Povezane vesti

"Nije imao ni majicu ni patike i jedini nije ležao na zemlji": Strašno svedočenje o pogibiji 3 učesnika Velikog brata

"Nije imao ni majicu ni patike i jedini nije ležao na zemlji": Strašno svedočenje o pogibiji 3 učesnika Velikog brata

Mondo pre 15 sati
Tanja Obradović koju je javnost upoznala kada je ušla u rijaliti Veliki brat se udala. Bivša učesnica pomenutog rijalitija, već preko 15 godina živi u Švajcarskoj, a juče je izgovorila sudbonosno "da" što je i objavila na svom Instagram profilu. Tanja je… »
Nakon tragedije nestala iz javnosti i napustila Srbiju: Udala se bivša učesnica Velikog brata: "Ti si moj mir posle oluja"

Nakon tragedije nestala iz javnosti i napustila Srbiju: Udala se bivša učesnica Velikog brata: "Ti si moj mir posle oluja"

Blic pre 22 sata
Bivša učesnica "Velikog brata", Tanja Obradović, povukla se iz javnosti i promenila život iz korena. Tanja više od 15 godina živi u Švajcarskoj, a juče se udala za svog partnera. - Ti nisi samo čovek, ti si mir posle svih mojih oluja, toplina koja me… »
Napustila Srbiju Udala se bivša učesnica Velikog brata: "Ti si moj mir posle oluja"

Napustila Srbiju Udala se bivša učesnica Velikog brata: "Ti si moj mir posle oluja"

Alo pre 21 sat
Čestitamo. Bivša učesnica "Velikog brata", Tanja Obradović, povukla se iz javnosti i promenila život iz korena. Tanja više od 15 godina živi u Švajcarskoj, a juče se udala za svog partnera. Hype TV - Ti nisi samo čovek, ti si mir posle svih mojih oluja… »
"Ti si mir posle svih mojih oluja" Udala se Tanja iz vb: Nakon tagedije koja joj je promenila život, pronašla sreću: Kad sam…

"Ti si mir posle svih mojih oluja" Udala se Tanja iz vb: Nakon tagedije koja joj je promenila život, pronašla sreću: Kad sam…

Kurir pre 22 sata
Tanja Obradović koju je javnost upoznala kada je ušla u rijaliti " Veliki brat" 2008. godine, se udala. Bivša učesnica pomenutog rijalitija, već preko 15 godina živi u Švajcarskoj, a juče je izgovorila sudbonosno "da" što je i objavila na svom Instagram… »

Vesti dana »