Povezane vesti
"Prihvatila je nagradu u moje ime" Tramp razgovarao sa dobitnicom Nobelove nagrade za mir
Večernje novosti pre 2 dana
"OSOBA koja je zapravo dobila Nobelovu nagradu pozvala me je danas i rekla: 'Prihvatam ovu nagradu u tvoje ime, jer ti si je zaista zaslužio'", rekao je predsednik SAD. Foto: Tanjug Predsednik SAD Donald Tramp razgovarao je u petak sa dobitnicom Nobelove… »
Tramp razgovarao sa dobitnicom Nobelove nagrade za mir: "Nisam rekao: 'Onda mi je daj', iako mislim da bi to mogla da uradi"
Kurir pre 2 dana
Predsednik SAD Donald Tramp razgovarao je u petak sa dobitnicom Nobelove nagrade za mir Marijom Korinom Mačado, pošto je njegova administracija kritikovala komitet koji joj je dodelio priznanje. Tramp nikada nije krio svoju želju da osvoji tu nagradu… »
Tramp razgovarao sa dobitnicom Nobelove nagrade za mir: "Prihvatila je nagradu u moje ime"
Alo pre 2 dana
Predsednik SAD Donald Tramp razgovarao je sa dobitnicom Nobelove nagrade za mir Marijom Korinom Mačado. Tramp je otkrio da mu je Mačado posvetila nagradu, ističući njegovu podršku Venecueli i humanitarnim naporima, dok je administracija kritikovala… »
Tramp se čuo sa dobitnicom Nobela za mir: "Nisam rekao: 'Onda mi je daj', iako mislim da bi to mogla da uradi"
Telegraf pre 2 dana
Predsednik SAD Donald Tramp razgovarao je u petak sa dobitnicom Nobelove nagrade za mir Marijom Korinom Mačado, nakon što je njegova administracija kritikovala komitet koji joj je dodelio priznanje. Tramp nikada nije krio svoju želju da osvoji tu… »
Trampovi mirovni poduhvati nisu bili dovoljni za Nobela
Politika pre 3 dana
Bela kuća „ljuta” što je američki predsednik ostao bez najpoznatijeg svetskog priznanja za postizanje mira koje su dobili njegovi prethodnici: Barak Obama (2009), Džimi Karter (2002), Vudro Vilson (1919) i Teodor Ruzvelt 1906. godine. Nikada se, kao ove… »
Tramp: Dobitnica Nobelove nagrade za mir mi je rekla da sam zapravo ja zaslužio tu nagradu
Nova pre 3 dana
Američki predsednik Donald Tramp potvrdio je da je primio poziv od dobitnice Nobelove nagrade za mir Marije Korine Mačado, koja mu je rekla da on zapravo zaslužuje tu nagradu i da je prima u njegovu čast. „Osoba koja je zapravo dobila Nobelovu nagradu… »
Tramp: Pozvala me je dobitnica Nobela za mir, rekla je da sam ja zaslužio nagradu
Blic pre 3 dana
Američki predsednik Donald Tramp potvrdio je da je primio poziv od dobitnice Nobelove nagrade za mir Marije Korine Mačado koja mu je rekla da je zaslužio tu nagradu i da je prima u njegovu čast. - Osoba koja je zapravo dobila Nobelovu nagradu nazvala me… »
"Prihvatam ovu nagradu u tvoju čast": Dobitnica Nobelove nagrade pozvala Trampa, evo šta mu je rekla
Mondo pre 3 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je u petak da ga je dobitnica Nobelove nagrade Marija Korina Mačado pozvala i rekla da je prihvatila nagradu u njegovu čast, nakon što je Bela kuća ranije tog dana kritikovala Nobelov odbor zbog, kako su rekli… »
Voditelj ismejao Trampa: Video sam mnogo truda za Oskara, ali nikad niko kao Doni Lama
B92 pre 3 dana
Američki voditelj Džimi Kimel ismevao je Donalda Trampa zbog njegove samopromocije za Nobelovu nagradu za mir, samo nekoliko sati pre nego što je objavljeno da je liderka venecuelanske opozicije Marija Korina Mačado osvojila nagradu. Donald Tramp je… »
Vesti dana »

Gimnazija Sveti Sava stupila u blokadu u znak podrške Petoj gimnaziji
Beta pre 2 satajoš 40 povezanih

BLOG Fotografije pretučene studentkinje i u Skupštini: Opozicija pita gde je ministar policije, “ Dačić ostavku može i mejlom da pošalje“
Nova pre 49 minutajoš 37 povezanih

Subotički studenti trodnevnim pešačanjem na komemoratvni skup u Novom Sadu 1. novembra
NIN pre 1 satjoš 24 povezane