Povezane vesti

Rada Manojlović radila 18 sati za 80 evra: I sa tim treba živeti!

Rada Manojlović radila 18 sati za 80 evra: I sa tim treba živeti!

Story pre 2 dana
Rada Manojlović spada među one javne ličnosti koje bez zadrške govore o svemu - o bolnom gubitku majke, teškim raskidima, neostvarenim željama i počecima karijere koji nisu bili laki. - Radila sam godinama po 12, pa i čak i po 18 sati! To su uglavnom… »
Pevala 18 sati za 80 evra! Naša pevačica nema hit sedam godina: Evo kako su je starije kolege savetovale

Pevala 18 sati za 80 evra! Naša pevačica nema hit sedam godina: Evo kako su je starije kolege savetovale

Telegraf pre 2 dana
Pevačica Rada Manojlović progovorila je o teškim danima na početku karijere, kada je pevala i po 18 sati za minimalnu zaradu. Proslavila se u "Zvezdama Granda", a sada se prisetila se svadbenih veselja pod šatorom, gde joj je nakon deljenja honorara sa… »
"Pevala sam po 18 sati za 80 evra": Naša pevačica otvoreno o svojim počecima, priznala da 7 godina nema hit

"Pevala sam po 18 sati za 80 evra": Naša pevačica otvoreno o svojim počecima, priznala da 7 godina nema hit

Mondo pre 2 dana
Pevačica Radmila Manojlović otkrila je da je pevala i po 18 sati bez prestanka pre nego što se proslavila u popularnom takmičenju "Zvezde Granda". Pogledajte fotografije Rade Manojlović: "Radila sam godinama po 12, pa i čak i po 18 sati! To su uglavnom… »
„Godinama sam radila po 18 sati za 80 evra“: Rada Manojlović o početku karijere

„Godinama sam radila po 18 sati za 80 evra“: Rada Manojlović o početku karijere

Nova pre 2 dana
Rada Manojlović razbila je sve predsrasude o zaradi i pevanju, te je otkrila kako je izgledao put do uspeha. Rada Manojlović je progovorila je o početku karijere i borbi za uspeh. Pevačica je priznala da je svojevremeno pevala čak 18 sati za samo 80… »
Naša poznata pevačica pevala 18 sati za 80 evra: "Nemam hit sedam godina, ali ljudi me vole"

Naša poznata pevačica pevala 18 sati za 80 evra: "Nemam hit sedam godina, ali ljudi me vole"

Blic pre 2 dana
Pevačica Rada Manojlović je otkrila da je jednom prilikom pevala čak 18 sati za samo 80 evra. Naime, Rada Manojlović se proslavila tamičenjem u " Zvezdama Granda", a kako je ispričala na početku karijere je pevala i po 18 sati. - Radila sam godinama po… »
"Godinama sam Radila po 18 sati za 80 €" Rada Manojlović o početku karijere, od kolega dobila savet zlata vredan, pa se…

"Godinama sam Radila po 18 sati za 80 €" Rada Manojlović o početku karijere, od kolega dobila savet zlata vredan, pa se…

Kurir pre 2 dana
Rada Manojlović je progovorila je o početku karijere i borbi za uspeh. Pevačica je priznala da je svojevremeno pevala čak 18 sati za samo 80 evra. - Radila sam godinama po 12, pa i čak i po 18 sati! To su uglavnom bila svadbena veselja, pod šatorom. Malo… »

Vesti dana »