Povezane vesti

"Nosiću te na rukama od Sarajeva do Beograda": Boris Režak izneo potresne detalje poslednjeg razgovoru sa Halidom, trebalo je…

"Nosiću te na rukama od Sarajeva do Beograda": Boris Režak izneo potresne detalje poslednjeg razgovoru sa Halidom, trebalo je…

Blic pre 3 dana
Pevač Boris Režak otkrio je detalje poslednjeg razgovora sa Halidom Bešlićem koji je preminuo u utorak, 7. oktobra nakon borbe sa opakom bolešću. - Taj 7. oktobar je bio dan, ja ne znam... Tog dana trebao sam da se radujem, imao sam prvu generalnu probu… »
"Nosiću te na rukama od Sarajeva do Beograda": Halid trebalo da bude gost Borisu Režaku na koncertu, isplivali detalji

"Nosiću te na rukama od Sarajeva do Beograda": Halid trebalo da bude gost Borisu Režaku na koncertu, isplivali detalji

Mondo pre 2 dana
Pevač Boris Režak podelio je detalje svog poslednjeg razgovora sa Halidom Bešlićem, koji je preminuo u utorak, 7. oktobra, nakon kratke borbe s teškom bolešću. Pogledajte fotografije Halida Bešlića: "Taj 7. oktobar je bio dan, ja ne znam... Tog dana… »
"Nosiću te na rukama od Sarajeva do Beograda": Pevač izneo potresne detalje o poslednjem razgovoru sa Bešlićem

"Nosiću te na rukama od Sarajeva do Beograda": Pevač izneo potresne detalje o poslednjem razgovoru sa Bešlićem

Telegraf pre 2 dana
Boris Režak kroz suze se prisetio prijateljstva sa Halidom Bešlićem koji je preminuo u utorak, 7. oktobra, u 72. godini. Muzičar je opisao trenutke koje će pamtiti, a desile su se samo mesec i po dana pre smrti njegovog kolege. - Taj 7. oktobar je bio… »

Vesti dana »