Povezane vesti
Asmin javno priznao zašto je šutnuo Staniju! Ovo je bio ključni faktor da donese takvu odluku
Kurir pre 1 dan
Asmin Durdžić je danas usred programa uživo saopštio da je definitivno stavio tačku na svoju vezu sa Stanijom Dobrojević, kao i da je od sada slobodan čovek. Njegova odluka sve je ostavila u šoku, a sada je cimerima obrazložio zašto je to uradio. - Je l'… »
"Ovo nije ljubav, već scenario bez emocija" Stanija slomljena nakon raskida s Asminom, ne može da dođe sebi
Alo pre 2 dana
Asmin je danas, usred programa uživo, saopštio da je definitivno stavio tačku na vezu sa Stanijom. Stanija Dobrojević se, nakon što ju je Asmin Durdžić javno ostavio, oglasila na društvenim mrežama i poručila da su se konačno oboje složili oko jedne… »
Asmin besan na Staniju: Posle raskida se oglasio iz rijalitija, pa opleo psovkama "Meni ovo ne treba"
Telegraf pre 2 dana
Danas je kao bomba odjeknula vest da su Asmin Durdžić i Stanija Dobrojevićraskinuli. Dovoljna provokacija za Alibabu bila je Stanijin komentar da ima žuti karton, zbog čitave situacije između njega i njene drugarice Maje Marinković. O njihovom raskidu… »
Javno poniženje: Stanija ostavljena pred milionima gledalaca, pogledajte kako joj je Asmin slomio srce VIDEO
Svet & Skandal pre 2 dana
Asmin Durdžić ostavio je svoju partnerku starletu Staniju Dobrojević i to pres kamerama u rijliti šouu Elita. Već nedeljama se nagađalo da je njegovo srce osvojila kontroverzna Maja Marinković, inače Stanijina najbolja drugarica, ali iako on nije ništa… »
"U šoku sam, nisam očekivala ovo" Oglasila se Stanija nakon Asminovog javnog raskida "Ovo nije ljubav..."
Telegraf pre 2 dana
Danas je kao bomba odjeknula vest da je Staniju Dobrojević ostavio trenutni prtner Asmin Durdžić, koji boravi u Eliti9. Nakon što ju je Asmin Durdžić javno ostavio, starleta Starleta Stanija Dobrojević se oglasila na mrežama. Asmin Durdžić je danas usred… »
"U šoku sam, nisam ovo očekivala": Oglasila se Stanija nakon što je Asmin raskinuo javno sa njom: "Ovo nije ljubav, ovo je…
Blic pre 2 dana
Nakon što ju je Asmin Durdžić javno ostavio, starleta Starleta Stanija Dobrojević se oglasila na mrežama. Asmin Durdžić je danas usred programa uživo saopštio da je definitivno stavio tačku na svoju vezu sa Stanijom Dobrojević, kao i da je od sada… »
Oglasila se Stanija Dobrojević: Dečko je ostavio uživo u programu, evo šta mu je poručila
Mondo pre 2 dana
Starleta Stanija Dobrojević se nakon što ju je Asmin Durdžić javno ostavio, oglasila na mrežama i rekla da su se konačno oboje složili oko jedne stvari, odnosno njihovog raskida. Asmin Durdžić je danas usred programa uživo saopštio da je definitivno… »
Ostala bez reči! Prvo oglašavanje Stanije Dobrojević nakon što ju je Asmin Durdžić javno ostavio
Alo pre 2 dana
Asmin je danas usred programa uživo saopštio da je definitivno stavio tačku na vezu sa Stanijom i da je od sada slobodan čovek. Starleta Stanija Dobrojević, nakon što ju je Asmin Durdžić javno ostavio, oglasila se na društvenim mrežama i istakla da su se… »
Prvo oglašavanje stanije nakon asmihove odluke da raskine s njom! Starleta ostala bez reči: Usaglasili smo se oko jedne…
Kurir pre 2 dana
Starleta Stanija Dobrojević se nakon što ju je Asmin Durdžić javno ostavio, oglasila na mrežama i rekla da su se konačno oboje složili oko jedne stvari, odnosno njihovog raskida. Asmin Durdžić je danas usred programa uživo saopštio da je definitivno… »
Mina Vrbaški likuje zbog raskida Stanije i Asmina: Glupo je što mu je dala žuti karton, ja mislim da bi ona sa mnom...
Kurir pre 2 dana
Rijaliti učesnici Mina Vrbaški i Dača Virijević komentarisali su raskid Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića, ističući da bi voleli da i ona uđe u "Elitu". Asmin Durdžić je danas u programu uživo javno ostavio Staniju Dobrojević što je iznenadilo mnoge… »
Pukla tikva! Raskinuli Stanija i Asmin: Alibaba je javno ostavio i prozvao, svi su u šoku "Imam da kažem..."
Telegraf pre 2 dana
Učesnik "Elite 9", Asmin Durdžić, otkako je ušao u Elitu privlači veliku pažnju javnosti i pod budnim je okom svih budući da ga napolju čeka devojka, starleta Stanija Dobrojević. Ili je bar to do skoro bila. Alibaba je danas šokirao sve kada je u… »
Asmin u programu uživo raskinuo sa Stanijom Dobrojević: Ušao u rijaliti zbog nje, pa počeo da muva drugaricu
Mondo pre 2 dana
Rijaliti učesnik Asmin Durdžić je danas u programu uživo javno raskinuo sa svojom devojkom Stanijom Dobrojević. Asmin Durdžić je na samom početku "Elite 9" istakao da ulazi u rijaliti kako bi dokazao svoju ljubav prema Staniji Dobrojević, ali je brzo… »
Asmin raskinuo sa Stanijom Dobrojević: Javno je ostavio, svi u šoku: "Od danas sam slobodan"
Blic pre 2 dana
Učesnik "Elite 9", Asmin Durdžić, šokirao je sve kada je danas u programu uživo raskinuo vezu sa starletom Stanijom Dobrojević. Naime, Stanija Dobrojević je rekla da je dala Asminu "žuti karton" zato što je previše prisan sa Majom Marinković. Njega je to… »
Asmin javno šutnuo Staniju: "Od danas sam slobodan" Nastao muk u Eliti
Kurir pre 2 dana
Rijaliti učesnik Asmin Durdžić je danas u programu uživo javno raskinuo sa svojom devojkom Stanijom Dobrojević. Asmin Durdžić je na samom početku "Elite 9" istakao da ulazi u rijaliti kako bi dokazao svoju ljubav prema Staniji Dobrojević, ali je brzo… »
Asmin javno raskinuo sa stanijom! Obratio joj se direktno i saopštio svoju odluku
Alo pre 2 dana
Kako je istakao, za njega žuti karton znači crveni, te je pred svima saopštio da raskida sa starletom. Nakon što mu je Stanija Dobrojević pokazala žuti karton zbog flerta sa različitim cimerkama u Eliti, Asmin Durdžić je doneo važnu odluku. Kako je… »
Vesti dana »

Učenici Pete beogradske gimnazije počeli fizičku blokadu škole, oglasila se direktorka Nešović
Telegraf pre 1 satjoš 11 povezanih

Ukinut zatvorski pritvor studentu Bogdanu Jovičiću, dobio tri meseca kućnog pritvora
Beta pre 5 satijoš 22 povezane

Fon der Lajen: Otvaramo fabrike veštačke inteligencije - AI antene u Srbiji pokriće ceo region
Sputnik pre 4 satijoš 29 povezanih

Zelenski kaže da će se sastati s Trumpom dok se vode razgovori o raketama Tomahavk
Slobodna Evropa pre 14 minutajoš 25 povezanih

(Foto, video) Fudbaleri Srbije odradili poslednji trening pred Andoru
Dnevnik pre 2 satajoš 36 povezanih