Povezane vesti

"Tad je već bio u kolicima" Poslovođa Halidove pumpe neutešan, u suzama govorio o pokojnom pevaču

"Tad je već bio u kolicima" Poslovođa Halidove pumpe neutešan, u suzama govorio o pokojnom pevaču

Alo pre 2 dana
Ne može da veruje da ga više nema. Šaban Valjevčić, dugogodišnji prijatelj pokojnog Halida Bešlića i poslovođa njegove pumpe i hotela, otvorio je dušu i kroz suze progovorio o pevaču kog je poznavao i nešto više od dve decenije. Kako je naglasio, uopšte… »
"Ćutali smo pola sata" Zaposleni na Halidovoj pumpi o poslednjem razgovoru sa pevačem: "e moj brate..."

"Ćutali smo pola sata" Zaposleni na Halidovoj pumpi o poslednjem razgovoru sa pevačem: "e moj brate..."

Telegraf pre 2 dana
Pevač Halid Bešlić, koji je preminuo 7. oktobra, iza sebe je ostavio bogato muzičko nasleđe, ali i dubok trag u srcima svojih prijatelja i saradnika. Ceo region se i dalje oprašta od legende narodne muzike, a oni koji su mu bili najbliži prisećaju se… »
"Sedeli smo pola sata i samo ćutali" Poslovođa Bešlićeve pumpe i motela otkriva: Poslednji put mi je ovde rekao... "još ne…

"Sedeli smo pola sata i samo ćutali" Poslovođa Bešlićeve pumpe i motela otkriva: Poslednji put mi je ovde rekao... "još ne…

Kurir pre 2 dana
Halid Bešlić, koji je preminuo 7. oktobra, posedovao je nekoliko stanova, imanje u blizini Sarajeva, kao i benzinsku pumpu i motel u Semizovcu, zbog kojih je svojevremeno podigao i kredit. Naša ekipa koja boravi u glavnom gradu Bosne i Hercegovine… »
"Poslednje što mi je rekao je bilo: E moj brate, tišina previše govori": Zaposleni na pumpi Halida Bešlića otkrio detalje…

"Poslednje što mi je rekao je bilo: E moj brate, tišina previše govori": Zaposleni na pumpi Halida Bešlića otkrio detalje…

Blic pre 2 dana
Pevač Halid Bešlić, preminuo je 7. oktobra, a ceo region se danima oprašta od nje. On je posedovao nekoliko stanova, imanje u blizini Sarajeva, kao i benzinsku pumpu i motel u Semizovcu, zbog kojih je svojevremeno podigao i kredit. Naime, poslovođa pumpe… »

Vesti dana »