Повезане вести
Како је Здравко Шотра замало добио отказ због Чкаље: "Програм се играо уживо, а ја заборавио"
Мондо 09.10.2025
Прослављени редитељ и сценариста Здравко Шотра преминуо је у 93. години. Сви га знамо као редитеља "Боја на Косову", "Зоне Замфирове"... а многи не знају како су изгледали његови почеци. О томе је сам Шотра говорио пре две… »
Како је Шотра умало добио отказ због Чкаље: „Схватио је да сам никакав асистент и отерао ме“
Нова 09.10.2025
О томе како је умало добио отказ због Чкаље, Шотра је говорио пре две године на обележавању века од рођења Радивоја Лоле Ђукића. Прослављени редитељ и сценариста Здравко Шотра преминуо је у 93. години. Његово име остаће… »
"Схватио је да сам никакав асистент и отерао ме" Шотра умало добио отказ због Чкаље на почетку каријере: "Настао је хаос"
Курир 09.10.2025
Прослављени редитељ и сценариста Здравко Шотра преминуо је у 93. години. Његово име остаће заувек утиснуто у историју српске културе и кинематографије, многи не знају како су изгледали његови почеци. О томе је сам Шотра… »
Вести дана »
Министарка Ђедовић Хандановић: Стигла лоша порука од Американаца у вези са НИС-ом
Данас пре 37 минутајош 48 повезаних
Временска прогноза: Сутра до 23 степена, следеће недеље хладније са кишом
Бета пре 1 сатјош 26 повезаних
САД продужиле компанији Лукоил лиценцу за пословање до 13. децембра
Бизнис.рс пре 5 сатијош 13 повезаних
Мишко о Обрадовићевој изјави: "Увек неки проблеми са играчима и 2005. и 2025. године"
Спортске.нет пре 1 сатјош 24 повезане