Povezane vesti

"Neću joj oprostiti!" Bora Santana otkrio da mu Milica Kemez duguje 15.000 evra: Hitno traži isplatu placa

"Neću joj oprostiti!" Bora Santana otkrio da mu Milica Kemez duguje 15.000 evra: Hitno traži isplatu placa

Telegraf pre 1 dan
Rijaliti učesnik "Elite" Bora Santana ponovo je podigao prašinu izjavom o bivšoj supruzi Milici Kemez. U emisiji "Pitanja novinara", Santana je otkrio da mu Milica, navodno, duguje 15.000 evra, te da i dalje vodi lične i emotivne bitke posle razvoda. -… »
"Milica mi duguje: 15.000 evra i pas je moj" Bora Santana ispostavio listu dugova bivšoj ženi: Hitno traži isplatu placa

"Milica mi duguje: 15.000 evra i pas je moj" Bora Santana ispostavio listu dugova bivšoj ženi: Hitno traži isplatu placa

Blic pre 1 dan
Bora Santana je nakon razvoda progovorio o bivšoj supruzi Milici Kemez i otkrio da mu duguje 15.000 evra. Naime, u emisiji "Pitanja novinara", Bora Santana je progovorio o tom dugu. - Boro, zbog čega se Milica Kemez i njen dečko prave ludi i da li će da… »
"Plac je moj, kuče je moje" Bora zatražio od Milice 15.000 €, progovorio o imovini i njenim izborima: Ona voli magupe na…

"Plac je moj, kuče je moje" Bora zatražio od Milice 15.000 €, progovorio o imovini i njenim izborima: Ona voli magupe na…

Kurir pre 1 dan
Bora Santana i Milica Kemez nedavno su se i zvanično razveli, a on je tim povodom slavio u Beloj kući do ranih jutarnjih časova. U emisiji "Pitanja novinara" Bora je progovorio o njihovom odnosu i imovini. - Boro, zbog čega se Milica i njen dečko prave… »

Vesti dana »