Povezane vesti
Student Filozofskog fakulteta: Potajno sam se nadao da nećemo dobiti Nobelovu nagradu za mir
Pravda 10.10.2025
Nobelova nagrada za mir 2025. godine pripala je venecuelanskoj opozicionoj liderki i aktivistkinji Mariji Korini Mačado. Među nominovanima su bili i Studenti u blokadi. Student Filozofskog fakulteta u blokadi kaže za Danas da ni malo nije iznenađen, kao… »
Student Filozofskog fakulteta: Potajno sam se nadao da nećemo dobiti Nobelovu nagradu za mir
Nova 10.10.2025
Nobelova nagrada za mir 2025. godine pripala je venecuelanskoj opozicionoj liderki i aktivistkinji Mariji Korini Mačado. Među nominovanima su bili i Studenti u blokadi. Student Filozofskog fakulteta u blokadi kaže za Danas da ni malo nije iznenađen, kao… »
Student Filozofskog fakulteta za Danas: Potajno sam se nadao da nećemo dobiti Nobelovu nagradu za mir
Danas 10.10.2025
Nobelova nagrada za mir 2025. godine pripala je venecuelanskoj opozicionoj liderki i aktivistkinji Mariji Korini Mačado. Među nominovanima su bili i studenti u blokadi. Student Filozofskog fakulteta u blokadi kaže za Danas da ni malo nije iznenađen, kao… »
Vesti dana »
Od ponoći kreću nova pravila: Ulazak u EU više neće biti isti – tri rute najkritičnije, vozače čekaju duga zadržavanja
IndeksOnline pre 1 satjoš 32 povezane
Vremenska prognoza za petak, 10. april: Tokom dana sunčano, temperatura do 16 stepeni
Beta pre 3 satajoš 31 povezana
Zelenski: Traže da smanjimo napade na ruska naftna postrojenja; Napad na Brjansku oblast raketama "neptun"
RTS pre 26 minutajoš 26 povezanih