Povezane vesti

"Ako se valja umreti, umreće se": Ovako se oprostio Halid Bešlić od koleginice: "Nasmejao si me"

"Ako se valja umreti, umreće se": Ovako se oprostio Halid Bešlić od koleginice: "Nasmejao si me"

Blic pre 5 dana
Bosanskohercegovački pevač narodne muzike Halid Bešlić izgubio je životnu bitnu, a čitav region oprašta se od njega. Brojne poznate ličnosti podelile su emotivne poruke, a sada se tužnim povodom oglasila pevačica Alka Vuica. Ona je objavila snimak sa… »
Jedan od najvećih hitova Ace Lukasa je pesma Halida Bešlića: Ovako je pevač reagovao na pitanje da li je ljut na kolegu

Jedan od najvećih hitova Ace Lukasa je pesma Halida Bešlića: Ovako je pevač reagovao na pitanje da li je ljut na kolegu

Nova pre 5 dana
Aca Lukas je davne 1996. godine objavio pesmu "Miris tamjana" koja je danas jedan od njegovih najvećih hitova, a originalnu verziju prvi je otpevao Halid Bešlić. Poznati narodni pevač Halid Bešlić preminuo je u 71. godini, ostaviši iza sebe brojne… »
"Ako se valja umreti, umreće se" Ovako se koleginica oprostila od Halida

"Ako se valja umreti, umreće se" Ovako se koleginica oprostila od Halida

Alo pre 5 dana
Brojne poznate ličnosti objavile su emotivne poruke, a sada se tužnim povodom oglasila pevačica Alka Vuica. Bosanskohercegovački pevač narodne muzike Halid Bešlić izgubio je životnu bitnu, a čitav region oprašta se od njega. Brojne poznate ličnosti… »
Halid Bešlić godinama čuvao tajnu Dina Merlina: O ovome nije smeo da priča

Halid Bešlić godinama čuvao tajnu Dina Merlina: O ovome nije smeo da priča

Nova pre 5 dana
Halid Bešlić preminuo je 7. oktobra, nakon borbe s opakom bolešću. Ceo region pati za odlaskom muzičke legende, a među kolegama koji su se oprostili od kolege na društvenim mrežama, najveću tugu u javnosti izazvala je objava Dina Merlina. „Veliki… »
"Ti si bio hodajući život" Alka Vuica se emotivnim videom oprostila od Halid Bešlića... Voli te tvoja peta sestra (video)

"Ti si bio hodajući život" Alka Vuica se emotivnim videom oprostila od Halid Bešlića... Voli te tvoja peta sestra (video)

Kurir pre 5 dana
Bosanskohercegovački pevač narodne muzike Halid Bešlić preminuo je u 72. godini u Sarajevu posle teške bolesti, a estradna scena Srbije i regiona potresena je njegovim odlaskom. Halidove hitove voleli su svi, a bio je omiljeni pevač i među sportistima… »
"Zdravstveno stanje je bilo sve ozbiljnije": Poznato kako su izgledali poslednji dani legendarnog Halida Bešlića

"Zdravstveno stanje je bilo sve ozbiljnije": Poznato kako su izgledali poslednji dani legendarnog Halida Bešlića

Mondo pre 5 dana
Halid Bešlić preminuo je pre tri dana, a čitav region pati za legendom narodne muzike. Od Makedonije do Slovenije svi se prisećaju velikog čoveka i muzičke zvezde kroz najlepše uspomene. Pogledajte fotografije Halida Bešlića: Najveću počast Halidu odaju… »
Dino Merlin je ovo branio halidu bešliću Godinama o tome nije smeo da priča: "Bilo mi je teško..."

Dino Merlin je ovo branio halidu bešliću Godinama o tome nije smeo da priča: "Bilo mi je teško..."

Alo pre 5 dana
Jednom prilikom Halid Bešlić je pričao o Dinu Merlinu, sa kojim je bio veoma blizak. Legendarni pevač narodne muzike, Halid Bešlić, preminuo je u 71. godini, nakon kraće bolesti. Poslednje dane proveo je u bolnici gde se borio do samog kraja. Gotovo cela… »
Menjali mu krv na dva dana: Poznati detalji poslednje borbe Halida Bešlića, preminuo je bez bolova

Menjali mu krv na dva dana: Poznati detalji poslednje borbe Halida Bešlića, preminuo je bez bolova

Telegraf pre 5 dana
Čitav region je ovih dana pogođen vešću da nas je jedna od najvećih muzičkih legendi Halid Bešlić napustila. Pevač je preminuo u 71. godini života nakon kratke i teške bolesti, sa kojom se nažalost nije izborio, a mnogi i dalje ne veruju. Ovih dana… »
Dino Merlin je jednu stvar branio Halidu, Bešlić dugo o tome nije smeo da priča: "Bilo mi je teško..."

Dino Merlin je jednu stvar branio Halidu, Bešlić dugo o tome nije smeo da priča: "Bilo mi je teško..."

Telegraf pre 5 dana
Legendarni pevač narodne muzike, Halid Bešlić, preminuo je u 71. godini, nakon kraće bolesti. Poslednje dane proveo je u bolnici, na onkologiji, gde se borio do samog kraja. Imao je kancer, a spasa, nažalost, nije bilo. Vest o njegovom odlasku slomila je… »

Vesti dana »