Povezane vesti

Dodik najavio spor kod Ustavnog suda Republike Srpske zbog derogiranja entitetskog ustava odlukama sa nivoa BiH

Dodik najavio spor kod Ustavnog suda Republike Srpske zbog derogiranja entitetskog ustava odlukama sa nivoa BiH

NIN pre 2 dana
Lider vladajuće koalicije u Republici Srpskoj (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da će kod Ustavnog suda Republike Srpske (RS) biti pokrenut ustavni spor zbog derogiranja entitetskog ustava odlukama i zakonima na nivou Bosne i Hercegovine (BiH). "Ustav… »
Dodik najavio spor kod Ustavnog suda RS zbog derogiranja entitetskog ustava odlukama sa nivoa BiH

Dodik najavio spor kod Ustavnog suda RS zbog derogiranja entitetskog ustava odlukama sa nivoa BiH

Novi magazin pre 2 dana
Lider vladajuće koalicije u Republici Srpskoj (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da će kod Ustavnog suda Republike Srpske (RS) biti pokrenut ustavni spor zbog derogiranja entitetskog ustava odlukama i zakonima na nivou Bosne i Hercegovine (BiH). "Ustav… »
Dodik najavio spor kod Ustavnog suda RS zbog odluka BiH

Dodik najavio spor kod Ustavnog suda RS zbog odluka BiH

Nova pre 2 dana
Lider vladajuće koalicije u Republici Srpskoj (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da će kod Ustavnog suda Republike Srpske (RS) biti pokrenut ustavni spor zbog derogiranja entitetskog ustava odlukama i zakonima na nivou Bosne i Hercegovine (BiH). „Ustav… »
Dodik najavio spor kod Ustavnog suda RS: „Ja nisam podneo ostavku niti imam nameru“

Dodik najavio spor kod Ustavnog suda RS: „Ja nisam podneo ostavku niti imam nameru“

Danas pre 2 dana
Lider vladajuće koalicije u Republici Srpskoj (RS) Milorad Dodik ; izjavio je danas da će kod Ustavnog suda Republike Srpske (RS) biti pokrenut ustavni spor zbog derogiranja entitetskog ustava odlukama i zakonima na nivou Bosne i Hercegovine (BiH)… »
Dodik: Pokrenućemo spor da se na nivou BiH ne može derogirati Ustav Republike Srpske

Dodik: Pokrenućemo spor da se na nivou BiH ne može derogirati Ustav Republike Srpske

Euronews pre 2 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će se kod Ustavnog suda Republike Srpske pokrenuti ustavni spor na temu da se odlukama i zakonima na nivou BiH ne može derogirati Ustav RS, koji kaže da predsednik Republike može da odstupi sa… »
Dodik: Pokrenućemo spor da se na nivou BiH ne može derogirati Ustav RS

Dodik: Pokrenućemo spor da se na nivou BiH ne može derogirati Ustav RS

RTV pre 2 dana
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će se kod Ustavnog suda Republike Srpske pokrenuti ustavni spor na temu da se odlukama i zakonima na nivou BiH ne može derogirati Ustav RS, koji kaže da predsednik Republike može da… »

Vesti dana »