Povezane vesti
Tanja Mandić Rigonat: Upravo sam saznala da neću režirati u Narodnom pozorištu ni 2026. godine. Kada odu ovi – i progon će…
Nova pre 5 dana
Neće me biti na repertoaru Narodnog pozorišta ni 2026. godine, navela je u postu na Fejsbuku rediteljka Tatjana Mandić Rigonat. „Upravo sam saznala da neću režirati u mojoj matičnoj kući, Narodnom pozorištu ni 2026. godine. Nije me bilo u repertoaru ni… »
Mandić Rigonat: Saznala sam da neću režirati u Narodnom pozorištu ni 2026. godine
N1 Info pre 5 dana
Rediteljka Tatjana Mandić Rigonat napisala je na Fejsbuk profilu da je "saznala da neće režirati u matičnoj kući - Narodnom pozorištu ni 2026. godine". "Nije me bilo u reperotaru ni 2024. ni 2025. godine. Neće me biti ni 2026. godine", napisala je… »
Tatjana Mandić Rigonat: Upravo sam saznala da neću režirati u svojoj matičnoj kući – Narodnom pozorištu
Danas pre 5 dana
Nagrađivana pozorišna rediteljka Tatjana Mandić Rigonat objavila je na svom Fejsbuk profilu da je upravo saznala da ni 2026. godine neće režirati u svojoj matičnoj kući – Narodnom pozorištu. „Upravo sam saznala da neću režirati u mojoj matičnoj kući… »
Vesti dana »

Osumnjičeni za napad na devojčicu u Malom Zvečanu pušteni da se brane sa slobode
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Rajaner smanjio kapacite ka Nemačkoj za 800.000 sedišta zbog spora oko poreza
Blic pre 25 minutajoš 1 povezana

"Razvela se, mužu prepustila starateljstvo, uredno plaća alimentaciju, ali kao da je troje dece ostavila u šumi!": Objava koja je posvađala Srbe
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

(Mape) šok preokret u oktobru! Nestvaran povratak leta, afrički vazduh donosi +25 stepeni! Zahlađenje će nam posle pasti teže nego ikad!
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Sabotaža gasovoda Severni tok: Italijanski sud blokirao izručenje Ukrajinca koji je izvršio diverziju
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana