Povezane vesti
"Imao sam 100 kilograma": Pevač se uz pomoć ove dijete istopio: Iz ishrane je izbacio samo jednu namirnicu
Blic 11.10.2025
Pevač Aco Pejović godinama nosi titulu miljenika žena, a malo ko zna da je u jednom periodu vodio borbu sa viškom kilograma. Aco Pejović je u jednom trenutku imao 100 kilograma, a objasnio je kako je uspeo da smrša. - Ni kap vina nisam popio otkad sam… »
"Imao sam 100 kilograma" Pevač se uz pomoć ove dijete istopio: Iz ishrane je izbacio samo jednu namirnicu - ovo je njegov…
Kurir 11.10.2025
Pevač Aco Pejović godinama nosi titulu miljenika žena, a malo ko zna da je u jednom periodu vodio borbu sa viškom kilograma. Pevač je u jednom trenutku imao 100 kilograma, a objasnio je kako je uspeo da smrša. - Ni kap vina nisam popio otkad sam počeo… »
Vesti dana »
Vladina uredba: Dizel za poljoprivrednike 184 dinara na svim pumpama
Radio 021 pre 4 satijoš 44 povezane
Đurić: Članstvo u EU bi Zapadnom Balkanu donelo više stabilnosti i oslabilo etnonacionalizam
Beta pre 52 minutajoš 22 povezane
Danas znatno vedrije nego juče, a šta nas očekuje večeras? Oglasio se RHMZ, evo gde je moguća kiša
Telegraf pre 41 minutajoš 36 povezanih
Pojavio se novi ugao kamere: Upalio se senzor, ali ne zbog Hrvata nego Portugalca?
Mondo pre 5 satijoš 117 povezanih
Novak pao na zemlju i prošao dalje: I sa 39 godina gazi na Vimbldonu
Mondo pre 11 minutajoš 44 povezane