Povezane vesti
Zoran Pejić Peja besan na sina: "Navikao je da mu dajemo, ali nećemo Zlata i ja živeti večno"
Mondo 11.10.2025
Zoran Pejić Peja progovorio je o svom nasledniku Jovanu Pejiću koji trenutno uživa u vezi sa Enom Čolić koju je upoznalo u Zadruzi 8 Eliti. On je istakao da njegov sin, koji trenutno uživa u vezi sa Enom Čolić, mora da se pozabavi i svojim životom… »
"Jovan mora da radi, Zlata i ja nećemo večno živeti" Peja progovorio o sinu i finansijama: Ne može da ode da potroši pare...…
Kurir 11.10.2025
Jovan Pejić Peja nakon izlaska iz Elite uživa u ljubavi sa Enom Čolić sa kojom je vezu započeo u rijalitiju. Nakon turbulentnog perioda ljubavni par uplovio je u mirnu luku, te često putuju i izlaze. Jovanov otac, Zoran Pejić, progovorio je o sinu i… »
''Zlata i ja nećemo večno živeti'' Peja besan na sina Jovana, vezano je i za Enu Čolić (foto)
Alo 11.10.2025
Peja ističe potrebu da Jovan preuzme veću odgovornost za svoj život. Zoran Pejić Peja progovorio je o svom nasledniku Jovanu Pejiću koji trenutno uživa u vezi sa Enom Čolić koju je upoznalo u Zadruzi 8 Eliti. Naime, on je istakao da njegov sin, koji… »
"Ne može da ode i troši pare": Peja besan na sina Jovana: "Zlata i ja nećemo večno živeti"
Blic 11.10.2025
Zoran Pejić Peja progovorio je o svom nasledniku Jovanu Pejiću koji trenutno uživa u vezi sa Enom Čolić koju je upoznalo u Zadruzi 8 Eliti. Naime, Zoran Pejić je istakao da njegov sin, koji trenutno uživa u vezi sa Enom Čolić, mora da se pozabavi i… »
"Ne može da ode i troši pare" Zoran Pejić besan na sina, zapretio mu nasledstvom: "Ostavićemo mu nešto ako..."
Alo 11.10.2025
Tokom boravka u Beloj kući roditelji su mu bili velika podrška, a Zoran je sada progovorio o nasledniku i istakao da mora da se, kako on kaže, normalizuje i radi. Sin poznate pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, Jovan Pejić, stekao je… »
Vesti dana »
SPC danas slavi Praznik Sabora svetog arhangela Gavrila - letnji Aranđelovdan
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 23 minutajoš 10 povezanih
Ovo je osumnjičeni za teroristički napad na Gej paradu u Berlinu: Zove se Abdul, policija je saopštila detalje
Telegraf pre 32 minutajoš 8 povezanih
Danas pretežno sunčano i toplije nego juče: Najviša dnevna 34 stepena
Telegraf pre 2 satajoš 7 povezanih