Povezane vesti

(Foto, video) Dušan Alimpijević novi selektor orlova: „Svestan sam šta znači voditi Srbiju, ovo je najveća čast u mom životu“…

(Foto, video) Dušan Alimpijević novi selektor orlova: „Svestan sam šta znači voditi Srbiju, ovo je najveća čast u mom životu“…

Dnevnik pre 3 dana
Novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Alimpijević izjavio je danas na predstavljanju da je svestan šta znači biti selektor "orlova" i dodao da mu je ukazano veliko poverenje. KSS je danas u Beogradu zvanično predstavio Alimpijevića kao… »
Alimpijević odgovorio na pitanje koje nas sve zanima, evo da li će Andrej Stojaković igrati za Srbiju

Alimpijević odgovorio na pitanje koje nas sve zanima, evo da li će Andrej Stojaković igrati za Srbiju

Telegraf pre 3 dana
Novi selektor Srbije Dušan Alimpijević prvi put se obratio javnosti u toj ulozi. Na konferenciji za medije u subotu, u društvu predsednika Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Nebojše Čovića izneo je svoje planove za naredni period. Nakon neuspeha na… »
Čović o bočnim udarima i "lopinama" koje sada hapse: "Mi smo pravili spiskove i upozoravali"

Čović o bočnim udarima i "lopinama" koje sada hapse: "Mi smo pravili spiskove i upozoravali"

Sportske.net pre 2 dana
Srbija je dobila selektora, Dušan Alimpijević je potpisao ugovor na tri godine plus jednu i odmah se predstavio javnosti. Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović rekao je da je Alimpijević pravi izbor, kao i da će imati podršku krovne… »
Alimpijević: Svestan sam šta znači biti selektor Srbije, hvala na ukazanom poverenju

Alimpijević: Svestan sam šta znači biti selektor Srbije, hvala na ukazanom poverenju

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Alimpijević izjavio je danas na predstavljanju da je svestan šta znači biti selektor "orlova" i dodao da mu je ukazano veliko poverenje. KSS je danas u Beogradu zvanično predstavio… »
Alimpijević: Da gajimo patriotizam – bez stranca dok sam ja tu

Alimpijević: Da gajimo patriotizam – bez stranca dok sam ja tu

Vesti online pre 2 dana
Košarkaški savez Srbije zvanično će je predstavio Dušana Alimpijevića kao novog selektora Srbije. Tom prilikom Alimpijević je govorio o promenama koje donosi, planovima i ciljevima, a posebno je podvukao da mu je cilj da sa ekipom gradi patriotizam… »
Alimpijević: Svestan sam šta znači biti selektor Srbije, hvala na ukazanom poverenju (FOTO, video)

Alimpijević: Svestan sam šta znači biti selektor Srbije, hvala na ukazanom poverenju (FOTO, video)

Sportski žurnal pre 2 dana
Dušan je 1. oktobra imenovan za novog selektora Srbije, pošto je Svetislavu Pešiću istekao ugovor sa KSS. Novi selektor reprezentacije Srbije Dušan Alimpijević izjavio je danas na predstavljanju da je svestan šta znači biti selektor Orlova i dodao da mu… »
Novi selektor košarkaša potpisao ugovor: Dušan Alimpijević otkrio prvi potez na klupi Srbije

Novi selektor košarkaša potpisao ugovor: Dušan Alimpijević otkrio prvi potez na klupi Srbije

Danas pre 2 dana
Dušan Alimpijević je i zvanično postao selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije. Trenrer Bešiktaša obavezao se na vernost KSS-u do 2028. godine. Alimpijević se u prvom obraćanju medijima zahvalio na ukazanom poverenju i otkrio imena pojedinih… »
Alimpijević: Svestan sam gde sam došao, drago mi je što ne krećem od nule

Alimpijević: Svestan sam gde sam došao, drago mi je što ne krećem od nule

RTS pre 2 dana
Novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Alimpijević izjavio je na svom predstavljanju da je svestan veličine i odgovornosti funkcije koju je preuzeo, ističući da mu je ukazano veliko poverenje. KSS je u Beogradu zvanično predstavio… »
Za Alimpijevića javnost da ima strpljenja – Čović o novom selektoru: Dolazi pravi čovek na važno mesto

Za Alimpijevića javnost da ima strpljenja – Čović o novom selektoru: Dolazi pravi čovek na važno mesto

Dnevnik pre 2 dana
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Nebojša Čović očekuje da javnost ima strpljenja za novog selektora Dušana Alimpijevića. KSS je u subotu u Beogradu zvanično predstavio Alimpijevića kao novog selektora košarkaša Srbije. Alimpijević je 1. oktobra… »
"Struka mora da se posluša"; "Videćemo kako će se Alimpijević izboriti"

"Struka mora da se posluša"; "Videćemo kako će se Alimpijević izboriti"

B92 pre 2 dana
Od 1. oktobra srpska košarka zakoračila je u novu epohu, sa novim selektorom seniorske reprezentacije, ali i sa novim planovima i idejama za izazovne godine koje slede. Iza nas je leto u kom košarkaši Srbije, predvođeni trenerom Svetislavom Pešičem, nisu… »
Poznati Alimpijevićevi saradnici

Poznati Alimpijevićevi saradnici

B92 pre 2 dana
Novi selektor reprezentacije Srbije Dušan Alimpijević otkrio je saradnike za prva dva prozora kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. "Ognjen Stojaković je potvrdio svoje prisustvo u julskim i avgustovskim FIBA prozorima, jedno novo ime je Nemanja Jovanović… »
Alimpijević ima vezu za Jokića: Novi selektor predstavio članove stručnog štaba

Alimpijević ima vezu za Jokića: Novi selektor predstavio članove stručnog štaba

Mondo pre 2 dana
Perspektivni stručnjak Dušan Alimpijević je i zvanično promovisan u novog selektora košarkaške reprezentacije Srbije. Nakon što je legendarnom Svetislavu Pešiću istekao ugovor, KSS je odlučio da sa mladim trenerom započne novi ciklus. Alimpijevića uskoro… »
Alimpijević objavio novo ime u svom stručnom štabu

Alimpijević objavio novo ime u svom stručnom štabu

Sport klub pre 2 dana
Novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Alimpijević kaže da još nije kompletirao stručni štab, ali jeste predstavio jedno novo ime. U pitanju je Nemanja Jovanović, asistent na UCLA koledžu. “On je karijeru više gradio u SAD, ali i u Evropi”… »
Alimpijević: "Svestan sam šta znači biti selektor Srbije, hvala na ukazanom poverenju"

Alimpijević: "Svestan sam šta znači biti selektor Srbije, hvala na ukazanom poverenju"

Večernje novosti pre 2 dana
Novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Alimpijević izjavio je danas na predstavljanju da je svestan šta znači biti selektor "orlova" i dodao da mu je ukazano veliko poverenje. FOTO: Nebojša Paraušić KSS je danas u Beogradu zvanično… »
Alimpijević otkrio ko će biti njegovi saradnici na klupi Srbije, jedno ime nismo očekivali

Alimpijević otkrio ko će biti njegovi saradnici na klupi Srbije, jedno ime nismo očekivali

Telegraf pre 2 dana
Nakon četiri velika takmičarska ciklusa, košarkaška reprezentacija Srbije dobila je novog selektora. Svetislav Pešić je sa svetskim srebrom i olimpijskom bronzom otišao nakon drugog neuspeha i eliminacije u osmini finala na Evropskom prvenstvu, a njegova… »

Vesti dana »