Povezane vesti

Velika ispovest lune o braku i svađama s Markom: "Dobro je da se partneri razdvoje!" Dotakla se i Slobe, pa spomenula Staniju…

Velika ispovest lune o braku i svađama s Markom: "Dobro je da se partneri razdvoje!" Dotakla se i Slobe, pa spomenula Staniju…

Kurir pre 3 dana
Luna Đogani došla je večeras da pruži podršku svojoj sestri Nini Đogani, koja počinje da radi u teretani kod Mie Borosavljević, a tom prilikom progovorila je o svom privatnom životu, ćerkama i ljubavi sa Markom Miljkovićem. "Marko i ja imamo podeljene… »
"Nakupilo nam se svega" Luna Đogani progovorila o svađama sa Markom: "Dobro je da se partneri razdvoje"

"Nakupilo nam se svega" Luna Đogani progovorila o svađama sa Markom: "Dobro je da se partneri razdvoje"

Telegraf pre 3 dana
Luna Đogani otvoreno je govorila o privatnom životu, ćerkama i ljubavi sa Markom Miljkovićem. - Marko i ja imamo podeljene poslove u kući, on radi i ženske stvari, to je uspeh jedne zajednice, drago mi je da sam našla partnera koji hoće da učestvuje u… »
"Trudiš se da ne bude tenzije, pa se pokačite": Luna Đogani o odnosu i svađama sa Markom, a evo šta kaže o ćerkama: "Zabrinuta…

"Trudiš se da ne bude tenzije, pa se pokačite": Luna Đogani o odnosu i svađama sa Markom, a evo šta kaže o ćerkama: "Zabrinuta…

Blic pre 3 dana
Luna Đogani došla je večeras da pruži podršku svojoj sestri Nini Đogani, koja počinje da radi u teretani kod Mie Borosavljević, a tom prilikom progovorila je o svom privatnom životu, ćerkama i ljubavi sa Markom Miljkovićem. " Marko i ja imamo podeljene… »

Vesti dana »