Povezane vesti

Paunović: Neočekivano moram da se oprostim od mesta koje mi se čini kao dom

Paunović: Neočekivano moram da se oprostim od mesta koje mi se čini kao dom

Sportski žurnal 11.10.2025
Odlazim mirne glave svestan da sam dao apsolutno sve. Posle dve i po decenije Veljko Paunović vratio je Ovijedo u špansku elitu. U La Ligi posle osam utakmica ima skor 2-0-6, van opasne je zone, ali po mišljenju uprave kluba iz Asturije sve to nije bilo… »
Paunović se oprostio od Ovijeda

Paunović se oprostio od Ovijeda

B92 11.10.2025
Veljko Paunović dobio je otkaz na mestu trenera Real Ovijeda. Uprkos tome što je imao objektivno najslabiji tim u La Ligi, Paunović je uspeo da upiše dve pobede na startu prvenstva, ali to nije bilo dovoljno da ostane na mestu trenera. Paunović se tim… »
Gospodski i sa stilom, Paunović se posle otkaza emotivnom porukom oprostio od Ovijeda

Gospodski i sa stilom, Paunović se posle otkaza emotivnom porukom oprostio od Ovijeda

Sportske.net 11.10.2025
Pre toga, uspeo je da Ovijedo vrati u elitni rang španskog fudbala posle 24 godine, ali uprava kluba odlučila je da ga smeni Paunovića koji je tim ostavio na 17. poziciji sa šest osvojenih bodova. Oglasio se sada i Srbin koji se emotivnom porukom… »
"Odlazim mirne savesti..." Veljko Paunović se oprostio od navijača Real Ovijeda

"Odlazim mirne savesti..." Veljko Paunović se oprostio od navijača Real Ovijeda

Večernje novosti 11.10.2025
Srpski trener Veljko Paunović dobio je otkaz na klupi Real Ovijeda, a sada se oprostio pismom od navijača. Veljko Paunović Foto N. Paraušić - Danas moram da se neočekivano oprostim od mesta koje doživljavam kao svoj dom. Teško mi je da pretočim u reči… »
Paunović: Neočekivano se opraštam od Ovijeda

Paunović: Neočekivano se opraštam od Ovijeda

Sport klub 11.10.2025
Veljko Paunović dobio je otkaz, po mnogima neočekivano, a sada se i zvanično oprostio od kluba i navijača. Paunović je uveo Ovijedo u La Ligu posle više od 20 godina čekanja. Ipak, za upravu kluba start sezone nije bio dovoljno dobar, uprkos ne tako… »

Vesti dana »