Povezane vesti
Student Filozofskog fakulteta: Potajno sam se nadao da nećemo dobiti Nobelovu nagradu za mir
Pravda 10.10.2025
Nobelova nagrada za mir 2025. godine pripala je venecuelanskoj opozicionoj liderki i aktivistkinji Mariji Korini Mačado. Među nominovanima su bili i Studenti u blokadi. Student Filozofskog fakulteta u blokadi kaže za Danas da ni malo nije iznenađen, kao… »
Student Filozofskog fakulteta: Potajno sam se nadao da nećemo dobiti Nobelovu nagradu za mir
Nova 10.10.2025
Nobelova nagrada za mir 2025. godine pripala je venecuelanskoj opozicionoj liderki i aktivistkinji Mariji Korini Mačado. Među nominovanima su bili i Studenti u blokadi. Student Filozofskog fakulteta u blokadi kaže za Danas da ni malo nije iznenađen, kao… »
Student Filozofskog fakulteta za Danas: Potajno sam se nadao da nećemo dobiti Nobelovu nagradu za mir
Danas 10.10.2025
Nobelova nagrada za mir 2025. godine pripala je venecuelanskoj opozicionoj liderki i aktivistkinji Mariji Korini Mačado. Među nominovanima su bili i studenti u blokadi. Student Filozofskog fakulteta u blokadi kaže za Danas da ni malo nije iznenađen, kao… »
Vesti dana »
Gaspromnjeft potvrdio: Sa MOL-om potpisan dogovor o namerama o prodaji NIS-a
Euronews pre 37 minutajoš 36 povezanih
Jelena Kleut za Insajder: Uprkos mogućim teškim konsekvencama, građani ne smeju da ćute (VIDEO)
Insajder pre 5 satijoš 34 povezane
"Stižu za par sati" oglasila se Rusija, vojska krenula, situacija između EU i Amerike na ivici eksplozije: "Ako otme Grenland..."
Blic pre 2 satajoš 86 povezanih
Oružje skriveno u automobilu: Policija na prelazu Batrovic pronašla automatsku pušku i dva okvira (video, foto)
Euronews pre 47 minutajoš 39 povezanih