Povezane vesti
Kako je Zdravko Šotra zamalo dobio otkaz zbog Čkalje: "Program se igrao uživo, a ja zaboravio"
Mondo pre 4 dana
Proslavljeni reditelj i scenarista Zdravko Šotra preminuo je u 93. godini. Svi ga znamo kao reditelja "Boja na Kosovu", "Zone Zamfirove"... a mnogi ne znaju kako su izgledali njegovi počeci. O tome je sam Šotra govorio pre dve godine u Pozorištu na… »
Kako je Šotra umalo dobio otkaz zbog Čkalje: „Shvatio je da sam nikakav asistent i oterao me“
Nova pre 5 dana
O tome kako je umalo dobio otkaz zbog Čkalje, Šotra je govorio pre dve godine na obeležavanju veka od rođenja Radivoja Lole Đukića. Proslavljeni reditelj i scenarista Zdravko Šotra preminuo je u 93. godini. Njegovo ime ostaće zauvek utisnuto u istoriju… »
"Shvatio je da sam nikakav asistent i oterao me" Šotra umalo dobio otkaz zbog Čkalje na početku karijere: "Nastao je haos"
Kurir pre 5 dana
Proslavljeni reditelj i scenarista Zdravko Šotra preminuo je u 93. godini. Njegovo ime ostaće zauvek utisnuto u istoriju srpske kulture i kinematografije, mnogi ne znaju kako su izgledali njegovi počeci. O tome je sam Šotra govorio pre dve godine u… »
Vesti dana »

Punktovi sa hranom, dežurstva i policija: Reporterka Danasa u Petoj beogradskoj gimnaziji
Danas pre 3 satajoš 40 povezanih

Studenti u blokadi o saopštenju MUP-a: Sramno, potpuno neistinito, predstavlja vid targetiranja
Nova pre 6 minutajoš 16 povezanih

Skupština Srbije završila rad, nastavak sednice sutra u 10.00 sati
RTS pre 52 minutajoš 38 povezanih

Zakazano suđenje za 12 novosadskih studenata i aktivista STAV-a i PSG-a
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih

Ursula fon der Lajen stigla u Beograd: Vučić dočekao predsednicu Evropske komisije: "Svaka njena poseta ima poseban značaj za Srbiju"
Blic pre 42 minutajoš 47 povezanih