Povezane vesti

Haris Džinović u Halidovu čast učinio poseban gest i rasplakao sve

Haris Džinović u Halidovu čast učinio poseban gest i rasplakao sve

Svet & Skandal pre 5 dana
Haris Džinović odlučio je da odloži koncert koji je trebalo da se održi u subotu, 11. oktobra, na Jahorini, u hotelu nadomak Sarajeva. Razlog za ovu odluku je smrt njegovog dugogodišnjeg prijatelja i kolege, Halida Bešlića, koji je preminuo 7. oktobra u… »
Haris Džinović zbog smrti Halida Bešlića odložio nastup: Iz poštovanja prema velikom prijatelju doneo odluku

Haris Džinović zbog smrti Halida Bešlića odložio nastup: Iz poštovanja prema velikom prijatelju doneo odluku

Kurir pre 5 dana
Haris Džinović odložio je koncert na Jahorini zbog smrti prijatelja i kolege Halida Bešlića. Pevač je trebalo da nastupi u subotu, 11. oktobra u hotelu na planini nadomak Sarajeva, ali iz poštovanja prema pokojnom Bešliću, kojeg je poznavao decenijama… »
Haris Džinović odložio koncert zbog Halida, odmah se oglasio: "Bio je pevač koji je obeležio epohu"

Haris Džinović odložio koncert zbog Halida, odmah se oglasio: "Bio je pevač koji je obeležio epohu"

Mondo pre 5 dana
Pevač Haris Džinović odložio je nastup na Jahorini koji je bio zakazan za sutra. Kako navode, koncert se odlaže zbog smrti Halida Bešlića. Pogledajte fotografije Halida Bešlića: "Koncert se odlaže zbog tužne vesti o smrti velikana naše muzičke scene… »
Haris Džinović zbog smrtnog slučaja odložio Koncert: "Ne znam ni kako bih ovo započeo..."

Haris Džinović zbog smrtnog slučaja odložio Koncert: "Ne znam ni kako bih ovo započeo..."

Alo pre 5 dana
Haris se na svom Instagram nalogu potresnim rečima oprostio d svog dugogodišnjeg prijatelja i kolege. Pevač Haris Džinović odložio je nastup na Jahorini, koji je bio zakazan za sutra. Glavni razlog je smrt njegovog kolege i dobrog prijatelja Halida… »
Haris Džinović odložio koncert zbog smrti Halida Bešlića, oglasio se: "Ne znam ni kako bih ovo započeo"

Haris Džinović odložio koncert zbog smrti Halida Bešlića, oglasio se: "Ne znam ni kako bih ovo započeo"

Telegraf pre 5 dana
Pevač Haris Džinović odložio je nastup na Jahorini koji je bio zakazan za sutra. Glavni razlog je smrt njegovog kolege i dobrog prijatelja Halida Bešlića a vest o tome pogodila je čitavi region. Kako navode, koncert se odlaže zbog smrti Halida Bešlića. -… »
Haris Džinović odložio Koncert zbog smrti Halida Bešlića: Pevač doneo odluku: "Otišla je ljudska gromada"

Haris Džinović odložio Koncert zbog smrti Halida Bešlića: Pevač doneo odluku: "Otišla je ljudska gromada"

Blic pre 5 dana
Pevač Haris Džinović odložio je nastup na Jahorini koji je bio zakazan za sutra. Kako navode, koncert se odlaže zbog smrti Halida Bešlića. - Koncert se odlaže zbog tužne vesti o smrti velikana naše muzičke scene, Halida Bešlića. U znak poštovanja prema… »

Vesti dana »