Povezane vesti
Otkriveno kome pripada bogatstvo halida bešlića: U testamentu samo jedan naslednik a to nije sin jedinac
Kurir pre 31 dana
Halid Bešlić preminuo je 7. oktobra. Gotovo da je čitav region tužan zbog odlaska muzičke legende, a nakon smrti, Halid iza sebe ostavlja na stotine pesama, humanitarnih donacija i divnih uspomena u ljudima koji su ga poznavali i s njim proveli vreme… »
"Pola mene je otišlo s njim!" Halid Muslimović se emotivnim rečima oprostio od Bešlića: Očekivao sam da ćemo se još družiti…
Kurir pre 31 dana
Halidu Muslimoviću teško je pala smrt njegovog bliskog prijatelja i kolege Halida Bešlića, koji je preminuo u utorak, 7. oktobra u 72.godini života. Bešlić je bio jedan od najvoljenijih pevača na regionalnoj muzičkoj sceni, a njegove kolege danima… »
"Mnogo smo se smejali u poslednjem razgovoru": Halid Muslimović skrhan bolom zbog odlaska Bešlića: "Jedan deo mene je otišao…
Blic pre 31 dana
Halid Muslimović bio je veliki prijatelj čuvenog Halida Bešlića, koji je 7. oktobra izgubio životnu bitku. Muslimović je sada sa knedlom u grlu progovorio o pokojnom imenjaku. - Dragi moji prijatelji, povodom odlaska mog jarana, druga i estradnog… »
Njih troje su disali kao jedno: Evo kome će pripasti svo bogatstvo Halida Bešlića
Story pre 31 dana
Region danima tuguje za legendarnim pevačem Halidom Bešlićem, koji je preminuo 7. oktobra, ostavivši iza sebe neizbrisiv trag u muzičkom svetu i srcima svojih obožavalaca. Njegove pesme, glas i dobrota obeležili su decenije, a osim muzike, Halid je tokom… »
Halid Bešlić iznenadio sve sadržajem testamenta – komšije tvrde da sin nije u njemu
Svet & Skandal pre 31 dana
Prema navodima komšija, Halid Bešlić je ostavio testament u kojem svu svoju imovinu prepušta supruzi Sejdi. Ipak, kako oni kažu, Sejda se navodno odrekla nasleđa u korist sina Dina. Youtube printscreen – Ja mislim da je on to sve ostavio Sejdi, ali da će… »
Halidova supruga se odrekla svega Evo šta se dešava sa Bešlićevim testamentom!
Alo pre 31 dana
Pevač je svo svoje imanje prepisao supruzi. Nakon što je popularni pevač Halid Bešlić preminuo, domaći mediji saznali su detalje o njegovoj ostavštini i testamentu koji je ostavio iza sebe. Pevač je svo svoje imanje prepisao supruzi. Međutim, ona je… »
Testament halida Bešlića: Odlučeno kome pripada svo njegovo bogatstvo
Večernje novosti pre 31 dana
NAKON što je popularni pevač Halid Bešlić preminuo, mediji saznaju detalje o njegovoj zaostavštini i testamentu koji je ostavio iza sebe. Foto: ATA images/A. Ahel Prema saznanjima medija, prve informacije o testamentu podelile su komšije iz bližeg… »
Evo šta je sa testamentom Halida Bešlića - odlučeno kome pripada svo njegovo bogatstvo?!
Telegraf pre 31 dana
Nakon što je popularni pevač Halid Beslié preminuo, Repulika saznaje od izvora detalje o njegovoj ostavštini i testamentu. Komšije iz Bešlićeve uže porodice otkrile su da je pevač sve svoje imanje prepisao ženi. Medutim, supruga je navodno odlučila da se… »
Vesti dana »
Autoprevoznik Milomir Jaćimović započeo štrajk glađu: "Nemam više drugog izbora"
NIN pre 8 satijoš 25 povezanih
Studenti sutra organizuju protest upozorenja kod Generalštaba: Kolone kreću sa četiri lokacije
Nova pre 48 minutajoš 105 povezanih
Aleksić (NPS): Opozicija ne želi da dođe na vlast revolucijom, nego putem poštenih i fer izbora
Beta pre 3 satajoš 29 povezanih
Uhapšen zaposleni u niškom zatvoru: Za uslugu osuđeniku dobio belu tehniku
Radio 021 pre 3 satajoš 25 povezanih