Povezane vesti

"Ne pijem iz cipele, to je poniženje" Naš pevač isprozivao Đanija, nije birao reči

"Ne pijem iz cipele, to je poniženje" Naš pevač isprozivao Đanija, nije birao reči

Alo pre 6 dana
Joca je javno potkačio svog kolegu. Joca Stefanović izjavio je da spada u pevače koji na nastupima ne priređuju performanse i da sebi nikada ne bi dozvolio da pije alkohol iz cipele, kao što je to uradio Radiša Trajković Đani, jer to smatra poniženjem. -… »
"Ja ne pijem iz cipele i ne visim sa plafona..." Joca Stefanović udario na kolege: Pevači se ponižavaju!

"Ja ne pijem iz cipele i ne visim sa plafona..." Joca Stefanović udario na kolege: Pevači se ponižavaju!

Kurir pre 6 dana
Pevač Joca Stefanović oštro je prokomentarisao ponašanje pojedinih kolega na nastupima, posebno se osvrnuvši na sve učestalije "performanse" koje, kako kaže, nemaju veze s muzikom. Tom prilikom posebno je potkačio Radišu Trajkovića Đanija, podsetivši na… »
"Ne pijem iz cipele i ne visim sa plafona" Pevač brutalno o kolegama: "Ja nemam cenu, a oni se ponižavaju!"

"Ne pijem iz cipele i ne visim sa plafona" Pevač brutalno o kolegama: "Ja nemam cenu, a oni se ponižavaju!"

Telegraf pre 6 dana
Pevač Joca Stefanović otvoreno je kritikovao kolege koji izvode ekstravagantne performanse na nastupima, aludirajući i između ostalih na Radišu Trajkovića Đanija, koji je jednom prilikom na bini pio viski iz cipele. - Ako mi daješ lovu, ti mene nisi… »
"Ja ne pijem iz cipele i ne visim sa plafona, pevači se ponižavaju": Joca Stefanović udario na kolege: "Ja nemam cenu"

"Ja ne pijem iz cipele i ne visim sa plafona, pevači se ponižavaju": Joca Stefanović udario na kolege: "Ja nemam cenu"

Blic pre 6 dana
Pevač Joca Stefanović opleo je po kolegama koji izvode performanse na nastupima, te je potkačio i direktno Radišu Trajkovića Đanija, koji je jednom prilikom nas nastupu čak i pio viski iz cipele. "Ako mi daješ lovu, ti mene nisi kupio. Ja nemam cenu… »

Vesti dana »