Povezane vesti
Horor u Okučanima Ljudska lobanja pronđena u kući, evo šta je policija utvrdila na licu mesta
Kurir pre 2 dana
Policija je u četvrtak u Okučanima pronašla ljudsku lobanju, nakon dojave koja je stigla u policijsku stanicu. "Policijski službenici su na mestu događaja obavili uviđaj pri čemu nisu pronađeni ostaci kostura osobe, a mrtvozornik je potvrdio da se ne… »
Pronađena ljudska lobanja u Okučanima, a ostatka skeleta nema: Policija obavila uviđaj
Blic pre 3 dana
Policija je u četvrtak u Okučanima pronašla ljudsku lobanju, nakon dojave koja je stigla u policijsku stanicu. - Policijski službenici su na mestu događaja obavili uviđaj pri čemu nisu pronađeni ostaci kostura osobe, a mrtvozornik je potvrdio da se ne… »
Vesti dana »

Tramp potpisao mirovni sporazum za Gazu: Trebalo da prođe 3.000 godina da dođe do ovoga
Danas pre 13 minutajoš 6 povezanih

Poznato kada bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi započinje izdržavanje zatvorske kazne
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

"Moji roditelji su radili na pijaci, a mi smo išli sa njima": Nadica Ademov u detinjstvu nije imala uvek odmah sve što poželi: "Trudim se da moja deca imaju sve" (video)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane