Povezane vesti
Student Filozofskog fakulteta: Potajno sam se nadao da nećemo dobiti Nobelovu nagradu za mir
Pravda pre 2 dana
Nobelova nagrada za mir 2025. godine pripala je venecuelanskoj opozicionoj liderki i aktivistkinji Mariji Korini Mačado. Među nominovanima su bili i Studenti u blokadi. Student Filozofskog fakulteta u blokadi kaže za Danas da ni malo nije iznenađen, kao… »
Student Filozofskog fakulteta: Potajno sam se nadao da nećemo dobiti Nobelovu nagradu za mir
Nova pre 2 dana
Nobelova nagrada za mir 2025. godine pripala je venecuelanskoj opozicionoj liderki i aktivistkinji Mariji Korini Mačado. Među nominovanima su bili i Studenti u blokadi. Student Filozofskog fakulteta u blokadi kaže za Danas da ni malo nije iznenađen, kao… »
Student Filozofskog fakulteta za Danas: Potajno sam se nadao da nećemo dobiti Nobelovu nagradu za mir
Danas pre 2 dana
Nobelova nagrada za mir 2025. godine pripala je venecuelanskoj opozicionoj liderki i aktivistkinji Mariji Korini Mačado. Među nominovanima su bili i studenti u blokadi. Student Filozofskog fakulteta u blokadi kaže za Danas da ni malo nije iznenađen, kao… »
Vesti dana »

Pentagon kupuje kritične minerale vredne milijardu dolara kako bi smanjio kinesku dominaciju
Euronews pre 10 minutajoš 32 povezane

Novi EES sistem za digitalnu kontrolu granica EU počeo sa radom 12. oktobra 2025.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 66 povezanih

Poraz Srbije od Albanije, ostavka Stojkovića i teoretske šanse za Mundijal u kvalifikacijama za SP 2026
Naslovi.ai pre 2 satajoš 139 povezanih

Vučić: Srpska lista pobedila u prvom krugu u 9 opština, u Klokotu će se ići u drugi krug
RTK pre 28 minutajoš 16 povezanih

„Borimo se za društvo gde će obrazovanje biti stub“: Skup podrške prosvetarima „Snaga kolektiva, sloboda izbora“ u Beogradu (FOTO)
Danas pre 4 satijoš 17 povezanih