Povezane vesti

"Majka me je pitala: - Gde je Milan?" Voditelj Elite o najtežem periodu u životu: Evo kako mu je mama sada: "Hteli su da joj…

"Majka me je pitala: - Gde je Milan?" Voditelj Elite o najtežem periodu u životu: Evo kako mu je mama sada: "Hteli su da joj…

Blic pre 1 dan
Domaćoj javnosti je poznato da je majka Milana Miloševića dugo bila u teškom zdravstvenom stanju i da je dane provodila u bolničkoj postelji. Milošević je sada priznao kako su tekli dani dok je ona bila u teškom stanju i kako je tekao njen oporavak. -… »
Pitala me je: ''Gde je Milan?'' Milan Milošević otvorio dušu o najtežem periodu u životu, evo kako je sada njegova majka

Pitala me je: ''Gde je Milan?'' Milan Milošević otvorio dušu o najtežem periodu u životu, evo kako je sada njegova majka

Kurir pre 1 dan
Javnosti je poznato da je majka Milana Miloševića dugo bila u teškom zdravstvenom stanju, te da je dane provodila u bolničkoj postelji. Milan je sada priznao kako su tekli dani dok je ona bila u teškom stanju i kako je tekao oporavak. - Posle 236 dana… »
Pitala me je: ''gde je Milan?'' Voditelj Elite progovorio o najtežem periodu u životu, evo kako je sada njegova majka

Pitala me je: ''gde je Milan?'' Voditelj Elite progovorio o najtežem periodu u životu, evo kako je sada njegova majka

Alo pre 1 dan
Voditelj iskreno o stanju njegove majke i oporavku. Javnosti je poznato da je majka Milana Miloševića dugo bila u teškom zdravstvenom stanju, te da je dane provodila u bolničkoj postelji. Alo!/Aleksandar Nalbantjan Milan je sada priznao kako su tekli… »

Vesti dana »