksu u četvrtak. Bivša članica svetski poznate… »

Radio 021 pre 5 dana
Novi Netfliksov dokumentarac o najpoznatijoj Spajsici je izašao - u senci navodne porodične svađe. Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images „Nije stvar u njemu, stvar je u meni“, govori Viktorija Bekam misleći na njenog muža, čuvenog engleskog fudbalera… »
Viktorija Bekam prvi put progovorila o poražavajućem nadimku koji nosi pola života: Ceo život pati od ove bolesti

Viktorija Bekam prvi put progovorila o poražavajućem nadimku koji nosi pola života: Ceo život pati od ove bolesti

Kurir pre 5 dana
Viktorija Bekam (51), modna dizajnerka i bivša članica čuvene grupe Spice Girls, prvi put je otvoreno govorila o svojoj borbi s poremećajem u ishrani i o tome kako je godinama skrivala istinu od svoje porodice. U novom Netflix dokumentarcu “Victoria”… »

Vesti dana »