Повезане вести

Петрушев о одласку из Звезде: "у Србији кажу иди тамо где те желе, чекао сам НБА, а они су довели играче..."

Петрушев о одласку из Звезде: "у Србији кажу иди тамо где те желе, чекао сам НБА, а они су довели играче..."

Телеграф 10.10.2025
Овог лета је Филип Петрушев напустио Црвену звезду, где је био на позајмици из Олимпијакоса. Било је приче да би могао да остане у Београду, али се потом појавио Дубаи и тамо је и отишао српски репрезентативац и један од… »
Петрушев: "Дубаи је показао да ме заиста жели"

Петрушев: "Дубаи је показао да ме заиста жели"

Спортске.нет 10.10.2025
Растанак Филипа Петрушева и Црвене звезде није био леп, а и даље је тема у европским круговима. Српски репрезентативац је од ове сезоне члан Дубаија. "Било је много ствари. Прво сам чекао да видим да ли ћу добити понуду из НБА… »
Петрушев: Отишао сам тамо где ме желе

Петрушев: Отишао сам тамо где ме желе

Спорт клуб 10.10.2025
Прича о Филипу Петрушеву претходног лета била је једна од најактуелнијих, а српски кошаркаш је поново говорио о одабиру да игра за Дубаи, али и репрезентацији. Петрушевје одлучио да овог лета промени клуб и оде у Дубаи. Та одлука… »
Петрушев: "Иди тамо где те желе"

Петрушев: "Иди тамо где те желе"

Б92 10.10.2025
Српски кошаркаш Филип Петрушев је отворено говорио о свом преласку у Дубаи овог лета и могућности да се врати у Олимпијакос у будућности. Петрушев је направио изненађујући потез током летње паузе, када се придружио новајлији… »
Коначно откривено зашто је Петрушев уместо У звезди, завршио У Дубаију: "Делије" не верују шта је Филип изјавио...

Коначно откривено зашто је Петрушев уместо У звезди, завршио У Дубаију: "Делије" не верују шта је Филип изјавио...

Курир 10.10.2025
Српски кошаркаш Филип Петрушев одлучио је да летос напусти Црвену звезду и пресели се у Дубаи. Према речима Петрушева, након изостанка НБА понуде, он је видео да је Звезда комплетирала ростер, па је одлучио да оде у Дубаи - и… »
Филип Петрушев о свом преласку у Дубаи: "Иди тамо где те желе"

Филип Петрушев о свом преласку у Дубаи: "Иди тамо где те желе"

Дневник 10.10.2025
Српски кошаркаш Филип Петрушев је отворено говорио о свом преласку у Дубаи овог лета и могућности да се врати у Олимпијакос у будућности. Петрушев је направио изненађујући потез током летње паузе, када се придружио новајлији… »

Вести дана »