Povezane vesti
Jokić: "Nikada nismo bili favoriti - ni kad smo osvojili titulu"
B92 pre 26 dana
Srpski košarkaš Nikola Jokić govorio je o očekivanjima od Denver Nagetsa u predstojećoj sezoni, istakavši da pritisak nije na timu iz Kolorada. Jokić ne smatra da su on i njegovi saigrači favoriti za titulu u sezoni 2025/26, već tu ulogu prepušta… »
Jokić: Nismo bili favoriti ni kad smo osvojili titulu
Sport klub pre 27 dana
Trostruki MVP NBA lige Nikola Jokić smatra da Denver Nagetsi imaju znatno jači sastav posle burnog leta, ali i dalje ostaje realan u pogledu očekivanja za sezonu 2025/26. „Mislim da nikada nismo bili favoriti, čak ni kada smo osvojili titulu. Nisam… »
"Mi smo, kako se to kaže...!?" Nikola Jokić se oglasio, a njegove reči će se čuti daleko...
Večernje novosti pre 27 dana
NIKOLA Jokić se nakon obaveza u dresu Srbije vratio u Denver gde se priprema za novu sezonu. Velika očekivanja su od njega i renoviranog tima iz Kolorada, a uprkos svemu Somborac ne preuzima ulogu favorita u narednoj godini. FOTO: Tanjug/AP Breme… »
"Mi smo, kako se to kaže?": Jokić otkrio ko je favorit za NBA titulu, pa spomenuo i igranje za Srbiju
Mondo pre 27 dana
Nikola Jokić je posle Eurobasketa otišao u Denver i tamo krenuo sa pripremama za novu sezonu. Dobio je sve ono što je tražio letos, nove igrače, dužu klupu, kvalitetnije saigrače i mnogi vide njega i ekipu kao favorite za titulu. Ali, on ima drugačije… »
Vesti dana »
Svi aktivisti koji su sinoć privedeni, pušteni su iz Prekršajnog suda
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 35 povezanih
Nove maksimalne cene goriva u Srbiji: evrodizel 198, benzin 182 dinara po litru
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 40 povezanih
Gunvor povlači ponudu za kupovinu imovine Lukoila, uključujući firme u Srbiji, nakon američkih sankcija
Naslovi.ai pre 3 satajoš 34 povezane
Neverovatni prizori na srpskoj planini: Veje sneg, ne vidi se "prst pred okom" (Video)
Mondo pre 1 satjoš 30 povezanih