Povezane vesti
Otkriveno kome pripada bogatstvo halida bešlića: U testamentu samo jedan naslednik a to nije sin jedinac
Kurir pre 2 dana
Halid Bešlić preminuo je 7. oktobra. Gotovo da je čitav region tužan zbog odlaska muzičke legende, a nakon smrti, Halid iza sebe ostavlja na stotine pesama, humanitarnih donacija i divnih uspomena u ljudima koji su ga poznavali i s njim proveli vreme… »
"Pola mene je otišlo s njim!" Halid Muslimović se emotivnim rečima oprostio od Bešlića: Očekivao sam da ćemo se još družiti…
Kurir pre 2 dana
Halidu Muslimoviću teško je pala smrt njegovog bliskog prijatelja i kolege Halida Bešlića, koji je preminuo u utorak, 7. oktobra u 72.godini života. Bešlić je bio jedan od najvoljenijih pevača na regionalnoj muzičkoj sceni, a njegove kolege danima… »
"Mnogo smo se smejali u poslednjem razgovoru": Halid Muslimović skrhan bolom zbog odlaska Bešlića: "Jedan deo mene je otišao…
Blic pre 2 dana
Halid Muslimović bio je veliki prijatelj čuvenog Halida Bešlića, koji je 7. oktobra izgubio životnu bitku. Muslimović je sada sa knedlom u grlu progovorio o pokojnom imenjaku. - Dragi moji prijatelji, povodom odlaska mog jarana, druga i estradnog… »
Njih troje su disali kao jedno: Evo kome će pripasti svo bogatstvo Halida Bešlića
Story pre 3 dana
Region danima tuguje za legendarnim pevačem Halidom Bešlićem, koji je preminuo 7. oktobra, ostavivši iza sebe neizbrisiv trag u muzičkom svetu i srcima svojih obožavalaca. Njegove pesme, glas i dobrota obeležili su decenije, a osim muzike, Halid je tokom… »
Halid Bešlić iznenadio sve sadržajem testamenta – komšije tvrde da sin nije u njemu
Svet & Skandal pre 3 dana
Prema navodima komšija, Halid Bešlić je ostavio testament u kojem svu svoju imovinu prepušta supruzi Sejdi. Ipak, kako oni kažu, Sejda se navodno odrekla nasleđa u korist sina Dina. Youtube printscreen – Ja mislim da je on to sve ostavio Sejdi, ali da će… »
Halidova supruga se odrekla svega Evo šta se dešava sa Bešlićevim testamentom!
Alo pre 3 dana
Pevač je svo svoje imanje prepisao supruzi. Nakon što je popularni pevač Halid Bešlić preminuo, domaći mediji saznali su detalje o njegovoj ostavštini i testamentu koji je ostavio iza sebe. Pevač je svo svoje imanje prepisao supruzi. Međutim, ona je… »
Testament halida Bešlića: Odlučeno kome pripada svo njegovo bogatstvo
Večernje novosti pre 3 dana
NAKON što je popularni pevač Halid Bešlić preminuo, mediji saznaju detalje o njegovoj zaostavštini i testamentu koji je ostavio iza sebe. Foto: ATA images/A. Ahel Prema saznanjima medija, prve informacije o testamentu podelile su komšije iz bližeg… »
Evo šta je sa testamentom Halida Bešlića - odlučeno kome pripada svo njegovo bogatstvo?!
Telegraf pre 3 dana
Nakon što je popularni pevač Halid Beslié preminuo, Repulika saznaje od izvora detalje o njegovoj ostavštini i testamentu. Komšije iz Bešlićeve uže porodice otkrile su da je pevač sve svoje imanje prepisao ženi. Medutim, supruga je navodno odlučila da se… »
Vesti dana »

Pesma sa komemoracije iskidala dušu prisutnima: Halidu je ova numera mnogo značila, a evo ko je pevao u Bešlićevu čast
Svet & Skandal pre 46 minutajoš 31 povezana

Stravičan udes kod tunela Munjino brdo Jedna osoba teško povređena, još dvoje završilo u bolnici (foto)
Alo pre 2 minutajoš 27 povezanih

Incident tokom trampovog govora u izraelskom parlamentu! Evo šta je naglo prekinulo govor američkog predsednika (foto/video)
Kurir pre 1 minutjoš 132 povezane

Nobelova nagrada ekonomistima za istraživanje uticaja tehnologije na privredni rast
BBC News pre 47 minutajoš 24 povezane