Povezane vesti
Svetsku šampionku uznemirava 64-godišnji muškarac: Pokušao da je prati i na odmoru, ona opisala detalje agonije koja ne…
Nova pre 4 dana
Svetska skijaška šampionka, Frida Karlson, dugo je već na meti praćenja, maltene od 2023. godine živi u strahu. Tokom tog perioda Frida Karlson primila skoro 200 poziva i poruka, koje su često sadržale njene fotografije snimljene bez njenog znanja. Prema… »
Svetska šampionka opisala dramu sa progoniteljem: Skakala sam svaki put kad čujem zvono, spavala sam van kuće
Telegraf pre 5 dana
Svetska šampionka u nordijskom skijanju, Šveđanka Frida Karlson (26), godinama je bila žrtva progonitelja. Kako prenose švedski mediji, njen život se potpuno promenio od jeseni 2023. godine, kada je 64-godišnji muškarac počeo da je opseda – zvao ju je… »
Vesti dana »

Marija Vasić nakon puštanja iz kućnog pritvora: Trebaće mi neko vreme da se naviknem da mogu slobodno da hodam ulicom posle sedam meseci
Danas pre 35 minutajoš 43 povezane

„Šamar Vučiću usred Beograda“: Kako regionalni mediji pišu o poseti Fon der Lajen Srbiji?
Danas pre 1 satjoš 44 povezane

"Dok je tradicionalno varao ženu bio vam je ikona, a sad najgori": Opleo po licemerju ljudi zbog Vujadinove afere
Mondo pre 1 satjoš 35 povezanih

"Predao sam pismo da Srbija bude izuzeta od novih carina za čelik!" Vučić sa Ursulom fon der Lajen: Nadam se da ćemo imati podršku EU
Blic pre 33 minutajoš 87 povezanih