Povezane vesti
Student Filozofskog fakulteta: Potajno sam se nadao da nećemo dobiti Nobelovu nagradu za mir
Pravda 10.10.2025
Nobelova nagrada za mir 2025. godine pripala je venecuelanskoj opozicionoj liderki i aktivistkinji Mariji Korini Mačado. Među nominovanima su bili i Studenti u blokadi. Student Filozofskog fakulteta u blokadi kaže za Danas da ni malo nije iznenađen, kao… »
Student Filozofskog fakulteta: Potajno sam se nadao da nećemo dobiti Nobelovu nagradu za mir
Nova 10.10.2025
Nobelova nagrada za mir 2025. godine pripala je venecuelanskoj opozicionoj liderki i aktivistkinji Mariji Korini Mačado. Među nominovanima su bili i Studenti u blokadi. Student Filozofskog fakulteta u blokadi kaže za Danas da ni malo nije iznenađen, kao… »
Student Filozofskog fakulteta za Danas: Potajno sam se nadao da nećemo dobiti Nobelovu nagradu za mir
Danas 10.10.2025
Nobelova nagrada za mir 2025. godine pripala je venecuelanskoj opozicionoj liderki i aktivistkinji Mariji Korini Mačado. Među nominovanima su bili i studenti u blokadi. Student Filozofskog fakulteta u blokadi kaže za Danas da ni malo nije iznenađen, kao… »
Vesti dana »
VIDEO Tramp rekao da Rusija želi da Ukrajina uspe: Pogledajte kako je reagovao Zelenski
Nova pre 26 minutajoš 25 povezanih
Preliminarni rezultati izbora na Kosovu: Samoopredeljenju 49,30 odsto glasova, Srpskoj listi 4,74 odsto
Radio 021 pre 1 satjoš 21 povezana
Vremenska prognoza za Zrenjanin: Za doček i cele nedelje, hladno i bez snega. Jutarnje od -4 dnevne do 14! Vremenska prognoza 29.12.2025. - 04.01.2026.
Volim Zrenjanin pre 36 minutajoš 15 povezanih
Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljaju se objekti za Božićno selo /foto/
Sputnik pre 36 minutajoš 13 povezanih
Lazović: Srbija bi mogla u EU do 2032. godine, ako bismo smenili SNS
N1 Info pre 1 satjoš 7 povezanih