Povezane vesti
"Tad je već bio u kolicima" Poslovođa Halidove pumpe neutešan, u suzama govorio o pokojnom pevaču
Alo 11.10.2025
Ne može da veruje da ga više nema. Šaban Valjevčić, dugogodišnji prijatelj pokojnog Halida Bešlića i poslovođa njegove pumpe i hotela, otvorio je dušu i kroz suze progovorio o pevaču kog je poznavao i nešto više od dve decenije. Kako je naglasio, uopšte… »
"Ćutali smo pola sata" Zaposleni na Halidovoj pumpi o poslednjem razgovoru sa pevačem: "e moj brate..."
Telegraf 11.10.2025
Pevač Halid Bešlić, koji je preminuo 7. oktobra, iza sebe je ostavio bogato muzičko nasleđe, ali i dubok trag u srcima svojih prijatelja i saradnika. Ceo region se i dalje oprašta od legende narodne muzike, a oni koji su mu bili najbliži prisećaju se… »
"Sedeli smo pola sata i samo ćutali" Poslovođa Bešlićeve pumpe i motela otkriva: Poslednji put mi je ovde rekao... "još ne…
Kurir 11.10.2025
Halid Bešlić, koji je preminuo 7. oktobra, posedovao je nekoliko stanova, imanje u blizini Sarajeva, kao i benzinsku pumpu i motel u Semizovcu, zbog kojih je svojevremeno podigao i kredit. Naša ekipa koja boravi u glavnom gradu Bosne i Hercegovine… »
"Poslednje što mi je rekao je bilo: E moj brate, tišina previše govori": Zaposleni na pumpi Halida Bešlića otkrio detalje…
Blic 11.10.2025
Pevač Halid Bešlić, preminuo je 7. oktobra, a ceo region se danima oprašta od nje. On je posedovao nekoliko stanova, imanje u blizini Sarajeva, kao i benzinsku pumpu i motel u Semizovcu, zbog kojih je svojevremeno podigao i kredit. Naime, poslovođa pumpe… »
Vesti dana »
Nestašica nafte bi uticala na biračku percepciju – do toga neće doći – ali šta ako Rusija ne proda svoj udeo u NIS-u do 1. jula?
Mašina pre 22 minutajoš 52 povezane
Mala matura u Nišu protekla bez problema, preliminarni rezultati 19. juna, konačni 22. juna
Glas juga pre 27 minutajoš 42 povezane
BLOG UŽIVO "Ko će da odgovara za to što ste četiri meseca primenjivali zakone koji nisu po Ustavu": Opozicija pita, vlast izbegava odgovore
Nova pre 27 minutajoš 27 povezanih
Novi rekordi čarobnjaka Mesija: Het-trik Alžiru za istoriju na šestom Mundijalu
BBC News pre 2 satajoš 103 povezane
Novi pakao za Vojvodinu: Ako prođu Ferencvaroš - ide još jedan težak zadatak!
Kurir pre 2 minutajoš 41 povezana