Повезане вести
Меланија Трамп: "Имам директне састанке и позиве са Путином!"
Телеграф 10.10.2025
Прва дама Сједињених Америчких Држава Меланија Трамп привукла је велику пажњу јавности изјавом о свом односу са Владимиром Путином председником Русије. "Имам директне састанке и позиве са Путином, преко незваничних канала"… »
„Имамо отворену комуникацију“: Меланија објавила да јој је Путин одговорио на писмо
Спутник 10.10.2025
Прва дама Сједињених Америчких Држава Меланија Трамп изјавила је да је руски председник Владимир Путин одговорио на њено писмо, које му је уручила преко свог супруга, председника Доналда Трампа, током састанка на Аљасци… »
Путин услишио молбе Меланије Трамп: "Украјинска деца расељена у рату вратила се породицама"
Н1 Инфо 10.10.2025
Прва дама Сједињених Америчких Држава (САД) Меланија Трамп објавила је да су се, после отвореног канала комуникације са руским председником Владимиром Путином, украјинска деца, расељена у рату, вратила својим породицама. Трамп… »
"Чујем се са Путином": Меланија Трамп има директну везу са председником Русије ВИДЕО
Б92 10.10.2025
ва дама САД Меланија Трамп изјавила је данас да је осморо украјинске деце поново уједињено са својим породицама након текућих разговора са руским председником Владимиром Путином. Обраћајући се новинарима у Белој кући она је… »
Меланија Трамп каже да има 'отворен канал' комуникације са Путином по питању украјинске деце
Слободна Европа 10.10.2025
Супруга председника САД Меланија Трамп изјавила је 10. октобра да је комуницирала са руским председником Владимиром Путином о судбини деце коју је Русија отела у рату у Украјини. У обраћању у Белој куц́и навела је да је осморо… »
"Чујем се са Путином": Меланија Трамп му прво слала писмо, а сад имају директан контакт
Мондо 10.10.2025
Меланија Трамп, супруга америчког председника Доналда Трампа, је саопштила данас да комуницира са руским председником Владимиром Путином, преноси " АБЦ Невс". Каже да имају директну комуникацију кроз одређене "канале". Тема… »
Прва дама САД и председник Русије у сталном контакту!? Меланија: Имам директне састанке и позиве са Путином!
Дневник 10.10.2025
Прва дама Сједињених Америчких Држава Меланија Трамп привукла је велику пажњу јавности изјавом о свом односу са Владимиром Путином председником Русије. "Имам директне састанке и позиве са Путином, преко незваничних канала"… »
Меланија Трамп има специјални однос с Путином: Имам директне састанке и позиве с руским председником преко незваничних канала
Курир 10.10.2025
Због Меланије и Путина осморо украјинске деце са својим породицама
Политика 10.10.2025
Председник Русије одговорио је на писмо прве даме САД из августа. Прва дама САД Меланија Трамп изјавила је данас да је осморо украјинске деце поново уједињено са својим породицама након текућих разговора са руским председником… »
Путин писао меланији: Прва дама САД добила одговор руског лидера
Вечерње новости 10.10.2025
МЕЛАНИЈА Трамп је навела да је руски председник Владимир Путин одговорио на њено писмо, преноси Ројтерс. Фото: Профимедиа Она је изјавила да има отворену линију комуникације са руским председником. Прва дама Меланија Трамп… »
"Путин и ја имамо отворену и директну комуникацију": Меланија Трамп шокирала због свог односа са лидером Русије: "Убедила сам…
Блиц 10.10.2025
Прва дама САД Меланија Трамп рекла је у свом обраћању у Белој кући да се чула са лидером Русије Владимиром Путином и да га је убедила да врати осморо украјинске деце њиховим породицама. Меланија је рекла да је Путин са њом… »
Путин писао меланији Прва дама САД открила како комуницира са руским лидером
Ало 10.10.2025
Меланија Трамп је навела да је руски председник Владимир Путин одговорио на њено писмо, преноси Ројтерс. Она је изјавила да има отворену линију комуникације са руским председником. Прва дама Меланија Трамп захвалила је Владимиру… »
Меланија Трамп добила одговор од владимира Путина Ево шта јој је руски председник написао
Ало 10.10.2025
Прва дама Меланија Трамп изјавила је да је осморо украјинске деце поново уједињено са својим породицама након текућих разговора са руским председником Владимиром Путином. Меланија Трамп је у августу написала писмо Путину и… »
Вести дана »
Штурм спреман за Звезду: Шампион Аустрије победио пред дуел са црвено-белима
Вечерње новости пре 13 минутајош 61 повезана
„Треба здробити руску ратну економију“: Два потеза могу да натерају Путина да прекине рат
Нова пре 13 минутајош 51 повезана
Бивши фудбалер Звезде срушио црвено-беле на Маракани, па се "извинио": Војводина је овако дошла до победе
Телеграф пре 1 сатјош 31 повезана