Povezane vesti
Melanija Tramp: "Imam direktne sastanke i pozive sa Putinom!"
Telegraf pre 6 dana
Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp privukla je veliku pažnju javnosti izjavom o svom odnosu sa Vladimirom Putinom predsednikom Rusije. "Imam direktne sastanke i pozive sa Putinom, preko nezvaničnih kanala", rekla je supruga Donalda… »
„Imamo otvorenu komunikaciju“: Melanija objavila da joj je Putin odgovorio na pismo
Sputnik pre 5 dana
Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp izjavila je da je ruski predsednik Vladimir Putin odgovorio na njeno pismo, koje mu je uručila preko svog supruga, predsednika Donalda Trampa, tokom sastanka na Aljasci. Melanija je istakla da ona i… »
Putin uslišio molbe Melanije Tramp: "Ukrajinska deca raseljena u ratu vratila se porodicama"
N1 Info pre 5 dana
Prva dama Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Melanija Tramp objavila je da su se, posle otvorenog kanala komunikacije sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, ukrajinska deca, raseljena u ratu, vratila svojim porodicama. Tramp je objavila da je Putin… »
"Čujem se sa Putinom": Melanija Tramp ima direktnu vezu sa predsednikom Rusije VIDEO
B92 pre 5 dana
va dama SAD Melanija Tramp izjavila je danas da je osmoro ukrajinske dece ponovo ujedinjeno sa svojim porodicama nakon tekućih razgovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Obraćajući se novinarima u Beloj kući ona je rekla da je Putin odgovorio… »
Melanija Tramp kaže da ima 'otvoren kanal' komunikacije sa Putinom po pitanju ukrajinske dece
Slobodna Evropa pre 5 dana
Supruga predsednika SAD Melanija Tramp izjavila je 10. oktobra da je komunicirala sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o sudbini dece koju je Rusija otela u ratu u Ukrajini. U obraćanju u Beloj kući navela je da je osmoro dece ponovo spojeno sa… »
Melanija Tramp ima specijalni odnos s Putinom: Imam direktne sastanke i pozive s ruskim predsednikom preko nezvaničnih kanala
Kurir pre 5 dana
Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp privukla je veliku pažnju javnosti izjavom o svom odnosu sa Vladimirom Putinom predsednikom Rusije. "Imam direktne sastanke i pozive sa Putinom, preko nezvaničnih kanala", rekla je supruga Donalda… »
Prva dama SAD i predsednik Rusije u stalnom kontaktu!? Melanija: Imam direktne sastanke i pozive sa Putinom!
Dnevnik pre 5 dana
"Čujem se sa Putinom": Melanija Tramp mu prvo slala pismo, a sad imaju direktan kontakt
Mondo pre 5 dana
Melanija Tramp, supruga američkog predsednika Donalda Trampa, je saopštila danas da komunicira sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, prenosi " ABC News". Kaže da imaju direktnu komunikaciju kroz određene "kanale". Tema njihovih razgovora su sva deca… »
Zbog Melanije i Putina osmoro ukrajinske dece sa svojim porodicama
Politika pre 5 dana
Predsednik Rusije odgovorio je na pismo prve dame SAD iz avgusta. Prva dama SAD Melanija Tramp izjavila je danas da je osmoro ukrajinske dece ponovo ujedinjeno sa svojim porodicama nakon tekućih razgovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom… »
Putin pisao melaniji: Prva dama SAD dobila odgovor ruskog lidera
Večernje novosti pre 5 dana
MELANIJA Tramp je navela da je ruski predsednik Vladimir Putin odgovorio na njeno pismo, prenosi Rojters. Foto: Profimedia Ona je izjavila da ima otvorenu liniju komunikacije sa ruskim predsednikom. Prva dama Melanija Tramp zahvalila je Vladimiru Putinu… »
"Putin i ja imamo otvorenu i direktnu komunikaciju": Melanija Tramp šokirala zbog svog odnosa sa liderom Rusije: "Ubedila sam…
Blic pre 5 dana
Prva dama SAD Melanija Tramp rekla je u svom obraćanju u Beloj kući da se čula sa liderom Rusije Vladimirom Putinom i da ga je ubedila da vrati osmoro ukrajinske dece njihovim porodicama. Melanija je rekla da je Putin sa njom "direktno" razgovarao o… »
Melanija Tramp dobila odgovor od vladimira Putina Evo šta joj je ruski predsednik napisao
Alo pre 5 dana
Prva dama Melanija Tramp izjavila je da je osmoro ukrajinske dece ponovo ujedinjeno sa svojim porodicama nakon tekućih razgovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Melanija Tramp je u avgustu napisala pismo Putinu i zamolila svog supruga da joj… »
Putin pisao melaniji Prva dama SAD otkrila kako komunicira sa ruskim liderom
Alo pre 5 dana
Melanija Tramp je navela da je ruski predsednik Vladimir Putin odgovorio na njeno pismo, prenosi Rojters. Ona je izjavila da ima otvorenu liniju komunikacije sa ruskim predsednikom. Prva dama Melanija Tramp zahvalila je Vladimiru Putinu na saradnji po… »
Vesti dana »

Policija pojačava kontrolu: Fokus na bezbednost pešaka, sedmoro stradalo od oktobra
Serbian News Media pre 20 minutajoš 16 povezanih

"Ne znam koliko ću još biti trener Zvezde" Vladan Milojević otvorio dušu: Želja mi je da budem selektor!
Kurir pre 56 minutajoš 21 povezana

Dejan Vuk Stanković: Uskoro konkurs za izbor direktora Pete beogradske gimnazije
Nova pre 41 minutajoš 11 povezanih