Povezane vesti
Nekadašnji šef POSKOK-a: Žao mi je što sam verovao u SNS
Ozon press 10.10.2025
„Žao mi je što sam verovao u SNS. Na početku su to bili neki drugi ljudi i verovao sam u ono što su tada pričali Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić, a govorili su o borbi protiv korupcije i kriminala i zato sam i ja bio deo toga. Ubrzo su, međutim… »
Nekadašnji šef POSKOK-a: Žao mi je što sam verovao u SNS, državne strukture su jezgro organizovanog kriminala
Pravda 10.10.2025
"Žao mi je što sam verovao u SNS. Na početku su to bili neki drugi ljudi i verovao sam u ono što su tada pričali Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić, a govorili su o borbi protiv korupcije i kriminala i zato sam i ja bio deo toga. Ubrzo su, međutim… »
Bivši šef POSKOK-a: Državne strukture jezgro organizovanog kriminala, žal za 6. oktobrom
Radio 021 10.10.2025
"Žao mi je što sam verovao u Srpsku naprednu stranku", rekao je bivši šef POSKOK-a Ljubiša Ljuba Milanović. Ovaj nekadašnji policajac, diplomata i bivši član SNS-a je za N1 rekao da su na početku na čelu ove stranke bili drugi ljudi. "Verovao sam u ono… »
Vesti dana »
Lekar posetio Dijanu Hrku koja štrajkuje glađu, obišli je srednjoškolci i profesori
RTS pre 21 minutajoš 51 povezana
Rasprava o kandidatima za Savet REM-a: SNS poslanici targetiraju N1 i Novu, opozicija ukazuje na zloupotrebe regulatora
N1 Info pre 56 minutajoš 23 povezane
Gužve i kašnjenje letova na našem aerodromu zbog magle: Na ovim putevima povećan rizik od nezgoda
Mondo pre 1 satjoš 18 povezanih
U Srbiju stiže sve hladnije vreme: Evo od kog datuma počinje „smrzavanje“
Nova pre 11 minutajoš 21 povezana