Povezane vesti

Tanja Mandić Rigonat: Upravo sam saznala da neću režirati u Narodnom pozorištu ni 2026. godine. Kada odu ovi – i progon će…

Tanja Mandić Rigonat: Upravo sam saznala da neću režirati u Narodnom pozorištu ni 2026. godine. Kada odu ovi – i progon će…

Nova pre 5 dana
Neće me biti na repertoaru Narodnog pozorišta ni 2026. godine, navela je u postu na Fejsbuku rediteljka Tatjana Mandić Rigonat. „Upravo sam saznala da neću režirati u mojoj matičnoj kući, Narodnom pozorištu ni 2026. godine. Nije me bilo u repertoaru ni… »
Mandić Rigonat: Saznala sam da neću režirati u Narodnom pozorištu ni 2026. godine

Mandić Rigonat: Saznala sam da neću režirati u Narodnom pozorištu ni 2026. godine

N1 Info pre 5 dana
Rediteljka Tatjana Mandić Rigonat napisala je na Fejsbuk profilu da je "saznala da neće režirati u matičnoj kući - Narodnom pozorištu ni 2026. godine". "Nije me bilo u reperotaru ni 2024. ni 2025. godine. Neće me biti ni 2026. godine", napisala je… »
Tatjana Mandić Rigonat: Upravo sam saznala da neću režirati u svojoj matičnoj kući – Narodnom pozorištu

Tatjana Mandić Rigonat: Upravo sam saznala da neću režirati u svojoj matičnoj kući – Narodnom pozorištu

Danas pre 5 dana
Nagrađivana pozorišna rediteljka Tatjana Mandić Rigonat objavila je na svom Fejsbuk profilu da je upravo saznala da ni 2026. godine neće režirati u svojoj matičnoj kući – Narodnom pozorištu. „Upravo sam saznala da neću režirati u mojoj matičnoj kući… »

Vesti dana »