Povezane vesti
Alimpijević citirao pokojnog prijatelja: „Srbiji vratiti ljubav i čast“
Nova pre 4 dana
Da je veliki patriota, Dušan Alimpijević, novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije, pokazao je i tokom promocije na mestu šefa struke. Govorio je o raznim temama novi selektor Srbije, ali nije propustio priliku da pokaže koliko voli Srbiju… »
"Bilo bi me sramota Da kažem sinovima..." Alimpijević se obratio Srbiji! Konferencija novog selektora koja se pamti!
Kurir pre 4 dana
Mladi srpski košarkaški stručnjak, Dušan Alimpijević danas je zvanično predstavljen kao novi selektor reprezentacije Srbije. Tom prilikom čuli smo jedno iskreno i emotivno obraćanje na temu Srbije, selektorskog posla, razmišljanja o košarci i raznim… »
Alimpijević poslao jaku poruku Srbiji: Pričao o stručnom štabu, reprezentaciji i otkrio da li se već čuo sa „orlovima“…
Nova pre 4 dana
Dušan Alimpijević i zvanično je novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije, a tokom subote održana je i njegova promocija na mestu šefa struke "orlova". Alimpijević je u Beograd stigao u ranim jutarnjim časovima, samo nekoliko sati nakon što je… »
Selektor Alimpijević: „Da gajimo patriotizam – bez stranca dok sam ja tu“
Sputnik pre 4 dana
Košarkaški savez Srbije zvanično će je predstavio Dušana Alimpijevića kao novog selektora Srbije. Tom prilikom Alimpijević je govorio o promenama koje donosi, planovima i ciljevima, a posebno je podvukao da mu je cilj da sa ekipom gradi patriotizam… »
Alimpijević: Stranac NE, Čović: Lopine krive za Dušanov odlazak
Sport klub pre 4 dana
Dušan Alimipijević, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, prvi put se obratio medijima u tom svojstvu. Mladi stručnjak je na ovu funkciju postavljen 30. septembra na osnovu odluke Upravnog odbora Košarkaškog saveza Srbije. Nasledio je Svetislava… »
"Dok sam ja selektor, stranca neće biti": Alimpijević progovorio o promenama i odnosu sa Zvezdom i Partizanom
Mondo pre 4 dana
Dušan Alimpijević novi je selektor Srbije, potpisan je trogodšinji ugovor, a zvanično predstavljanje i prvu konferenciju na tom mestu održaće danas. U Beogradu se obratio novinarima i odgovarao na pitanja medija. Uz njega bili sui predsednik KSS Nebojša… »
Alimpijević o klauzulama, egu, sramoti i obavezama - "Ne, dok sam ja selektor!" VIDEO
B92 pre 4 dana
Dušan Alimpijević ove subote zvanično predstavljen je kao novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije. Alimpijević je na toj poziciji zamenio Svetislava Pešića i potpisao je ugovor do 2028. godine. "Slava Bogu na svemu i na ovoj privilegiji. Kada je… »
Alimpijević otkrio da li će stranac da zaigra za Srbiju
B92 pre 4 dana
Dušan Alimpijević biće ove subote zvanično predstavljen kao novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije. Alimpijević je na toj poziciji zamenio Svetislava Pešića i potpisao je ugovor do 2028. godine. Prilikom imenovanja, održana je konferencija za… »
Da li je ovo pokazatelj kako smo ''odmah odbacili Pešića''? ''To je ružno!''
Sportske.net pre 4 dana
Danas u 13 časova Košarkaški savez Srbije će na pres konferenciji zvanično predstaviti novog selektora Dušana Alimpijevića, a u susret tom događaju, profesor Vladimir Koprivica izneo je svoje viđenje promene na klupi ''orlova''. Predsednik KSS Nebojša… »
Dušan Alimpijević prvi put u javnosti kao novi selektor Srbije: Hvala Pešiću, želim da igrači osećaju radost...
Euronews pre 4 dana
Košarkaški savez Srbije 30. septembra postavio je Dušana Alimpijevića na mesto novog selektora seniorske selekcije Srbije, umesto trofejnog Svetislava Pešića, a danas je mladi stručnjak prvi put zvanično stao pred domaće medije kao naslednik prekaljenog… »
Sunturlić: "Vratili smo kult reprezentacije"
B92 pre 4 dana
Direktor reprezentacije Srbije Filip Sunturlić se obratio medijima povodom imenovanja novog selektora. Sunturlić je istakao da je veliki posao obavljen, pošto se vratio "kult" reprezentacije. "Pre svega da se zahvalim svima što ste došli na konferenciju… »
Krstić: "Alimpijević se dokazao"
B92 pre 4 dana
Potpredsednik košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić je govorio na konferenciji za medije povodom imenovanja novog selektora. Dušan Alimpijević je zvanično predstavljen kao novi selektor Srbije, a posle uvodne reči Filipa Sunturlića, obratio se i… »
Vesti dana »

'U neverici smo': Ukinut kućni pritvor za troje novosadskih aktivista
BBC News pre 1 satjoš 52 povezane

Todorović Štiplija: Po prvi put ton Fon der Lajen o Srbiji drugačiji, na neki način podržala proteste
N1 Info pre 4 minutajoš 52 povezane

Studenti u blokadi Poljoprivrednog o saopštenju MUP: To nije nalog preko kojeg komuniciramo sa koleginicom
N1 Info pre 30 minutajoš 26 povezanih

Skupština završila rad: Sutra rasprava o “Ekspo 2027” u senci optužbi za korupciju i zaduživanje
Serbian News Media pre 40 minutajoš 29 povezanih

Ovo je razlog zašto se Mirka nije pojavila na saslušanju: Glumica trebala da svedoči u slučaju supruga i a.K.
Telegraf pre 49 minutajoš 46 povezanih