Povezane vesti

Fali mu zub, a na čelu zavoji: Šok fotka Žike Todorovića, svi se pitaju šta se dešava s glumcem (Foto)

Fali mu zub, a na čelu zavoji: Šok fotka Žike Todorovića, svi se pitaju šta se dešava s glumcem (Foto)

Mondo pre 6 dana
Glumac Srđan Žika Todorović, podelio je sliku na svom Instagramu i pokazao da mu nedostaje zub dvojka, kao i da ima gazu preko čela, tačnije iznad levog oka. Žika se u opisu slike našalio na svoj račun, pa je u opisu poručio. "Posle lakšeg nesporazuma… »
Žika Todorović bez prednjeg zuba sa zavojem na glavi: Glumac se oglasio pa otkrio šta mu se desilo

Žika Todorović bez prednjeg zuba sa zavojem na glavi: Glumac se oglasio pa otkrio šta mu se desilo

Kurir pre 6 dana
Legendarni glumac Srđan Žika Todorović zabrinuo je fanove objavivši fotografiju na kojoj se vidi kako ima vidne povrede na glavi. Naime, iznad oka ima krvav zavoj, a nema ni prednj zub. "Posle lakšeg nesporazuma, sad sam prava baraba", napisao je glumac… »
„Posle lakšeg nesporazuma“: Žika Todorović sa zavojem na glavi i bez prednjeg zuba FOTO

„Posle lakšeg nesporazuma“: Žika Todorović sa zavojem na glavi i bez prednjeg zuba FOTO

Nova pre 6 dana
Srđan Žika Todorović mnoge je zabrinuo izgledom. Glumac Srđan Žika Todorović objavio je fotografiju kojom je mnoge zabrinuo. Naime, glumac je pozirao sa zavojem na glavi i bez prednjeg zuba, a uz fotografiju je napisao: „Posle lakšeg nesporazuma! Sad sam… »
Bez prednjeg zuba i sa ranom na čelu, Žika Todorović objavio sliku i zabrinuo mnoge: "Posle nesporazuma..."

Bez prednjeg zuba i sa ranom na čelu, Žika Todorović objavio sliku i zabrinuo mnoge: "Posle nesporazuma..."

Telegraf pre 6 dana
Glumac Srđan Žika Todorović izazvao je pažnju pratilaca na Instagramu nakon što je objavio fotografiju na kojoj se vidi da mu nedostaje zub, takozvana "dvojka", dok preko čela ima gazu. U svom prepoznatljivom duhu, Žika se našalio na sopstveni račun, pa… »
Žika Todorović bez prednjeg zuba, rana na glavi: Slika glumca zabrinula: "Posle nesporazuma sam baraba"

Žika Todorović bez prednjeg zuba, rana na glavi: Slika glumca zabrinula: "Posle nesporazuma sam baraba"

Blic pre 6 dana
Glumac Srđan Žika Todorović, podelio je sliku na svom Instagramu i pokazao da mu nedostaje zub, dvojka, kao i da ima gazu preko čela. Žika se našalio na svoj račun, pa je u opisu poručio. - Posle lakšeg nesporazuma, sad sam prava baraba. Inače, nije… »

Vesti dana »