Povezane vesti
Mina priznala da raskida sa Terzom zbog Asmina: Vrbaški ne krije da joj je Durdžić bitniji, sve ispričala: Staniji neće biti…
Blic pre 3 dana
Aktuelna učesnica "Elite 9", Mina Vrbaški, donela je odluku da raskine sa Borislavom Terzićem Terzom. Naime, ona se poverila Dači Virijeviću, kome je ispričala šta se dešava sa njom i Terzom, a tom prilikom spomenula je i Asmina Durdžića. - Slušaj ovo… »
Mina raskinula sa Terzom zbog Asmina! Stanija će izgoreti kada vidi ovo, ljubavni haos u Eliti 9
Kurir pre 3 dana
Aktuelna učesnica "Elite 9", Mina Vrbaški, rešila je da raskine sa Borislavom Terzićem Terzom. Mina je sela ispod trema, gde je ćaskala sa Dačom Virijevićem, kada mu je otvoreno govorila o raskidu sa Terzom. - Slušaj ovo... On je ljut i kaže mi: "Je l'… »
Puklo! Mina Vrbaški raskinula sa Terzom, evo zašto ga je ostavila: "Asmin mi je rekao..."
Telegraf pre 3 dana
Aktuelna učesnica "Elite 9", Mina Vrbaški, rešila je da raskine odnos sa Borislavom Terzićem Terzom. Mina je sela ispod trema, gde je ćaskala sa Dačom Virijevićem, kada mu je otvoreno govorila o raskidu sa Terzom. - Slušaj ovo... On je ljut i kaže mi… »
Vesti dana »

Prvo oglašavanje roditelja Alona Ohela: Idit i Kobi u ekstazi, uskoro će videti sina, evo šta ih je šokiralo: "Neverovatno, stoji na nogama!"
Blic pre 31 minutajoš 158 povezanih

"Danas sam najluđa, ženim brata!" Tamara Milutinović kao živa vatra, gori u haljini sa izrazom preko grudi
Telegraf pre 26 minutajoš 34 povezane

"Sprečili smo Treći svetski rat": Tramp potpisao sporazum o kraju sukoba Izraela i Hamasa
Mondo pre 21 minutajoš 27 povezanih

Fon der Lajen: Otvaramo fabrike veštačke inteligencije - AI antene u Srbiji pokriće ceo region
Sputnik pre 1 satjoš 26 povezanih