Povezane vesti
Jokić: "Nikada nismo bili favoriti - ni kad smo osvojili titulu"
B92 pre 2 dana
Srpski košarkaš Nikola Jokić govorio je o očekivanjima od Denver Nagetsa u predstojećoj sezoni, istakavši da pritisak nije na timu iz Kolorada. Jokić ne smatra da su on i njegovi saigrači favoriti za titulu u sezoni 2025/26, već tu ulogu prepušta… »
Jokić: Nismo bili favoriti ni kad smo osvojili titulu
Sport klub pre 2 dana
Trostruki MVP NBA lige Nikola Jokić smatra da Denver Nagetsi imaju znatno jači sastav posle burnog leta, ali i dalje ostaje realan u pogledu očekivanja za sezonu 2025/26. „Mislim da nikada nismo bili favoriti, čak ni kada smo osvojili titulu. Nisam… »
"Mi smo, kako se to kaže...!?" Nikola Jokić se oglasio, a njegove reči će se čuti daleko...
Večernje novosti pre 2 dana
NIKOLA Jokić se nakon obaveza u dresu Srbije vratio u Denver gde se priprema za novu sezonu. Velika očekivanja su od njega i renoviranog tima iz Kolorada, a uprkos svemu Somborac ne preuzima ulogu favorita u narednoj godini. FOTO: Tanjug/AP Breme… »
"Mi smo, kako se to kaže?": Jokić otkrio ko je favorit za NBA titulu, pa spomenuo i igranje za Srbiju
Mondo pre 2 dana
Nikola Jokić je posle Eurobasketa otišao u Denver i tamo krenuo sa pripremama za novu sezonu. Dobio je sve ono što je tražio letos, nove igrače, dužu klupu, kvalitetnije saigrače i mnogi vide njega i ekipu kao favorite za titulu. Ali, on ima drugačije… »
Vesti dana »

(Mape) završavajte pripreme sa zalihama ogreva: Danas do +20, a od ovog dana nova tura padavina, a evo kada ćemo imati mraz
Blic pre 33 minutajoš 6 povezanih

Jedan pogrešan korak i "bure baruta" će eksplodirati! Nakon 738 dana noćne more, počela je nova era: "Osovina zla" je oslabljena, ali velika prepreka stoji na putu miru
Blic pre 13 minutajoš 8 povezanih

Kalas: EU počela da finansira specijalni tribunal za krivično gonjenje Putina
Danas pre 10 satijoš 2 povezane