Povezane vesti
„Moj veliki prijatelj Milan Radoičić“: Objavljen razgovor Fatmira Šeholija u kom govori o povezanosti sa Srpskom listom
Danas 10.10.2025
Radio Televizija Kosova (RTK) danas je objavila audio-snimak Fatmira Šeholija, analitičara sa Kosova kojeg je Priština uhapsila pod optužbama da je „špijun Srbije“, a u kojem Šeholi govori da je prijatelj s Milanom Radoičićem i da ima podršku Srpske… »
„Milan Radoičić je moj veliki prijatelj, i on je prijatelj i nama“: RTK objavila snimak navodnog razgovora Fatmira Šeholija…
Nova 10.10.2025
Radio-televizija Kosovo (RTK) objavila je audio-snimak na kojem se, prema navodima ovog, ali i drugih medija na albanskom, čuje glas političkog analitičara Fatmira Šeholija koji govori o svojim vezama sa Srbijom i liderima Srpske liste. Na snimku osoba… »
Vesti dana »
Tramp ucenjuje Makrona: Ako ne uđe u moj Odbor za mir, dobija carine od 200 odsto na vino i šampanjac
Radio 021 pre 1 satjoš 47 povezanih
Zašto Srbija uzima 5% NIS-a? Evo zašto će nam MOL prepustiti udeo u vlasništvu: "Blokiraćemo odluke sa kojima se ne slažemo"
Blic pre 5 satijoš 31 povezana
Makron: Evropa se suočava sa konkurencijom SAD i Kine, mora da ojača suverenitet
Telegraf pre 20 minutajoš 18 povezanih
'Nije mi jasno šta radiš sa Grenlandom': Šta je sve Tramp objavio na mrežama
BBC News pre 2 satajoš 23 povezane
Objavljena vremenska prognoza do kraja januara: Evo šta nas čeka posle ledenih dana i -9
Nova pre 3 satajoš 26 povezanih