Повезане вести
"Шта ће теби телефон?!", па га металном палицом претукао до несвести Ухапшен разбојник, жртви поломио ребро и отео новац
Ало 09.10.2025
Док се жртва налазила на земљи, осумњичени му је из џепа панталона узео новац 200 евра и 1.500-2.000 динара и мобилни телефон, а због удараца је задобио тешку телесну повреду - прелом осмог ребра са леве стране. Полицијски… »
„Дај ми телефон, шта ће теби телефон“: Ухапшен разбојник из Земун поља
Нова 09.10.2025
Младић А. Ј. ухапшен је и задржан због сумње да је на Новом Београду опљачкао и претукао мушкарца. „По налогу јавног тужиоца Трећег основног јавног тужилаштв, полиција на Новом Београду донела је решење о задржавању А. Ј… »
Металном палицом мушкарцу сломио ребра Донето решење о задржавању младића (26) због разбојништва у Земун Пољу: "Дај ми…
Курир 09.10.2025
Полицијски службеници ПС Нови Београд донели су решење о задржавању А. Ј. (26) због постојања основане сумње да је извршио кривично дело разбојништво у стицају са кривичним делом тешка телесна повреда. Окривљеном се наредбом… »
"Дај ми телефон, шта ће теби": Ухапшен младић који је металном палицом мушкарцу изломио ребра у Земун Пољу
Телеграф 09.10.2025
Полицијски службеници ПС Нови Београд донели су решење о задржавању А. Ј. (26) због постојања основане сумње да је извршио кривично дело разбојништво у стицају са кривичним делом тешка телесна повреда. Окривљеном се наредбом… »
Вести дана »
Нове цене горива у Србији: Евродизел поскупео, бензин остао исти
Наслови.аи пре 4 минутајош 31 повезана
Магла и хладно време отежавају саобраћај, док Србија очекује топлу недељу и хладан талас од уторка
Наслови.аи пре 4 минутајош 29 повезаних
Миљуш (ССП): Процес избора чланова РЕМ је смејање у лице Европској комисији и Европском парламенту
Радио сто плус пре 49 минутајош 10 повезаних
Ревидирана фискална стратегија предвиђа 2026. раст БДП у Србији
Телеграф пре 3 минутајош 10 повезаних
Обезбеђење испред зграде Бановине скинуло шеталицу „Средњошколци уз Јаћимовића“
Недељник пре 2 сатајош 15 повезаних