Povezane vesti
Zoran Pejić Peja besan na sina: "Navikao je da mu dajemo, ali nećemo Zlata i ja živeti večno"
Mondo pre 2 dana
Zoran Pejić Peja progovorio je o svom nasledniku Jovanu Pejiću koji trenutno uživa u vezi sa Enom Čolić koju je upoznalo u Zadruzi 8 Eliti. On je istakao da njegov sin, koji trenutno uživa u vezi sa Enom Čolić, mora da se pozabavi i svojim životom… »
"Jovan mora da radi, Zlata i ja nećemo večno živeti" Peja progovorio o sinu i finansijama: Ne može da ode da potroši pare...…
Kurir pre 2 dana
Jovan Pejić Peja nakon izlaska iz Elite uživa u ljubavi sa Enom Čolić sa kojom je vezu započeo u rijalitiju. Nakon turbulentnog perioda ljubavni par uplovio je u mirnu luku, te često putuju i izlaze. Jovanov otac, Zoran Pejić, progovorio je o sinu i… »
''Zlata i ja nećemo večno živeti'' Peja besan na sina Jovana, vezano je i za Enu Čolić (foto)
Alo pre 2 dana
Peja ističe potrebu da Jovan preuzme veću odgovornost za svoj život. Zoran Pejić Peja progovorio je o svom nasledniku Jovanu Pejiću koji trenutno uživa u vezi sa Enom Čolić koju je upoznalo u Zadruzi 8 Eliti. Naime, on je istakao da njegov sin, koji… »
"Ne može da ode i troši pare": Peja besan na sina Jovana: "Zlata i ja nećemo večno živeti"
Blic pre 2 dana
Zoran Pejić Peja progovorio je o svom nasledniku Jovanu Pejiću koji trenutno uživa u vezi sa Enom Čolić koju je upoznalo u Zadruzi 8 Eliti. Naime, Zoran Pejić je istakao da njegov sin, koji trenutno uživa u vezi sa Enom Čolić, mora da se pozabavi i… »
"Ne može da ode i troši pare" Zoran Pejić besan na sina, zapretio mu nasledstvom: "Ostavićemo mu nešto ako..."
Alo pre 2 dana
Tokom boravka u Beloj kući roditelji su mu bili velika podrška, a Zoran je sada progovorio o nasledniku i istakao da mora da se, kako on kaže, normalizuje i radi. Sin poznate pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, Jovan Pejić, stekao je… »
Vesti dana »

Uživo Alon Ohel helikopterom prevezen u bolnicu, Tramp stigao u Egipat! "Ovo je kraj rata, pomilujte bibija": Oslobođen državljanin Srbije i svi živi taoci, Izrael pustio zatvorene Palestince (foto, video)
Blic pre 8 minutajoš 154 povezane

Istraživanje Crte: Više građana bi glasalo za studentsku listu nego za Vučićev blok
Morava info pre 1 satjoš 15 povezanih

EU u Srbiji i S.Makedoniji otvara centre za razvoj veštačke inteligencije
Beta pre 2 satajoš 26 povezanih

Nobelova nagrada ekonomistima za istraživanje uticaja tehnologije na privredni rast
BBC News pre 5 satijoš 29 povezanih