Povezane vesti

Izgubila sam samopouzdanje, identitet, ugojila sam se 20 kilograma: Nataša Pavlović o teškom periodu

Izgubila sam samopouzdanje, identitet, ugojila sam se 20 kilograma: Nataša Pavlović o teškom periodu

Story pre 2 dana
Otkako se pojavila na malim ekranima, voditeljka emisije "Praktična žena", Nataša Pavlović, osvojila je publiku svojom toplinom, iskrenim osmehom i vedrom energijom. Uvek nasmejana i odmerena, Nataša zrači posebnom harizmom i prirodnim šarmom koji su je… »
"Ugojila sam se 20 kilograma od depresije": Naša poznata voditeljka otkrila da se nije nasmejala godinu dana

"Ugojila sam se 20 kilograma od depresije": Naša poznata voditeljka otkrila da se nije nasmejala godinu dana

Mondo pre 1 dan
Nataša Pavlović, voditeljka emisije "Praktična žena", iskreno je govorila o izazovima kroz koje je prošla tokom detinjstva. Otkrila je da joj je selidba iz Zagreba u Beograd bila posebno teška, iako su je ljudi u novoj sredini lepo prihvatili, unutrašnju… »
"Ugojila sam se 20 kilograma zbog depresije" Srpska voditeljka o teškom periodu: "Doživela sam neprijatnosti"

"Ugojila sam se 20 kilograma zbog depresije" Srpska voditeljka o teškom periodu: "Doživela sam neprijatnosti"

Telegraf pre 1 dan
Voditeljka emisije "Praktična žena", Nataša Pavlović, otvorila je dušu i progovorila o teškom periodu svog odrastanja. Njeno preseljenje iz Zagreba u Beograd bilo je veliki izazov - iako ju je nova okolina prihvatila, Nataša je godinu dana vodila… »
"Ugojila sam se 20 kilograma zbog depresije": Naša voditeljka prolazila kroz pakao: "Nisam se nasmejala godinu dana"

"Ugojila sam se 20 kilograma zbog depresije": Naša voditeljka prolazila kroz pakao: "Nisam se nasmejala godinu dana"

Blic pre 1 dan
Voditeljka emisije "Praktična žena", Nataša Pavlović, progovorila je o teškom periodu života tokom odrastanja. Nataša je rekla da je teško podnela kada se sa porodicom iz Zagreba preselila u Beograd. Iako ju je okolina prihvatila, ona je godinu dana… »
„Vukla me je kroz celu školu i izbacila napolje“ Naša voditeljka doživela torturu, kasnije godinama imala traume!

„Vukla me je kroz celu školu i izbacila napolje“ Naša voditeljka doživela torturu, kasnije godinama imala traume!

Alo pre 1 dan
Uprkos prihvatanju okoline, voditeljka je godinu dana vodila onu najtežu bitku sa samom sobom. Srećno i bezbrižno odrastanje voditeljke Nataše Pavlović prekinuli su nemili ratni događaji na prostorima bivše Jugoslavije, kada je sa porodicom napustila… »

Vesti dana »