Povezane vesti
Nekadašnji šef POSKOK-a: Žao mi je što sam verovao u SNS
Ozon press 10.10.2025
„Žao mi je što sam verovao u SNS. Na početku su to bili neki drugi ljudi i verovao sam u ono što su tada pričali Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić, a govorili su o borbi protiv korupcije i kriminala i zato sam i ja bio deo toga. Ubrzo su, međutim… »
Nekadašnji šef POSKOK-a: Žao mi je što sam verovao u SNS, državne strukture su jezgro organizovanog kriminala
Pravda 10.10.2025
"Žao mi je što sam verovao u SNS. Na početku su to bili neki drugi ljudi i verovao sam u ono što su tada pričali Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić, a govorili su o borbi protiv korupcije i kriminala i zato sam i ja bio deo toga. Ubrzo su, međutim… »
Bivši šef POSKOK-a: Državne strukture jezgro organizovanog kriminala, žal za 6. oktobrom
Radio 021 10.10.2025
"Žao mi je što sam verovao u Srpsku naprednu stranku", rekao je bivši šef POSKOK-a Ljubiša Ljuba Milanović. Ovaj nekadašnji policajac, diplomata i bivši član SNS-a je za N1 rekao da su na početku na čelu ove stranke bili drugi ljudi. "Verovao sam u ono… »
Vesti dana »
Sudar dva voza na severoistoku Danske, četiri osobe u kritičnom stanju
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane
Ni sam sebi ne bi ovako sudio! Pojavio se snimak koji je izazvao lavinu komentara! Pogledajte kako je zaštićen NBA MVP
Kurir pre 53 minutajoš 40 povezanih
Marković: Bombardovanje RTS-a je veliki ratni zločin, smetala im je naša istina
RTS pre 1 satjoš 19 povezanih
Skupština Srbije usvojila Zakon o zaštiti potrošača i izmene i dopune Zakona o trgovini
RTV pre 3 minutajoš 14 povezanih