Povezane vesti
Student Filozofskog fakulteta: Potajno sam se nadao da nećemo dobiti Nobelovu nagradu za mir
Pravda 10.10.2025
Nobelova nagrada za mir 2025. godine pripala je venecuelanskoj opozicionoj liderki i aktivistkinji Mariji Korini Mačado. Među nominovanima su bili i Studenti u blokadi. Student Filozofskog fakulteta u blokadi kaže za Danas da ni malo nije iznenađen, kao… »
Student Filozofskog fakulteta: Potajno sam se nadao da nećemo dobiti Nobelovu nagradu za mir
Nova 10.10.2025
Nobelova nagrada za mir 2025. godine pripala je venecuelanskoj opozicionoj liderki i aktivistkinji Mariji Korini Mačado. Među nominovanima su bili i Studenti u blokadi. Student Filozofskog fakulteta u blokadi kaže za Danas da ni malo nije iznenađen, kao… »
Student Filozofskog fakulteta za Danas: Potajno sam se nadao da nećemo dobiti Nobelovu nagradu za mir
Danas 10.10.2025
Nobelova nagrada za mir 2025. godine pripala je venecuelanskoj opozicionoj liderki i aktivistkinji Mariji Korini Mačado. Među nominovanima su bili i studenti u blokadi. Student Filozofskog fakulteta u blokadi kaže za Danas da ni malo nije iznenađen, kao… »
Vesti dana »
Posle blokade: Dekan Filozofskog fakulteta obećao podršku profesorki Kleut
Luftika pre 3 satajoš 34 povezane
Naprasni prekid izbora za Savet REM-a: Strah vlasti od Evrope ili neočekivana ljubav prema poštovanju zakona
N1 Info pre 10 minutajoš 30 povezanih
Dmitrijev: Evropska unija postala strateški ranjiva zbog odbacivanja ruskog gasa
NIN pre 1 satjoš 84 povezane
Oglasio se MOL povodom NIS-a: Kupuje 56,15 odsto, objavili kada će biti realizovana transakcija
Pravda pre 10 minutajoš 24 povezane