Повезане вести

"Ако се ваља умрети, умреће се": Овако се опростио Халид Бешлић од колегинице: "Насмејао си ме"

"Ако се ваља умрети, умреће се": Овако се опростио Халид Бешлић од колегинице: "Насмејао си ме"

Блиц 10.10.2025
Босанскохерцеговачки певач народне музике Халид Бешлић изгубио је животну битну, а читав регион опрашта се од њега. Бројне познате личности поделиле су емотивне поруке, а сада се тужним поводом огласила певачица Алка Вуица. Она… »
Један од највећих хитова Аце Лукаса је песма Халида Бешлића: Овако је певач реаговао на питање да ли је љут на колегу

Један од највећих хитова Аце Лукаса је песма Халида Бешлића: Овако је певач реаговао на питање да ли је љут на колегу

Нова 10.10.2025
Аца Лукас је давне 1996. године објавио песму "Мирис тамјана" која је данас један од његових највећих хитова, а оригиналну верзију први је отпевао Халид Бешлић. Познати народни певач Халид Бешлић преминуо је у 71. години… »
"Ако се ваља умрети, умреће се" Овако се колегиница опростила од Халида

"Ако се ваља умрети, умреће се" Овако се колегиница опростила од Халида

Ало 10.10.2025
Бројне познате личности објавиле су емотивне поруке, а сада се тужним поводом огласила певачица Алка Вуица. Босанскохерцеговачки певач народне музике Халид Бешлић изгубио је животну битну, а читав регион опрашта се од њега… »
Халид Бешлић годинама чувао тајну Дина Мерлина: О овоме није смео да прича

Халид Бешлић годинама чувао тајну Дина Мерлина: О овоме није смео да прича

Нова 10.10.2025
Халид Бешлић преминуо је 7. октобра, након борбе с опаком болешћу. Цео регион пати за одласком музичке легенде, а међу колегама који су се опростили од колеге на друштвеним мрежама, највећу тугу у јавности изазвала је објава Дина… »
"Ти си био ходајући живот" Алка Вуица се емотивним видеом опростила од Халид Бешлића... Воли те твоја пета сестра (видео)

"Ти си био ходајући живот" Алка Вуица се емотивним видеом опростила од Халид Бешлића... Воли те твоја пета сестра (видео)

Курир 10.10.2025
Босанскохерцеговачки певач народне музике Халид Бешлић преминуо је у 72. години у Сарајеву после тешке болести, а естрадна сцена Србије и региона потресена је његовим одласком. Халидове хитове волели су сви, а био је омиљени… »
"Здравствено стање је било све озбиљније": Познато како су изгледали последњи дани легендарног Халида Бешлића

"Здравствено стање је било све озбиљније": Познато како су изгледали последњи дани легендарног Халида Бешлића

Мондо 10.10.2025
Халид Бешлић преминуо је пре три дана, а читав регион пати за легендом народне музике. Од Македоније до Словеније сви се присећају великог човека и музичке звезде кроз најлепше успомене. Погледајте фотографије Халида Бешлића… »
Дино Мерлин је ово бранио халиду бешлићу Годинама о томе није смео да прича: "Било ми је тешко..."

Дино Мерлин је ово бранио халиду бешлићу Годинама о томе није смео да прича: "Било ми је тешко..."

Ало 10.10.2025
Једном приликом Халид Бешлић је причао о Дину Мерлину, са којим је био веома близак. Легендарни певач народне музике, Халид Бешлић, преминуо је у 71. години, након краће болести. Последње дане провео је у болници где се борио до… »
Мењали му крв на два дана: Познати детаљи последње борбе Халида Бешлића, преминуо је без болова

Мењали му крв на два дана: Познати детаљи последње борбе Халида Бешлића, преминуо је без болова

Телеграф 10.10.2025
Читав регион је ових дана погођен вешћу да нас је једна од највећих музичких легенди Халид Бешлић напустила. Певач је преминуо у 71. години живота након кратке и тешке болести, са којом се нажалост није изборио, а многи и даље… »
Дино Мерлин је једну ствар бранио Халиду, Бешлић дуго о томе није смео да прича: "Било ми је тешко..."

Дино Мерлин је једну ствар бранио Халиду, Бешлић дуго о томе није смео да прича: "Било ми је тешко..."

Телеграф 10.10.2025
Легендарни певач народне музике, Халид Бешлић, преминуо је у 71. години, након краће болести. Последње дане провео је у болници, на онкологији, где се борио до самог краја. Имао је канцер, а спаса, нажалост, није било. Вест о… »

Вести дана »