Povezane vesti
"Šta će tebi telefon?!", pa ga metalnom palicom pretukao do nesvesti Uhapšen razbojnik, žrtvi polomio rebro i oteo novac
Alo pre 7 dana
Dok se žrtva nalazila na zemlji, osumnjičeni mu je iz džepa pantalona uzeo novac 200 evra i 1.500-2.000 dinara i mobilni telefon, a zbog udaraca je zadobio tešku telesnu povredu - prelom osmog rebra sa leve strane. Policijski službenici PS Novi Beograd… »
„Daj mi telefon, šta će tebi telefon“: Uhapšen razbojnik iz Zemun polja
Nova pre 7 dana
Mladić A. J. uhapšen je i zadržan zbog sumnje da je na Novom Beogradu opljačkao i pretukao muškarca. „Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštv, policija na Novom Beogradu donela je rešenje o zadržavanju A. J. (26) zbog postojanja… »
Metalnom palicom muškarcu slomio rebra Doneto rešenje o zadržavanju mladića (26) zbog razbojništva u Zemun Polju: "Daj mi…
Kurir pre 7 dana
Policijski službenici PS Novi Beograd doneli su rešenje o zadržavanju A. J. (26) zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo u sticaju sa krivičnim delom teška telesna povreda. Okrivljenom se naredbom o sprovođenju istrage… »
"Daj mi telefon, šta će tebi": Uhapšen mladić koji je metalnom palicom muškarcu izlomio rebra u Zemun Polju
Telegraf pre 7 dana
Policijski službenici PS Novi Beograd doneli su rešenje o zadržavanju A. J. (26) zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo u sticaju sa krivičnim delom teška telesna povreda. Okrivljenom se naredbom o sprovođenju istrage… »
Vesti dana »

Jedna osoba upucana na dečjem igralištu u Beogradu na vodi! Uhapšen muškarac sa dve puške
Alo pre 2 satajoš 9 povezanih

Mali: "Srbija se drži dobro u uslovima globalnih dešavanja, dobili smo pohvale od MMF-a"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

"Spremni smo da odgovorimo": Kfor: Potvrđujemo izjave tzv. Kbs da su greškom skrenuli
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Vučić čestitao Orbanu na organizaciji mirovnog sastanka Trampa i Putina
Danas pre 3 satajoš 1 povezana