Povezane vesti
Nekadašnji šef POSKOK-a: Žao mi je što sam verovao u SNS
Ozon press pre 6 dana
„Žao mi je što sam verovao u SNS. Na početku su to bili neki drugi ljudi i verovao sam u ono što su tada pričali Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić, a govorili su o borbi protiv korupcije i kriminala i zato sam i ja bio deo toga. Ubrzo su, međutim… »
Nekadašnji šef POSKOK-a: Žao mi je što sam verovao u SNS, državne strukture su jezgro organizovanog kriminala
Pravda pre 6 dana
"Žao mi je što sam verovao u SNS. Na početku su to bili neki drugi ljudi i verovao sam u ono što su tada pričali Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić, a govorili su o borbi protiv korupcije i kriminala i zato sam i ja bio deo toga. Ubrzo su, međutim… »
Bivši šef POSKOK-a: Državne strukture jezgro organizovanog kriminala, žal za 6. oktobrom
Radio 021 pre 6 dana
"Žao mi je što sam verovao u Srpsku naprednu stranku", rekao je bivši šef POSKOK-a Ljubiša Ljuba Milanović. Ovaj nekadašnji policajac, diplomata i bivši član SNS-a je za N1 rekao da su na početku na čelu ove stranke bili drugi ljudi. "Verovao sam u ono… »
Vesti dana »

"Peta radi po zakonu i ja radim po zakonu": Oglasila se direktorka Pete beogradske gimnazije: Evo da li će biti na dužnosti nakon konkursa
Blic pre 6 satijoš 35 povezanih

Tramp najavio da će se sastati sa Putinom u Mađarskoj kako bi razgovarali o okončanju rata u Ukrajini
Nedeljnik pre 11 minutajoš 18 povezanih

Marija Vasić o pritvoru: Politička ucena i pokazni primer svima koji pričaju protiv vlasti
Beta pre 2 satajoš 12 povezanih

Sandro Gozi pozdravlja uvrštavanje u uži izbor srpskog studentskog pokreta za nagradu Saharovlj za 2025. godinu
Ozon press pre 7 satijoš 14 povezanih