Povezane vesti
Kako je Zdravko Šotra zamalo dobio otkaz zbog Čkalje: "Program se igrao uživo, a ja zaboravio"
Mondo 09.10.2025
Proslavljeni reditelj i scenarista Zdravko Šotra preminuo je u 93. godini. Svi ga znamo kao reditelja "Boja na Kosovu", "Zone Zamfirove"... a mnogi ne znaju kako su izgledali njegovi počeci. O tome je sam Šotra govorio pre dve godine u Pozorištu na… »
Kako je Šotra umalo dobio otkaz zbog Čkalje: „Shvatio je da sam nikakav asistent i oterao me“
Nova 09.10.2025
O tome kako je umalo dobio otkaz zbog Čkalje, Šotra je govorio pre dve godine na obeležavanju veka od rođenja Radivoja Lole Đukića. Proslavljeni reditelj i scenarista Zdravko Šotra preminuo je u 93. godini. Njegovo ime ostaće zauvek utisnuto u istoriju… »
"Shvatio je da sam nikakav asistent i oterao me" Šotra umalo dobio otkaz zbog Čkalje na početku karijere: "Nastao je haos"
Kurir 09.10.2025
Proslavljeni reditelj i scenarista Zdravko Šotra preminuo je u 93. godini. Njegovo ime ostaće zauvek utisnuto u istoriju srpske kulture i kinematografije, mnogi ne znaju kako su izgledali njegovi počeci. O tome je sam Šotra govorio pre dve godine u… »
Vesti dana »
Slučaj „Zvučni top“: VJT sumnjiči studente da su unapred planirali aferu, oni odbacuju optužbe (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 37 povezanih
Predsednik Južne Koreje: Tramp smatra da je došlo vreme da se pažnja ponovo usmeri na Severnu Koreju
Insajder pre 51 minutajoš 26 povezanih
Cene nafte u padu od osam odsto na nedeljnom nivou, Brent oko 80 dolara po barelu
RTV pre 4 satijoš 44 povezane
Zrenjaninski biciklisti sutra kreću put Novog Sada: Organizovano okupljanje pred veliki studentski skup Zrenjaninski biciklsti
Volim Zrenjanin pre 4 satijoš 9 povezanih
Halidova "Romanija" pokorila Los Anđeles: Nestvarne scene na Mundijalu! Najskupljim stadionom na svetu orio se čuveni Bešlićev hit
Kurir pre 11 minutajoš 62 povezane