Povezane vesti
Student Filozofskog fakulteta: Potajno sam se nadao da nećemo dobiti Nobelovu nagradu za mir
Pravda 10.10.2025
Nobelova nagrada za mir 2025. godine pripala je venecuelanskoj opozicionoj liderki i aktivistkinji Mariji Korini Mačado. Među nominovanima su bili i Studenti u blokadi. Student Filozofskog fakulteta u blokadi kaže za Danas da ni malo nije iznenađen, kao… »
Student Filozofskog fakulteta: Potajno sam se nadao da nećemo dobiti Nobelovu nagradu za mir
Nova 10.10.2025
Nobelova nagrada za mir 2025. godine pripala je venecuelanskoj opozicionoj liderki i aktivistkinji Mariji Korini Mačado. Među nominovanima su bili i Studenti u blokadi. Student Filozofskog fakulteta u blokadi kaže za Danas da ni malo nije iznenađen, kao… »
Student Filozofskog fakulteta za Danas: Potajno sam se nadao da nećemo dobiti Nobelovu nagradu za mir
Danas 10.10.2025
Nobelova nagrada za mir 2025. godine pripala je venecuelanskoj opozicionoj liderki i aktivistkinji Mariji Korini Mačado. Među nominovanima su bili i studenti u blokadi. Student Filozofskog fakulteta u blokadi kaže za Danas da ni malo nije iznenađen, kao… »
Vesti dana »
Marinika Tepić (SSP): Izborni uslovi nisu na dnevnom redu Skupštine
Beta pre 8 minutajoš 46 povezanih
(Foto) Putin doputovao u Kinu, planiran sastanak sa Si Đinpingom i čajanka
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 43 povezane
VENS: Opcija A za Iran je da se pregovara, opcija B ponovno pokretanje napada!
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih
(Foto) Obrušio se deo mosta na granici između BiH i Hrvatske: Prelaz Gradiška zatvoren, saobraćaj preko nove lokacije
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 50 povezanih
Superliga izabrala najboljih 11: Zvezda "okupirala" idealnu postavu
Mondo pre 2 satajoš 45 povezanih