Povezane vesti
„Mislili su da sam se ubila, pa su mi ukrali pesmu“: Šokantan početak karijere naše poznate pevačice
Nova pre 3 dana
Marina Visković se na estradi pojavila još pre dve decenije, a malo je poznato da joj je bila namenjena pesma "Gde sam grešila", koju je na kraju snimio Amadeus bend. Marina je tek nedavno otkrila kakve kontroverze su se krile iza ove pesme. „Momci su… »
"Mislili su da sam se ubila, pa su ukrali pesmu": Naša pevačica (37) posle dve decenije otkrila veliku tajnu: Kolege su joj…
Blic pre 3 dana
Jedna od najpoznatijih balada sa domaće muzičke scene, "Gde sam grešila", krije priču koja intrigira već skoro dve decenije. Pevačica Marina Visković konačno je otkrila kako je pesma postala hit i zašto je snimila spot tek nakon što ju je izvodio Amadeus… »
"Mislili su da sam se ubila, pa su ukrali pesmu" Marina Visković otkrila tajnu nakon dve decenije, evo šta su joj poznate…
Kurir pre 3 dana
Jedna od najemotivnijih balada "Gde sam grešila" koju je pre skoro dve decenije snimila pevačica Marina Visković postala je prava ženska himna. Iza ove pesme krile su se brojne kontroverze, a jedna od njih bila je i ta da je tekst pisan po istinitom… »
Vesti dana »

Tramp potpisao mirovni sporazum za Gazu: Trebalo da prođe 3.000 godina da dođe do ovoga
Danas pre 2 satajoš 6 povezanih

Bivši ambasador Crne Gore u Srbiji doživeo saobraćajku: Tarzan Milošević u teškom stanju
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Sarkozi ide u zatvor: Bivši predsednik Francuske osuđen zbog libijske afere: Evo koliko će robijati
Blic pre 5 satijoš 1 povezana