Povezane vesti
Izgubila sam samopouzdanje, identitet, ugojila sam se 20 kilograma: Nataša Pavlović o teškom periodu
Story 11.10.2025
Otkako se pojavila na malim ekranima, voditeljka emisije "Praktična žena", Nataša Pavlović, osvojila je publiku svojom toplinom, iskrenim osmehom i vedrom energijom. Uvek nasmejana i odmerena, Nataša zrači posebnom harizmom i prirodnim šarmom koji su je… »
"Ugojila sam se 20 kilograma od depresije": Naša poznata voditeljka otkrila da se nije nasmejala godinu dana
Mondo 11.10.2025
Nataša Pavlović, voditeljka emisije "Praktična žena", iskreno je govorila o izazovima kroz koje je prošla tokom detinjstva. Otkrila je da joj je selidba iz Zagreba u Beograd bila posebno teška, iako su je ljudi u novoj sredini lepo prihvatili, unutrašnju… »
"Ugojila sam se 20 kilograma zbog depresije" Srpska voditeljka o teškom periodu: "Doživela sam neprijatnosti"
Telegraf 11.10.2025
Voditeljka emisije "Praktična žena", Nataša Pavlović, otvorila je dušu i progovorila o teškom periodu svog odrastanja. Njeno preseljenje iz Zagreba u Beograd bilo je veliki izazov - iako ju je nova okolina prihvatila, Nataša je godinu dana vodila… »
"Ugojila sam se 20 kilograma zbog depresije": Naša voditeljka prolazila kroz pakao: "Nisam se nasmejala godinu dana"
Blic 11.10.2025
Voditeljka emisije "Praktična žena", Nataša Pavlović, progovorila je o teškom periodu života tokom odrastanja. Nataša je rekla da je teško podnela kada se sa porodicom iz Zagreba preselila u Beograd. Iako ju je okolina prihvatila, ona je godinu dana… »
„Vukla me je kroz celu školu i izbacila napolje“ Naša voditeljka doživela torturu, kasnije godinama imala traume!
Alo 11.10.2025
Uprkos prihvatanju okoline, voditeljka je godinu dana vodila onu najtežu bitku sa samom sobom. Srećno i bezbrižno odrastanje voditeljke Nataše Pavlović prekinuli su nemili ratni događaji na prostorima bivše Jugoslavije, kada je sa porodicom napustila… »
Vesti dana »
Meteorolog Sovilj: Zabrinjavajuće je što se toplotnom talasu ne nazire kraj, Srbiju čekaju temperature do 40 stepeni
Danas pre 50 minutajoš 41 povezana
Hamas pristao da se razoruža posle dogovora sa Trampovim odborom: Koliko je održiv
BBC News pre 1 satjoš 30 povezanih
Krivična prijava protiv 37-godišnjaka zbog sumnje da je polno uznemiravao maloletnice
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih
Dunav sve plići: Istorijski minimum u Srbiji, apel da se struja troši racionalnije
BBC News pre 1 satjoš 1 povezana
Duhovi sa Marakane pratili Dinamo u jednom od najtežih poraza u istoriji kluba! Pobedili 3:0, pa imali 1:1 na poluvremenu revanša, a onda...
Kurir pre 40 minutajoš 22 povezane