Povezane vesti
Jokić: "Nikada nismo bili favoriti - ni kad smo osvojili titulu"
B92 pre 26 dana
Srpski košarkaš Nikola Jokić govorio je o očekivanjima od Denver Nagetsa u predstojećoj sezoni, istakavši da pritisak nije na timu iz Kolorada. Jokić ne smatra da su on i njegovi saigrači favoriti za titulu u sezoni 2025/26, već tu ulogu prepušta… »
Jokić: Nismo bili favoriti ni kad smo osvojili titulu
Sport klub pre 27 dana
Trostruki MVP NBA lige Nikola Jokić smatra da Denver Nagetsi imaju znatno jači sastav posle burnog leta, ali i dalje ostaje realan u pogledu očekivanja za sezonu 2025/26. „Mislim da nikada nismo bili favoriti, čak ni kada smo osvojili titulu. Nisam… »
"Mi smo, kako se to kaže...!?" Nikola Jokić se oglasio, a njegove reči će se čuti daleko...
Večernje novosti pre 27 dana
NIKOLA Jokić se nakon obaveza u dresu Srbije vratio u Denver gde se priprema za novu sezonu. Velika očekivanja su od njega i renoviranog tima iz Kolorada, a uprkos svemu Somborac ne preuzima ulogu favorita u narednoj godini. FOTO: Tanjug/AP Breme… »
"Mi smo, kako se to kaže?": Jokić otkrio ko je favorit za NBA titulu, pa spomenuo i igranje za Srbiju
Mondo pre 27 dana
Nikola Jokić je posle Eurobasketa otišao u Denver i tamo krenuo sa pripremama za novu sezonu. Dobio je sve ono što je tražio letos, nove igrače, dužu klupu, kvalitetnije saigrače i mnogi vide njega i ekipu kao favorite za titulu. Ali, on ima drugačije… »
Vesti dana »
Nastavljena sednica Skupštine, poslanici raspravljaju o kandidatima za članove Saveta REM
Beta pre 1 satjoš 50 povezanih
Dijana Hrka o torturi i pesmama iz Ćacilenda: „Mi jesmo dve Srbije, ali neka Vučić čuva svoju Srbiju, mi ćemo svoju“
Nova pre 49 minutajoš 44 povezane
Nove maksimalne cene goriva u Srbiji i povlačenje ponude Gunvora za Lukoil
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 43 povezane
Istorijski dogovor! Rusija i Ukrajina privremeno zaustavile borbe kod Zaporožja, oglasio se Grosi
Alo pre 9 minutajoš 29 povezanih
Đoković na grčkom poslao reči ljubavi: Možda jedan od najboljih terena na kojima sam igrao
Dnevnik pre 19 minutajoš 34 povezane