Povezane vesti
Novo miloševo dobija moderan fabrički kompleks! U planu je velika proizvodnja, a ovo je investitor
Dnevnik pre 4 dana
Preduzeće “Dan-Ran Feathers” iz Novog Miloševa planira da u ovom selu na teritoriji novobečejske opštine izgradi fabrički kompleks za preradu paperja i šivenje konfekcije. S tim u vezi, oglašena je javna prezentacija projekta urbanističko-arhitektonske… »
Dan-Ran Feathers gradi fabrički kompleks u Novom Miloševu - Pogon za preradu paperja na 5.800 m2
Ekapija pre 3 dana
Lokacija na kojoj je predviđena gradnja (Foto: Google Street View) U mestu Novo Miloševo niče fabrički pogon za preradu paperja i šivenje konfekcije. Fabrički kompleks površine 5.800 m 2 u južnoj industrijskoj zoni u ovom mestu gradiće firma Dan - Ran… »
Firma „Dan-Ran Feathers“ gradi fabrički kompleks za preradu paperja i šivenje konfekcije
Zrenjaninski pre 3 dana
Preduzeće „Dan-Ran Feathers“ iz Novog Miloševa planira da u ovom selu na teritoriji novobečejske opštine izgradi fabrički kompleks za preradu paperja i šivenje konfekcije, saznaje portal zrenjaninski.com. S tim u vezi, oglašena je javna prezentacija… »
Vesti dana »

Tramp potpisao mirovni sporazum za Gazu: Trebalo da prođe 3.000 godina da dođe do ovoga
Danas pre 24 minutajoš 6 povezanih

Poznato kada bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi započinje izdržavanje zatvorske kazne
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

"Moji roditelji su radili na pijaci, a mi smo išli sa njima": Nadica Ademov u detinjstvu nije imala uvek odmah sve što poželi: "Trudim se da moja deca imaju sve" (video)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane