Повезане вести

Асмин јавно признао зашто је шутнуо Станију! Ово је био кључни фактор да донесе такву одлуку

Асмин јавно признао зашто је шутнуо Станију! Ово је био кључни фактор да донесе такву одлуку

Курир 11.10.2025
Асмин Дурџић је данас усред програма уживо саопштио да је дефинитивно ставио тачку на своју везу са Станијом Добројевић, као и да је од сада слободан човек. Његова одлука све је оставила у шоку, а сада је цимерима образложио… »
"Ово није љубав, већ сценарио без емоција" Станија сломљена након раскида с Асмином, не може да дође себи

"Ово није љубав, већ сценарио без емоција" Станија сломљена након раскида с Асмином, не може да дође себи

Ало 11.10.2025
Асмин је данас, усред програма уживо, саопштио да је дефинитивно ставио тачку на везу са Станијом. Станија Добројевић се, након што ју је Асмин Дурџић јавно оставио, огласила на друштвеним мрежама и поручила да су се коначно… »
Асмин бесан на Станију: После раскида се огласио из ријалитија, па оплео псовкама "Мени ово не треба"

Асмин бесан на Станију: После раскида се огласио из ријалитија, па оплео псовкама "Мени ово не треба"

Телеграф 11.10.2025
Данас је као бомба одјекнула вест да су Асмин Дурџић и Станија Добројевићраскинули. Довољна провокација за Алибабу била је Станијин коментар да има жути картон, због читаве ситуације између њега и њене другарице Маје… »
Јавно понижење: Станија остављена пред милионима гледалаца, погледајте како јој је Асмин сломио срце ВИДЕО

Јавно понижење: Станија остављена пред милионима гледалаца, погледајте како јој је Асмин сломио срце ВИДЕО

Свет & Скандал 11.10.2025
Асмин Дурџић оставио је своју партнерку старлету Станију Добројевић и то прес камерама у ријлити шоуу Елита. Већ недељама се нагађало да је његово срце освојила контроверзна Маја Маринковић, иначе Станијина најбоља другарица… »
"У шоку сам, нисам очекивала ово" Огласила се Станија након Асминовог јавног раскида "Ово није љубав..."

"У шоку сам, нисам очекивала ово" Огласила се Станија након Асминовог јавног раскида "Ово није љубав..."

Телеграф 11.10.2025
Данас је као бомба одјекнула вест да је Станију Добројевић оставио тренутни пртнер Асмин Дурџић, који борави у Елити9. Након што ју је Асмин Дурџић јавно оставио, старлета Старлета Станија Добројевић се огласила на мрежама… »
Прво оглашавање станије након асмихове одлуке да раскине с њом! Старлета остала без речи: Усагласили смо се око једне…

Прво оглашавање станије након асмихове одлуке да раскине с њом! Старлета остала без речи: Усагласили смо се око једне…

Курир 11.10.2025
Старлета Станија Добројевић се након што ју је Асмин Дурџић јавно оставио, огласила на мрежама и рекла да су се коначно обоје сложили око једне ствари, односно њиховог раскида. Асмин Дурџић је данас усред програма уживо… »
"У шоку сам, нисам ово очекивала": Огласила се Станија након што је Асмин раскинуо јавно са њом: "Ово није љубав, ово је…

"У шоку сам, нисам ово очекивала": Огласила се Станија након што је Асмин раскинуо јавно са њом: "Ово није љубав, ово је…

Блиц 11.10.2025
Након што ју је Асмин Дурџић јавно оставио, старлета Старлета Станија Добројевић се огласила на мрежама. Асмин Дурџић је данас усред програма уживо саопштио да је дефинитивно ставио тачку на своју везу са Станијом Добројевић… »
Огласила се Станија Добројевић: Дечко је оставио уживо у програму, ево шта му је поручила

Огласила се Станија Добројевић: Дечко је оставио уживо у програму, ево шта му је поручила

Мондо 11.10.2025
Старлета Станија Добројевић се након што ју је Асмин Дурџић јавно оставио, огласила на мрежама и рекла да су се коначно обоје сложили око једне ствари, односно њиховог раскида. Асмин Дурџић је данас усред програма уживо… »
Остала без речи! Прво оглашавање Станије Добројевић након што ју је Асмин Дурџић јавно оставио

Остала без речи! Прво оглашавање Станије Добројевић након што ју је Асмин Дурџић јавно оставио

Ало 11.10.2025
Асмин је данас усред програма уживо саопштио да је дефинитивно ставио тачку на везу са Станијом и да је од сада слободан човек. Старлета Станија Добројевић, након што ју је Асмин Дурџић јавно оставио, огласила се на друштвеним… »
Мина Врбашки ликује због раскида Станије и Асмина: Глупо је што му је дала жути картон, ја мислим да би она са мном...

Мина Врбашки ликује због раскида Станије и Асмина: Глупо је што му је дала жути картон, ја мислим да би она са мном...

Курир 11.10.2025
Ријалити учесници Мина Врбашки и Дача Виријевић коментарисали су раскид Станије Добројевић и Асмина Дурџића, истичући да би волели да и она уђе у "Елиту". Асмин Дурџић је данас у програму уживо јавно оставио Станију Добројевић… »
Пукла тиква! Раскинули Станија и Асмин: Алибаба је јавно оставио и прозвао, сви су у шоку "Имам да кажем..."

Пукла тиква! Раскинули Станија и Асмин: Алибаба је јавно оставио и прозвао, сви су у шоку "Имам да кажем..."

Телеграф 11.10.2025
Учесник "Елите 9", Асмин Дурџић, откако је ушао у Елиту привлачи велику пажњу јавности и под будним је оком свих будући да га напољу чека девојка, старлета Станија Добројевић. Или је бар то до скоро била. Алибаба је данас… »
Асмин у програму уживо раскинуо са Станијом Добројевић: Ушао у ријалити због ње, па почео да мува другарицу

Асмин у програму уживо раскинуо са Станијом Добројевић: Ушао у ријалити због ње, па почео да мува другарицу

Мондо 11.10.2025
Ријалити учесник Асмин Дурџић је данас у програму уживо јавно раскинуо са својом девојком Станијом Добројевић. Асмин Дурџић је на самом почетку "Елите 9" истакао да улази у ријалити како би доказао своју љубав према Станији… »
Асмин раскинуо са Станијом Добројевић: Јавно је оставио, сви у шоку: "Од данас сам слободан"

Асмин раскинуо са Станијом Добројевић: Јавно је оставио, сви у шоку: "Од данас сам слободан"

Блиц 11.10.2025
Учесник "Елите 9", Асмин Дурџић, шокирао је све када је данас у програму уживо раскинуо везу са старлетом Станијом Добројевић. Наиме, Станија Добројевић је рекла да је дала Асмину "жути картон" зато што је превише присан са… »
Асмин јавно шутнуо Станију: "Од данас сам слободан" Настао мук у Елити

Асмин јавно шутнуо Станију: "Од данас сам слободан" Настао мук у Елити

Курир 11.10.2025
Ријалити учесник Асмин Дурџић је данас у програму уживо јавно раскинуо са својом девојком Станијом Добројевић. Асмин Дурџић је на самом почетку "Елите 9" истакао да улази у ријалити како би доказао своју љубав према Станији… »
Асмин јавно раскинуо са станијом! Обратио јој се директно и саопштио своју одлуку

Асмин јавно раскинуо са станијом! Обратио јој се директно и саопштио своју одлуку

Ало 11.10.2025
Како је истакао, за њега жути картон значи црвени, те је пред свима саопштио да раскида са старлетом. Након што му је Станија Добројевић показала жути картон због флерта са различитим цимеркама у Елити, Асмин Дурџић је донео… »

Вести дана »