Povezane vesti

Haris Džinović u Halidovu čast učinio poseban gest i rasplakao sve

Haris Džinović u Halidovu čast učinio poseban gest i rasplakao sve

Svet & Skandal 10.10.2025
Haris Džinović odlučio je da odloži koncert koji je trebalo da se održi u subotu, 11. oktobra, na Jahorini, u hotelu nadomak Sarajeva. Razlog za ovu odluku je smrt njegovog dugogodišnjeg prijatelja i kolege, Halida Bešlića, koji je preminuo 7. oktobra u… »
Haris Džinović zbog smrti Halida Bešlića odložio nastup: Iz poštovanja prema velikom prijatelju doneo odluku

Haris Džinović zbog smrti Halida Bešlića odložio nastup: Iz poštovanja prema velikom prijatelju doneo odluku

Kurir 10.10.2025
Haris Džinović odložio je koncert na Jahorini zbog smrti prijatelja i kolege Halida Bešlića. Pevač je trebalo da nastupi u subotu, 11. oktobra u hotelu na planini nadomak Sarajeva, ali iz poštovanja prema pokojnom Bešliću, kojeg je poznavao decenijama… »
Haris Džinović odložio koncert zbog Halida, odmah se oglasio: "Bio je pevač koji je obeležio epohu"

Haris Džinović odložio koncert zbog Halida, odmah se oglasio: "Bio je pevač koji je obeležio epohu"

Mondo 10.10.2025
Pevač Haris Džinović odložio je nastup na Jahorini koji je bio zakazan za sutra. Kako navode, koncert se odlaže zbog smrti Halida Bešlića. Pogledajte fotografije Halida Bešlića: "Koncert se odlaže zbog tužne vesti o smrti velikana naše muzičke scene… »
Haris Džinović zbog smrtnog slučaja odložio Koncert: "Ne znam ni kako bih ovo započeo..."

Haris Džinović zbog smrtnog slučaja odložio Koncert: "Ne znam ni kako bih ovo započeo..."

Alo 10.10.2025
Haris se na svom Instagram nalogu potresnim rečima oprostio d svog dugogodišnjeg prijatelja i kolege. Pevač Haris Džinović odložio je nastup na Jahorini, koji je bio zakazan za sutra. Glavni razlog je smrt njegovog kolege i dobrog prijatelja Halida… »
Haris Džinović odložio koncert zbog smrti Halida Bešlića, oglasio se: "Ne znam ni kako bih ovo započeo"

Haris Džinović odložio koncert zbog smrti Halida Bešlića, oglasio se: "Ne znam ni kako bih ovo započeo"

Telegraf 10.10.2025
Pevač Haris Džinović odložio je nastup na Jahorini koji je bio zakazan za sutra. Glavni razlog je smrt njegovog kolege i dobrog prijatelja Halida Bešlića a vest o tome pogodila je čitavi region. Kako navode, koncert se odlaže zbog smrti Halida Bešlića. -… »
Haris Džinović odložio Koncert zbog smrti Halida Bešlića: Pevač doneo odluku: "Otišla je ljudska gromada"

Haris Džinović odložio Koncert zbog smrti Halida Bešlića: Pevač doneo odluku: "Otišla je ljudska gromada"

Blic 10.10.2025
Pevač Haris Džinović odložio je nastup na Jahorini koji je bio zakazan za sutra. Kako navode, koncert se odlaže zbog smrti Halida Bešlića. - Koncert se odlaže zbog tužne vesti o smrti velikana naše muzičke scene, Halida Bešlića. U znak poštovanja prema… »

Vesti dana »