Povezane vesti
"Nosiću te na rukama od Sarajeva do Beograda": Boris Režak izneo potresne detalje poslednjeg razgovoru sa Halidom, trebalo je…
Blic pre 3 dana
Pevač Boris Režak otkrio je detalje poslednjeg razgovora sa Halidom Bešlićem koji je preminuo u utorak, 7. oktobra nakon borbe sa opakom bolešću. - Taj 7. oktobar je bio dan, ja ne znam... Tog dana trebao sam da se radujem, imao sam prvu generalnu probu… »
"Nosiću te na rukama od Sarajeva do Beograda": Halid trebalo da bude gost Borisu Režaku na koncertu, isplivali detalji
Mondo pre 2 dana
Pevač Boris Režak podelio je detalje svog poslednjeg razgovora sa Halidom Bešlićem, koji je preminuo u utorak, 7. oktobra, nakon kratke borbe s teškom bolešću. Pogledajte fotografije Halida Bešlića: "Taj 7. oktobar je bio dan, ja ne znam... Tog dana… »
"Nosiću te na rukama od Sarajeva do Beograda": Pevač izneo potresne detalje o poslednjem razgovoru sa Bešlićem
Telegraf pre 2 dana
Boris Režak kroz suze se prisetio prijateljstva sa Halidom Bešlićem koji je preminuo u utorak, 7. oktobra, u 72. godini. Muzičar je opisao trenutke koje će pamtiti, a desile su se samo mesec i po dana pre smrti njegovog kolege. - Taj 7. oktobar je bio… »
Vesti dana »

(Mape) završavajte pripreme sa zalihama ogreva: Danas do +20, a od ovog dana nova tura padavina, a evo kada ćemo imati mraz
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih

Jedan pogrešan korak i "bure baruta" će eksplodirati! Nakon 738 dana noćne more, počela je nova era: "Osovina zla" je oslabljena, ali velika prepreka stoji na putu miru
Blic pre 45 minutajoš 8 povezanih

Tramp ga ne želi! Kakva je sudbina Aljbina Kurtija nakon izbora na Kosovu: "Niko zbog njega ne želi da se zamera sa Amerikom"
Blic pre 41 minutajoš 1 povezana