Повезане вести

Човић: "Стојаковић нам је приоритет - Грци агресивни, ми пасивни"

Човић: "Стојаковић нам је приоритет - Грци агресивни, ми пасивни"

Б92 11.10.2025
Председник Кошаркашког савеза Србије Небојша Човић рекао је, не много тога, у вези са "случајем Стојаковић" и могућношћу да и син прослављеног српског аса Предрага заигра за наш национални тим. Андреја Стојаковића, подсетимо… »
"Препознали смо те лопине, они не краду само парфеме": Човић о смени Душана Алимпијевића у Звезди

"Препознали смо те лопине, они не краду само парфеме": Човић о смени Душана Алимпијевића у Звезди

Мондо 11.10.2025
Душан Алимпијевић представљен је као нови селектор Србије у Београду. На конференцији за медије која је трајала дуже од сат времена поред њега дуже излагање имао је и Небојша Човић. Први човек КСС је на самом крају… »
Да ли ће Андреј Стојаковић играти за Србију? Алимпијевић и Човић открили детаље

Да ли ће Андреј Стојаковић играти за Србију? Алимпијевић и Човић открили детаље

Мондо 11.10.2025
Нови селектор Србије Душан Алимпијевић говорио је о статусу сина легендарног Пеђе Стојаковића, Андреја, који се налази на прекретници каријере што се тиче репрезентативне кошарке. Он попут Тристана Вукчевића има српско и грчко… »
Човић: Пред нама изазован период, очекујем да јавност има стрпљења за Алимпијевића (видео)

Човић: Пред нама изазован период, очекујем да јавност има стрпљења за Алимпијевића (видео)

Спортски журнал 11.10.2025
КСС је данас у Београду званично представио Алимпијевића као новог селектора кошаркаша Србије. Председник Кошаркашког савеза Србије (КСС) Небојша Човић изјавио је данас да је пред репрезентацијом Србије изазован период и додао да… »
Србија је добила селектора 21. века: "Играчи морају да осете љубав и радост у репрезентацији"

Србија је добила селектора 21. века: "Играчи морају да осете љубав и радост у репрезентацији"

Спортске.нет 11.10.2025
Душан Алимпијевић је званично нови селектор Србије и већ током првог разговора са новинарима видело се шта доноси - сувремени приступ, у складу са сталним напретком кошарке. То се види већ по досадашњем избору стручног штаба… »
Представљање Душана Алимпијевића, Небојша Човић има реч: Незнање је изгубило стид, сви би да побеђују преко дигитрона!…

Представљање Душана Алимпијевића, Небојша Човић има реч: Незнање је изгубило стид, сви би да побеђују преко дигитрона!…

Хот спорт 11.10.2025
Небојша Човић направио велику увертиру! У суботу од 12.00 часова готово две недеље након озваничења, имаћемо прво обраћање медијима Душана Алимпијевића, новог селектора српске кошаркашке репрезентације. Велику увертиру пред… »
Док сам ја ту нема странаца: Алимпијевић одјавио било какав покушај натурализације!

Док сам ја ту нема странаца: Алимпијевић одјавио било какав покушај натурализације!

Хот спорт 11.10.2025
Нови селектор премијерно говорио за медије! У суботу од 12.00 часова готово две недеље након озваничења, имаћемо прво обраћање медијима Душана Алимпијевића, новог селектора српске кошаркашке репрезентације. О наредним… »
Због лопова звезда није била првак, краду много више од парфема: Човић о одласку Алимпијевића са Малог Калемегдана!

Због лопова звезда није била првак, краду много више од парфема: Човић о одласку Алимпијевића са Малог Калемегдана!

Хот спорт 11.10.2025
Изјава која ће подићи много прашине! У суботу од 12.00 часова готово две недеље након озваничења, имаћемо прво обраћање медијима Душана Алимпијевића, новог селектора српске кошаркашке репрезентације. Заиста велику и храбру… »
Алимпијевић открио да ли ће звати странце у репрезентацију Србије

Алимпијевић открио да ли ће звати странце у репрезентацију Србије

Нова 11.10.2025
Душан Алимпијевић, нови селектор кошаркашке репрезентације Србије, говорио је о теми странаца у селекцији "орлова". Алимпијевић је и званично промовисан као нови селектор, а новинаре је занимала и тема странаца у репрезентацији… »
Прво обраћање новог кошаркашког селектора

Прво обраћање новог кошаркашког селектора

Политика 11.10.2025
Човић: Пред нама изазован период, очекујем да јавност има стрпљења за Душана Алимпијевића. Председник Кошаркашког савеза Србије (КСС) Небојша Човић изјавио је данас да је пред репрезентацијом Србије изазован период и додао да… »
Човић о одласку Алимпијевића из Звезде: "Неправда и крађа, те људе сада хапсе... Они не краду само парфеме"

Човић о одласку Алимпијевића из Звезде: "Неправда и крађа, те људе сада хапсе... Они не краду само парфеме"

Телеграф 11.10.2025
Кошаркашка репрезентација Србије је добила новог селектора. Душан Алимпијевић је и званично именован на овој позицији, док је одржао и конференцију за штампу од сат времена, на којој је говорио дословно о свим темама. Такође… »
Странац у кошаркашкој репрезентацији Србије, нови селектор Алимпијевић открио: "Док сам ја ту..."

Странац у кошаркашкој репрезентацији Србије, нови селектор Алимпијевић открио: "Док сам ја ту..."

Телеграф 11.10.2025
Нови селектор кошаркашке репрезентације Србије Душан Алимпијевић на конференцији за медије на којој је представљен ове суботе причао је пуних сат времена о темама које занимају нашу јавност. Провукли су се његови сарадници… »
Крећемо од нуле сада, не сме нико да нам прође испод радара: Прве речи Душана Алимпијевића на месту селектора СРбије!!

Крећемо од нуле сада, не сме нико да нам прође испод радара: Прве речи Душана Алимпијевића на месту селектора СРбије!!

Хот спорт 11.10.2025
Нови селектор премијерно говорио за медије! У суботу од 12.00 часова готово две недеље након озваничења, имаћемо прво обраћање медијима Душана Алимпијевића, новог селектора српске кошаркашке репрезентације. О наредним… »
Човић: "Имамо мало стручних људи, а пуно оних који мисле..."

Човић: "Имамо мало стручних људи, а пуно оних који мисле..."

Б92 11.10.2025
Председник кошаркашког савеза Србије Небојша Човић је говорио на представљању новог селектора "Орлова". Душан Алимпијевић је представљен као нови селектор Србије, а Човић се обратио присудним медијима: "Завршили смо један… »

Вести дана »