Povezane vesti
"Ne pijem iz cipele, to je poniženje" Naš pevač isprozivao Đanija, nije birao reči
Alo pre 6 dana
Joca je javno potkačio svog kolegu. Joca Stefanović izjavio je da spada u pevače koji na nastupima ne priređuju performanse i da sebi nikada ne bi dozvolio da pije alkohol iz cipele, kao što je to uradio Radiša Trajković Đani, jer to smatra poniženjem. -… »
"Ja ne pijem iz cipele i ne visim sa plafona..." Joca Stefanović udario na kolege: Pevači se ponižavaju!
Kurir pre 6 dana
Pevač Joca Stefanović oštro je prokomentarisao ponašanje pojedinih kolega na nastupima, posebno se osvrnuvši na sve učestalije "performanse" koje, kako kaže, nemaju veze s muzikom. Tom prilikom posebno je potkačio Radišu Trajkovića Đanija, podsetivši na… »
"Ne pijem iz cipele i ne visim sa plafona" Pevač brutalno o kolegama: "Ja nemam cenu, a oni se ponižavaju!"
Telegraf pre 6 dana
Pevač Joca Stefanović otvoreno je kritikovao kolege koji izvode ekstravagantne performanse na nastupima, aludirajući i između ostalih na Radišu Trajkovića Đanija, koji je jednom prilikom na bini pio viski iz cipele. - Ako mi daješ lovu, ti mene nisi… »
"Ja ne pijem iz cipele i ne visim sa plafona, pevači se ponižavaju": Joca Stefanović udario na kolege: "Ja nemam cenu"
Blic pre 6 dana
Pevač Joca Stefanović opleo je po kolegama koji izvode performanse na nastupima, te je potkačio i direktno Radišu Trajkovića Đanija, koji je jednom prilikom nas nastupu čak i pio viski iz cipele. "Ako mi daješ lovu, ti mene nisi kupio. Ja nemam cenu… »
Vesti dana »

Ministar Stanković o nastavku blokade Pete gimnazije: Uskoro konkurs za direktora
RTS pre 34 minutajoš 23 povezane

Tragedija u Rakovici: Dve žene nastradale u požaru u stambenoj zgradi
Nova pre 39 minutajoš 22 povezane

(Mape) ovi datumi donose velike promene vremena: Skok temperature, pa naglo zahlađenje! Zima možda sa čak -20 stepena!?
Blic pre 2 satajoš 24 povezane

Zelenski: Više od 300 ruskih dronova i 37 raketa gađalo energetski sektor i civilnu infrastrukturu B
Radio sto plus pre 1 satjoš 23 povezane