Повезане вести

Алимпијевић цитирао покојног пријатеља: „Србији вратити љубав и част“

Алимпијевић цитирао покојног пријатеља: „Србији вратити љубав и част“

Нова 11.10.2025
Да је велики патриота, Душан Алимпијевић, нови селектор кошаркашке репрезентације Србије, показао је и током промоције на месту шефа струке. Говорио је о разним темама нови селектор Србије, али није пропустио прилику да покаже… »
"Било би ме срамота Да кажем синовима..." Алимпијевић се обратио Србији! Конференција новог селектора која се памти!

"Било би ме срамота Да кажем синовима..." Алимпијевић се обратио Србији! Конференција новог селектора која се памти!

Курир 11.10.2025
Млади српски кошаркашки стручњак, Душан Алимпијевић данас је званично представљен као нови селектор репрезентације Србије. Том приликом чули смо једно искрено и емотивно обраћање на тему Србије, селекторског посла… »
Алимпијевић послао јаку поруку Србији: Причао о стручном штабу, репрезентацији и открио да ли се већ чуо са „орловима“…

Алимпијевић послао јаку поруку Србији: Причао о стручном штабу, репрезентацији и открио да ли се већ чуо са „орловима“…

Нова 11.10.2025
Душан Алимпијевић и званично је нови селектор кошаркашке репрезентације Србије, а током суботе одржана је и његова промоција на месту шефа струке "орлова". Алимпијевић је у Београд стигао у раним јутарњим часовима, само… »
Селектор Алимпијевиц́: „Да гајимо патриотизам – без странца док сам ја ту“

Селектор Алимпијевиц́: „Да гајимо патриотизам – без странца док сам ја ту“

Спутник 11.10.2025
Кошаркашки савез Србије званично ц́е је представио Душана Алимпијевиц́а као новог селектора Србије. Том приликом Алимпијевиц́ је говорио о променама које доноси, плановима и циљевима, а посебно је подвукао да му је циљ да са… »
Алимпијевић: Странац НЕ, Човић: Лопине криве за Душанов одлазак

Алимпијевић: Странац НЕ, Човић: Лопине криве за Душанов одлазак

Спорт клуб 11.10.2025
Душан Алимипијевић, селектор кошаркашке репрезентације Србије, први пут се обратио медијима у том својству. Млади стручњак је на ову функцију постављен 30. септембра на основу одлуке Управног одбора Кошаркашког савеза Србије… »
"Док сам ја селектор, странца неће бити": Алимпијевић проговорио о променама и односу са Звездом и Партизаном

"Док сам ја селектор, странца неће бити": Алимпијевић проговорио о променама и односу са Звездом и Партизаном

Мондо 11.10.2025
Душан Алимпијевић нови је селектор Србије, потписан је трогодшињи уговор, а званично представљање и прву конференцију на том месту одржаће данас. У Београду се обратио новинарима и одговарао на питања медија. Уз њега били… »
Алимпијевић о клаузулама, егу, срамоти и обавезама - "Не, док сам ја селектор!" ВИДЕО

Алимпијевић о клаузулама, егу, срамоти и обавезама - "Не, док сам ја селектор!" ВИДЕО

Б92 11.10.2025
Душан Алимпијевић ове суботе званично представљен је као нови селектор кошаркашке репрезентације Србије. Алимпијевић је на тој позицији заменио Светислава Пешића и потписао је уговор до 2028. године. "Слава Богу на свему и на… »
Алимпијевић открио да ли ће странац да заигра за Србију

Алимпијевић открио да ли ће странац да заигра за Србију

Б92 11.10.2025
Душан Алимпијевић биће ове суботе званично представљен као нови селектор кошаркашке репрезентације Србије. Алимпијевић је на тој позицији заменио Светислава Пешића и потписао је уговор до 2028. године. Приликом именовања… »
Да ли је ово показатељ како смо ''одмах одбацили Пешића''? ''То је ружно!''

Да ли је ово показатељ како смо ''одмах одбацили Пешића''? ''То је ружно!''

Спортске.нет 11.10.2025
Данас у 13 часова Кошаркашки савез Србије ће на прес конференцији званично представити новог селектора Душана Алимпијевића, а у сусрет том догађају, професор Владимир Копривица изнео је своје виђење промене на клупи ''орлова''… »
Душан Алимпијевић први пут у јавности као нови селектор Србије: Хвала Пешићу, желим да играчи осећају радост...

Душан Алимпијевић први пут у јавности као нови селектор Србије: Хвала Пешићу, желим да играчи осећају радост...

Еуроневс 11.10.2025
Кошаркашки савез Србије 30. септембра поставио је Душана Алимпијевића на место новог селектора сениорске селекције Србије, уместо трофејног Светислава Пешића, а данас је млади стручњак први пут званично стао пред домаће медије… »
Сунтурлић: "Вратили смо култ репрезентације"

Сунтурлић: "Вратили смо култ репрезентације"

Б92 11.10.2025
Директор репрезентације Србије Филип Сунтурлић се обратио медијима поводом именовања новог селектора. Сунтурлић је истакао да је велики посао обављен, пошто се вратио "култ" репрезентације. "Пре свега да се захвалим свима што… »
Крстић: "Алимпијевић се доказао"

Крстић: "Алимпијевић се доказао"

Б92 11.10.2025
Потпредседник кошаркашке репрезентације Србије Ненад Крстић је говорио на конференцији за медије поводом именовања новог селектора. Душан Алимпијевић је званично представљен као нови селектор Србије, а после уводне речи Филипа… »

Вести дана »