Povezane vesti
"Ne možeš nas ostaviti tek tako": Ivan Bosiljčić se emotivnim rečima oprostio od Zdravka Šotre
Kurir pre 4 dana
Glumac Ivan Bosiljčić emotivnim rečima oprostio se od legendarnog reditelja Zdravka Šotre koji je preminuo u 93. godini. Naime, on je na društvenim mrežama objavio kadar sa zajedničkog snimanja,a onda se prisetio snažnih reči koje je upravo reditelj… »
"Ne možete nas tek tako: Napustiti...." Ivan Bosiljčić se oprostio od Zdravka Šotre
Blic pre 4 dana
Proslavljeni reditelj Zdravko Šotra preminuo je juče, 8. oktobra, u 93. godini, a brojni glumci i poznate ličnosti oprostile su se od njega. Sada se emotivnom porukom na Instagramu od njega oprostio i glumac Ivan Bosiljčić. "Svojim glumcima koje je… »
Vojin Ćetković o odlasku Zdravka Šotre: Bio je i moj prijatelj, i učitelj, moj drugi otac
Danas pre 5 dana
Pored kulturne baštine koju je stvorio svojim filmovima i TV serijama, reditelj Zdravko Šotra ostaće upamćen i po velikoj ljubavi i poštovanju prema glumcima: ispisao je i jednu specifičnu istoriju jugoslovenskog i srpskog glumišta – monografiju „Mojih… »
Vesti dana »

Šta piše u Trampovom mirovnom sporazumu: Bela kuća objavila dokument potpisan u Šarm el Šeiku
NIN pre 1 satjoš 33 povezane

Vreme u Srbiji: Oblačno, na severu sunce i do 20 stepeni na istoku
Serbian News Media pre 31 minutajoš 16 povezanih

Pokrov Presvete Bogorodice: značenje, običaji i molitve za današnji praznik
Nova pre 40 minutajoš 15 povezanih