Повезане вести

Изгубила сам самопоуздање, идентитет, угојила сам се 20 килограма: Наташа Павловић о тешком периоду

Изгубила сам самопоуздање, идентитет, угојила сам се 20 килограма: Наташа Павловић о тешком периоду

Стори 11.10.2025
Откако се појавила на малим екранима, водитељка емисије "Практична жена", Наташа Павловић, освојила је публику својом топлином, искреним осмехом и ведром енергијом. Увек насмејана и одмерена, Наташа зрачи посебном харизмом и… »
"Угојила сам се 20 килограма од депресије": Наша позната водитељка открила да се није насмејала годину дана

"Угојила сам се 20 килограма од депресије": Наша позната водитељка открила да се није насмејала годину дана

Мондо 11.10.2025
Наташа Павловић, водитељка емисије "Практична жена", искрено је говорила о изазовима кроз које је прошла током детињства. Открила је да јој је селидба из Загреба у Београд била посебно тешка, иако су је људи у новој средини… »
"Угојила сам се 20 килограма због депресије" Српска водитељка о тешком периоду: "Доживела сам непријатности"

"Угојила сам се 20 килограма због депресије" Српска водитељка о тешком периоду: "Доживела сам непријатности"

Телеграф 11.10.2025
Водитељка емисије "Практична жена", Наташа Павловић, отворила је душу и проговорила о тешком периоду свог одрастања. Њено пресељење из Загреба у Београд било је велики изазов - иако ју је нова околина прихватила, Наташа је… »
"Угојила сам се 20 килограма због депресије": Наша водитељка пролазила кроз пакао: "Нисам се насмејала годину дана"

"Угојила сам се 20 килограма због депресије": Наша водитељка пролазила кроз пакао: "Нисам се насмејала годину дана"

Блиц 11.10.2025
Водитељка емисије "Практична жена", Наташа Павловић, проговорила је о тешком периоду живота током одрастања. Наташа је рекла да је тешко поднела када се са породицом из Загреба преселила у Београд. Иако ју је околина… »
„Вукла ме је кроз целу школу и избацила напоље“ Наша водитељка доживела тортуру, касније годинама имала трауме!

„Вукла ме је кроз целу школу и избацила напоље“ Наша водитељка доживела тортуру, касније годинама имала трауме!

Ало 11.10.2025
Упркос прихватању околине, водитељка је годину дана водила ону најтежу битку са самом собом. Срећно и безбрижно одрастање водитељке Наташе Павловић прекинули су немили ратни догађаји на просторима бивше Југославије, када је… »

Вести дана »