Povezane vesti
Velika ispovest lune o braku i svađama s Markom: "Dobro je da se partneri razdvoje!" Dotakla se i Slobe, pa spomenula Staniju…
Kurir 10.10.2025
Luna Đogani došla je večeras da pruži podršku svojoj sestri Nini Đogani, koja počinje da radi u teretani kod Mie Borosavljević, a tom prilikom progovorila je o svom privatnom životu, ćerkama i ljubavi sa Markom Miljkovićem. "Marko i ja imamo podeljene… »
"Nakupilo nam se svega" Luna Đogani progovorila o svađama sa Markom: "Dobro je da se partneri razdvoje"
Telegraf 10.10.2025
Luna Đogani otvoreno je govorila o privatnom životu, ćerkama i ljubavi sa Markom Miljkovićem. - Marko i ja imamo podeljene poslove u kući, on radi i ženske stvari, to je uspeh jedne zajednice, drago mi je da sam našla partnera koji hoće da učestvuje u… »
"Trudiš se da ne bude tenzije, pa se pokačite": Luna Đogani o odnosu i svađama sa Markom, a evo šta kaže o ćerkama: "Zabrinuta…
Blic 10.10.2025
Luna Đogani došla je večeras da pruži podršku svojoj sestri Nini Đogani, koja počinje da radi u teretani kod Mie Borosavljević, a tom prilikom progovorila je o svom privatnom životu, ćerkama i ljubavi sa Markom Miljkovićem. " Marko i ja imamo podeljene… »
Vesti dana »
I đaci niške Gimnazije „9 maj“ bojkotuju nastavu u znak podrške Dijani Hrki
Južne vesti pre 2 satajoš 32 povezane
VIDEO Nedović dobacio navijačima Partizana, oni napravili haos kod tunela
Nova pre 23 minutajoš 40 povezanih
Gradska čistoća uklanja crvenu liniju koju su studenti iscrtali oko Generalštaba
N1 Info pre 3 satajoš 43 povezane
Poginulo svih 20 članova posade u padu turskog vojnog aviona, Erdogan izrazio saučešće
RTV pre 6 satijoš 37 povezanih
Panatinaikos nadigrao Pariz i dobio "zver" u reketu - dabl-dabl bivšeg Jokićevog saigrača
B92 pre 19 minutajoš 106 povezanih