Povezane vesti
Rada Manojlović radila 18 sati za 80 evra: I sa tim treba živeti!
Story 11.10.2025
Rada Manojlović spada među one javne ličnosti koje bez zadrške govore o svemu - o bolnom gubitku majke, teškim raskidima, neostvarenim željama i počecima karijere koji nisu bili laki. - Radila sam godinama po 12, pa i čak i po 18 sati! To su uglavnom… »
Pevala 18 sati za 80 evra! Naša pevačica nema hit sedam godina: Evo kako su je starije kolege savetovale
Telegraf 11.10.2025
Pevačica Rada Manojlović progovorila je o teškim danima na početku karijere, kada je pevala i po 18 sati za minimalnu zaradu. Proslavila se u "Zvezdama Granda", a sada se prisetila se svadbenih veselja pod šatorom, gde joj je nakon deljenja honorara sa… »
"Pevala sam po 18 sati za 80 evra": Naša pevačica otvoreno o svojim počecima, priznala da 7 godina nema hit
Mondo 11.10.2025
Pevačica Radmila Manojlović otkrila je da je pevala i po 18 sati bez prestanka pre nego što se proslavila u popularnom takmičenju "Zvezde Granda". Pogledajte fotografije Rade Manojlović: "Radila sam godinama po 12, pa i čak i po 18 sati! To su uglavnom… »
„Godinama sam radila po 18 sati za 80 evra“: Rada Manojlović o početku karijere
Nova 11.10.2025
Rada Manojlović razbila je sve predsrasude o zaradi i pevanju, te je otkrila kako je izgledao put do uspeha. Rada Manojlović je progovorila je o početku karijere i borbi za uspeh. Pevačica je priznala da je svojevremeno pevala čak 18 sati za samo 80… »
Naša poznata pevačica pevala 18 sati za 80 evra: "Nemam hit sedam godina, ali ljudi me vole"
Blic 11.10.2025
Pevačica Rada Manojlović je otkrila da je jednom prilikom pevala čak 18 sati za samo 80 evra. Naime, Rada Manojlović se proslavila tamičenjem u " Zvezdama Granda", a kako je ispričala na početku karijere je pevala i po 18 sati. - Radila sam godinama po… »
"Godinama sam Radila po 18 sati za 80 €" Rada Manojlović o početku karijere, od kolega dobila savet zlata vredan, pa se…
Kurir 11.10.2025
Rada Manojlović je progovorila je o početku karijere i borbi za uspeh. Pevačica je priznala da je svojevremeno pevala čak 18 sati za samo 80 evra. - Radila sam godinama po 12, pa i čak i po 18 sati! To su uglavnom bila svadbena veselja, pod šatorom. Malo… »
Vesti dana »
Uhapšen diler iz Kragujevca: Policija mu u kući pronašla 37 kesica spremnih za kupce! (foto)
Kurir pre 33 minutajoš 39 povezanih
Pokrenut ponovni postupak predlaganja kandidata nacionalnih saveta za REM
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih
Rio Tinto odlaže projekat litijuma Jadar u Srbiji, ostaje posvećen dugoročnoj eksploataciji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 44 povezane
Dijana Hrka pregledana zbog pogoršanog zdravstvenog stanja, profesori organizovali skup podrške Jaćimovićima
NIN pre 8 minutajoš 31 povezana