Povezane vesti
"Ne možeš nas ostaviti tek tako": Ivan Bosiljčić se emotivnim rečima oprostio od Zdravka Šotre
Kurir 09.10.2025
Glumac Ivan Bosiljčić emotivnim rečima oprostio se od legendarnog reditelja Zdravka Šotre koji je preminuo u 93. godini. Naime, on je na društvenim mrežama objavio kadar sa zajedničkog snimanja,a onda se prisetio snažnih reči koje je upravo reditelj… »
"Ne možete nas tek tako: Napustiti...." Ivan Bosiljčić se oprostio od Zdravka Šotre
Blic 09.10.2025
Proslavljeni reditelj Zdravko Šotra preminuo je juče, 8. oktobra, u 93. godini, a brojni glumci i poznate ličnosti oprostile su se od njega. Sada se emotivnom porukom na Instagramu od njega oprostio i glumac Ivan Bosiljčić. "Svojim glumcima koje je… »
Vojin Ćetković o odlasku Zdravka Šotre: Bio je i moj prijatelj, i učitelj, moj drugi otac
Danas 08.10.2025
Pored kulturne baštine koju je stvorio svojim filmovima i TV serijama, reditelj Zdravko Šotra ostaće upamćen i po velikoj ljubavi i poštovanju prema glumcima: ispisao je i jednu specifičnu istoriju jugoslovenskog i srpskog glumišta – monografiju „Mojih… »
Vesti dana »
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 27 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 26 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 44 povezane
"Zelenski da se sabere i prihvati stvari" Tramp: Vreme je da se održe izbori u Ukrajini
Večernje novosti pre 20 minutajoš 19 povezanih