Повезане вести

"Не пијем из ципеле, то је понижење" Наш певач испрозивао Ђанија, није бирао речи

"Не пијем из ципеле, то је понижење" Наш певач испрозивао Ђанија, није бирао речи

Ало 09.10.2025
Јоца је јавно поткачио свог колегу. Јоца Стефановић изјавио је да спада у певаче који на наступима не приређују перформансе и да себи никада не би дозволио да пије алкохол из ципеле, као што је то урадио Радиша Трајковић Ђани… »
"Ја не пијем из ципеле и не висим са плафона..." Јоца Стефановић ударио на колеге: Певачи се понижавају!

"Ја не пијем из ципеле и не висим са плафона..." Јоца Стефановић ударио на колеге: Певачи се понижавају!

Курир 09.10.2025
Певач Јоца Стефановић оштро је прокоментарисао понашање појединих колега на наступима, посебно се осврнувши на све учесталије "перформансе" које, како каже, немају везе с музиком. Том приликом посебно је поткачио Радишу… »
"Не пијем из ципеле и не висим са плафона" Певач брутално о колегама: "Ја немам цену, а они се понижавају!"

"Не пијем из ципеле и не висим са плафона" Певач брутално о колегама: "Ја немам цену, а они се понижавају!"

Телеграф 09.10.2025
Певач Јоца Стефановић отворено је критиковао колеге који изводе екстравагантне перформансе на наступима, алудирајући и између осталих на Радишу Трајковића Ђанија, који је једном приликом на бини пио виски из ципеле. - Ако ми… »
"Ја не пијем из ципеле и не висим са плафона, певачи се понижавају": Јоца Стефановић ударио на колеге: "Ја немам цену"

"Ја не пијем из ципеле и не висим са плафона, певачи се понижавају": Јоца Стефановић ударио на колеге: "Ја немам цену"

Блиц 09.10.2025
Певач Јоца Стефановић оплео је по колегама који изводе перформансе на наступима, те је поткачио и директно Радишу Трајковића Ђанија, који је једном приликом нас наступу чак и пио виски из ципеле. "Ако ми дајеш лову, ти мене ниси… »

Вести дана »