Povezane vesti
Student Filozofskog fakulteta: Potajno sam se nadao da nećemo dobiti Nobelovu nagradu za mir
Pravda 10.10.2025
Nobelova nagrada za mir 2025. godine pripala je venecuelanskoj opozicionoj liderki i aktivistkinji Mariji Korini Mačado. Među nominovanima su bili i Studenti u blokadi. Student Filozofskog fakulteta u blokadi kaže za Danas da ni malo nije iznenađen, kao… »
Student Filozofskog fakulteta: Potajno sam se nadao da nećemo dobiti Nobelovu nagradu za mir
Nova 10.10.2025
Nobelova nagrada za mir 2025. godine pripala je venecuelanskoj opozicionoj liderki i aktivistkinji Mariji Korini Mačado. Među nominovanima su bili i Studenti u blokadi. Student Filozofskog fakulteta u blokadi kaže za Danas da ni malo nije iznenađen, kao… »
Student Filozofskog fakulteta za Danas: Potajno sam se nadao da nećemo dobiti Nobelovu nagradu za mir
Danas 10.10.2025
Nobelova nagrada za mir 2025. godine pripala je venecuelanskoj opozicionoj liderki i aktivistkinji Mariji Korini Mačado. Među nominovanima su bili i studenti u blokadi. Student Filozofskog fakulteta u blokadi kaže za Danas da ni malo nije iznenađen, kao… »
Vesti dana »
U Srbiji počelo prijavljivanje nelegalnih objekata po novom zakonu
Beta pre 49 minutajoš 48 povezanih
Novi sukobi na granici između Tajlanda i Kambodže, jedan tajlandski vojnik poginuo, četiri ranjena
Nedeljnik pre 54 minutajoš 31 povezana
Profesor Mijušković o tome šta se dešava ako se NBS nađe na udaru sankcija
NIN pre 9 minutajoš 23 povezane
Jokić pretekao Džordana, u nečemu je neprikosnoven u ovoj dekadi
Sport klub pre 4 minutajoš 34 povezane