Povezane vesti
"Imao sam 100 kilograma": Pevač se uz pomoć ove dijete istopio: Iz ishrane je izbacio samo jednu namirnicu
Blic pre 2 dana
Pevač Aco Pejović godinama nosi titulu miljenika žena, a malo ko zna da je u jednom periodu vodio borbu sa viškom kilograma. Aco Pejović je u jednom trenutku imao 100 kilograma, a objasnio je kako je uspeo da smrša. - Ni kap vina nisam popio otkad sam… »
"Imao sam 100 kilograma" Pevač se uz pomoć ove dijete istopio: Iz ishrane je izbacio samo jednu namirnicu - ovo je njegov…
Kurir pre 2 dana
Pevač Aco Pejović godinama nosi titulu miljenika žena, a malo ko zna da je u jednom periodu vodio borbu sa viškom kilograma. Pevač je u jednom trenutku imao 100 kilograma, a objasnio je kako je uspeo da smrša. - Ni kap vina nisam popio otkad sam počeo… »
Vesti dana »

Uživo Alon Ohel helikopterom prevezen u bolnicu, Tramp u ključnoj misiji! Hamas oslobodio državljanina Srbije i sve žive taoce, objavljene prve fotografije, u Izraelu slavlje: "Ovo je kraj rata!" (foto, video)
Blic pre 22 minutajoš 117 povezanih

Lokalni izbori na Kosovu: Srpska lista proglasila pobedu u opštinama gde su Srbi većina
BBC News pre 43 minutajoš 59 povezanih

Medvedev Trampu: Isporuka "tomahavka" može se loše završiti za sve
Pravda pre 27 minutajoš 38 povezanih

Počeo protest poljoprivrednika, traktori pred Banovinom u Novom Sadu
Beta pre 23 minutajoš 17 povezanih

Hamas oslobodio 20 živih talaca, Izrael pušta na slobodu palestinske zatvorenike
Južne vesti pre 7 minutajoš 24 povezane