Povezane vesti
"Da sam ja predsednik FIFA - VAR ne bi postojao" Reči legendarnog Platinija odjekuju fudbalskim svetom!
Kurir 11.10.2025
Nekadašni predsednik UEFA, Mišel Platini, objasnio je zašto je odluka o uvođenju video tehnologije ( VAR sistema) u fudbal pogrešna. "Da sam predsednik FIFA, VAR ne bi postojao. VAR nije deo fudbalske filozofije", smatra Platini. On ističe da bi video… »
Platini: "VAR se kosi sa principima fudbalske filozofije - nikad ga ne bih uveo"
B92 11.10.2025
Bivši predsednik UEFA Mišel Platini ponovio je da je uvođenje VAR sistema u fudbal pogrešno iz više razloga. Govoreći na "Trento Sport" festivalu u Italiji, bivši francuski reprezentativac i trostruki osvajač "zlatne lopte" rekao je da utakmice nikada… »
Vesti dana »
Bekerat: Pozdravljamo izbor osam osam članova Saveta REM-a, ključna implementacija
RTV pre 16 minutajoš 1 povezana
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos košarkaša Crvena zvezda - Monako u 11. kolu Evrolige
Telegraf pre 35 minutajoš 6 povezanih
U jednom delu zemlje magla, u drugom sunce: Temperatura do 20 stepeni, u predelima sa maglom dosta hladnije
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane
Za održiv penzioni sistem: Ministarstvo finansija predstavlja makroekonomski model
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana