Повезане вести
"Не пијем из ципеле, то је понижење" Наш певач испрозивао Ђанија, није бирао речи
Ало 09.10.2025
Јоца је јавно поткачио свог колегу. Јоца Стефановић изјавио је да спада у певаче који на наступима не приређују перформансе и да себи никада не би дозволио да пије алкохол из ципеле, као што је то урадио Радиша Трајковић Ђани… »
"Ја не пијем из ципеле и не висим са плафона..." Јоца Стефановић ударио на колеге: Певачи се понижавају!
Курир 09.10.2025
Певач Јоца Стефановић оштро је прокоментарисао понашање појединих колега на наступима, посебно се осврнувши на све учесталије "перформансе" које, како каже, немају везе с музиком. Том приликом посебно је поткачио Радишу… »
"Не пијем из ципеле и не висим са плафона" Певач брутално о колегама: "Ја немам цену, а они се понижавају!"
Телеграф 09.10.2025
Певач Јоца Стефановић отворено је критиковао колеге који изводе екстравагантне перформансе на наступима, алудирајући и између осталих на Радишу Трајковића Ђанија, који је једном приликом на бини пио виски из ципеле. - Ако ми… »
"Ја не пијем из ципеле и не висим са плафона, певачи се понижавају": Јоца Стефановић ударио на колеге: "Ја немам цену"
Блиц 09.10.2025
Певач Јоца Стефановић оплео је по колегама који изводе перформансе на наступима, те је поткачио и директно Радишу Трајковића Ђанија, који је једном приликом нас наступу чак и пио виски из ципеле. "Ако ми дајеш лову, ти мене ниси… »
Вести дана »
Двоструко убиство у Никшићу: Тела две особе пронађена у изнајмљеном стану, полиција трага за убицом
НИН пре 5 минутајош 16 повезаних
Летос га нико није желео, а сада наставља трку са Јокићем: Вестбрук уписао нови трипл-дабл и још више одмакао нашем асу!
Хот спорт пре 40 минутајош 13 повезаних
Колоне на Газели, Панчевцу и код Аутокоманде: Јутарњи шпиц у Београду, саобраћај успорен у овим деловима града (фото)
Курир пре 15 минутајош 9 повезаних