Povezane vesti
Halid Bešlić dobija spomenik u rodnom selu? Stigla podrška i od predsednika opštine
Dnevnik 09.10.2025
BANjALUKA: Načelnik Sokoca Strahinja Bašević izjavio je da će ova opština podržati inicijativu meštana Knežine da se legendarnom pevaču narodne muzike Halidu Bešliću podigne spomenik u rodnom selu. „Neka nam se obrate i mi ćemo im svesrdno pomoći, jer je… »
Halid Bešlić dobija spomenik u rodnom selu: Opština Sokolac podržava inicijativu meštana Knežine
Euronews 09.10.2025
Načelnik Sokoca Strahinja Bašević izjavio je da će ova opština podržati inicijativu meštana Knežine da se legendarnom pevaču narodne muzike Halidu Bešliću podigne spomenik u rodnom selu. "Neka nam se obrate i mi ćemo im svesrdno pomoći, jer je gospodin… »
Halid Bešlić dobija ulicu i spomenik?
B92 09.10.2025
Načelnik Sokoca Strahinja Bašević izjavio je da će ova opština podržati inicijativu meštana Knežine da se legendarnom pevaču narodne muzike Halidu Bešliću podigne spomenik u rodnom selu. "Neka nam se obrate i mi ćemo im svesrdno pomoći, jer je gospodin… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak 3. septembar 2026: Sutra pretežno sunčano i toplo
Radio sto plus pre 27 minutajoš 29 povezanih
SAD upozorile građane u Kataru, Izraelu i Jordanu na moguću eskalaciju
Insajder pre 2 minutajoš 51 povezana
Vanredni parlamentarni izbori: Šta sledi, koji su rokovi i šta nas čeka do 25. oktobra
Euronews pre 22 minutajoš 18 povezanih
TUŽILAŠTVO O ZLOČINU U VIŠNJIĆEVU: Pokrenuta istraga protiv J. Đ, određen mu pritvor
Ozon pre 1 satjoš 23 povezane
RHMZ upozorava: Postoje ekstremni uslovi za iniciranje i širenje požara na otvorenom
RTV pre 1 satjoš 21 povezana