Повезане вести

Бивша НБА звезда ухапшена, после се огласила и изненадила изјавом: "Уморан сам, стар, заспао сам..."

Бивша НБА звезда ухапшена, после се огласила и изненадила изјавом: "Уморан сам, стар, заспао сам..."

Телеграф 10.10.2025
Некадашњи НБА кошаркаш - Пол Пирс, у уторак је ухапшен у Лос Аншелесу, а сумња се да је возио под дејством алкохола! - Полицајци су приметили знаке алкохолисаности и спровели истрагу о вожњи под утицајем опијат. Пирс је… »
Дуго чекао па заспао: Пирс ухапшен због вожње у пијаном стању

Дуго чекао па заспао: Пирс ухапшен због вожње у пијаном стању

Спорт клуб 10.10.2025
Некадашњи НБА кошаркаш, сада увелико пензионер, Пол Пирс ухапшен је пре неколико дана и оптужен због вожње у алкохолисаном стању. Пирса је полиција ухапсила у Лос Анђелесу. Полиција је у свом саопштењу навела да је патрола… »
Легендарни кошаркаш пијан заспао за воланом после удеса! Аутомобил стајао на ауто-путу, а онда му је пришла полиција

Легендарни кошаркаш пијан заспао за воланом после удеса! Аутомобил стајао на ауто-путу, а онда му је пришла полиција

Курир 10.10.2025
Чувени Американац који је са Бостоном постао НБА шампион 2008. године је пронађен у несвесном стању за воланом на ауто-путу. Због удеса је саобраћај био обустављен, а када су возила добила дозволу да поново крену, један… »
Америка у шоку! Легендарни НБА кошаркаш пронађен у бесвесном стању насред ауто-пута

Америка у шоку! Легендарни НБА кошаркаш пронађен у бесвесном стању насред ауто-пута

Вечерње новости 10.10.2025
БИВША НБА звезда у центру скандала! Фото: Принтскрин Пол Пирс ухапшен је у Калифорнији под сумњом да је возио аутомобил под дејством алкохола. Десетоструки Ол-стар пореклом из Оукланда је, како преноси амерички "ТМЗ", пронађен у… »
Ухапшен Пол Пирс

Ухапшен Пол Пирс

Б92 10.10.2025
Некадашњи амерички кошаркаш Пол Пирс ухапшен је у Калифорнији због сумњи да је управљао возилом под утицајем алкохола. Десетоструки Ол-стар је пронађен у несвесном стању за воланом аутомобила на ауто-путу непосредно пре… »

Вести дана »