Povezane vesti
Halid Bešlić dobija spomenik u rodnom selu? Stigla podrška i od predsednika opštine
Dnevnik 09.10.2025
BANjALUKA: Načelnik Sokoca Strahinja Bašević izjavio je da će ova opština podržati inicijativu meštana Knežine da se legendarnom pevaču narodne muzike Halidu Bešliću podigne spomenik u rodnom selu. „Neka nam se obrate i mi ćemo im svesrdno pomoći, jer je… »
Halid Bešlić dobija spomenik u rodnom selu: Opština Sokolac podržava inicijativu meštana Knežine
Euronews 09.10.2025
Načelnik Sokoca Strahinja Bašević izjavio je da će ova opština podržati inicijativu meštana Knežine da se legendarnom pevaču narodne muzike Halidu Bešliću podigne spomenik u rodnom selu. "Neka nam se obrate i mi ćemo im svesrdno pomoći, jer je gospodin… »
Halid Bešlić dobija ulicu i spomenik?
B92 09.10.2025
Načelnik Sokoca Strahinja Bašević izjavio je da će ova opština podržati inicijativu meštana Knežine da se legendarnom pevaču narodne muzike Halidu Bešliću podigne spomenik u rodnom selu. "Neka nam se obrate i mi ćemo im svesrdno pomoći, jer je gospodin… »
Vesti dana »
(BLOG) “Sretnimo se ponovo“ u Kragujevcu i Orašcu – kolona vozila krenula ka Orašcu (VIDEO)
Glas Šumadije pre 0 minutajoš 37 povezanih
Mlekari peti dan blokiraju Ibarsku magistralu: Putevi zatvoreni do ispunjenja zahteva
Newsmax Balkans pre 5 minutajoš 28 povezanih
Pojačan saobraćaj na putevima Srbije: Moguća zadržavanja na naplatnim rampama i granicama u utorak
N1 Info pre 3 satajoš 31 povezana
Kiša, hladan vetar i sneg: Danas oblačno uz osetan pad temperature
N1 Info pre 7 satijoš 24 povezane