Povezane vesti
Mučan Piksijev kraj, bilo je teško biti na stadionu: Ocene reprezentacije Srbije u debaklu protiv Albanje
Mondo pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Albanije (0:1) u Leskovcu, u najbitnijem meču kvalifikacija za Mundijal koji 2026. godine organizuju Kanada, SAD i Meksiko. Sada je situacija izuzetno teška, preteška i naš nacionalni tim ima minimalne, samo… »
"Vi stalno imate neka glupa pitanja": Piksi sramno napao novinara na oproštajnoj konferenciji!
Telegraf pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Albanije u Leskovcu minimalnim rezultatom, a Dragan Stojković Piksi podneo je ostavku na mesto selektora, što je rekao i na konferenciji. - Da vam kažem, već sam obavio razgovor sa predsednikom i generalnim… »
Stojković: Podneo sam ostavku, neću voditi ekipu u Andori
Sportski žurnal pre 2 dana
Srbija je u kvalifikacijama za Mondijal 2026. u Leskovcu poražena od Albanije 0:1. - Preuzimam punu odgovornost, obavio sam razgovor sa predsednikom i generalnim sekretarom FSS, ponudio sam (prim. aut. podneo) ostavku, oglasiće se i oni, ali neću… »
Kostić: Najbolniji trenutak u karijeri
Srbija je u kvalifikacijama za Mondijal 2026. u leskovcu poražena od Albanije 0:1. Fudbaler Srbije Filip Kostić rekao je večeras posle poraza od Albanije da je ovo „najbolniji trenutak” u njegovoj karijeri i da ekipa mora da preuzme odgovornost za lošu… »
Ronaldo, Tores i Retegi promašili penale, ali im se to nije obilo o glavu
Pobede Italije, Španije, Portugalije i Turske u kvalifikacijama za Mondijal 2026. Fudbalska reprezentacija Italije pobedila je u Talinu Estoniju 3:1, u utakmici Grupe I u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Italija je povela u četvrtom… »
Mitrović: Teški dani za srpski fudbal
Srbija je u kvalifikacijama za Mondijal 2026. u leskovcu poražena od Albanije 0:1. Kapiten Aleksandar Mitrović utučen posle poraza od Albanije (0:1) u kvalifikacijama za Mondijal 2026: - Najteži momenat u reprezentativnoj karijeri. Teški dani za srpski… »
Poraz Srbije od Albanije za kraj sna o Mundijalu
Vesti online pre 2 dana
Fijasko, potop, kraj! Srbija je poražena u Leskovcu na stadionu Dubočica, od Albanije rezultatom 1:0, golom Reja Manaja, čime je raspršen san o drugom mestu koje vodi u baraž za Mundijal. Ništa, apsolutno ništa nije valjalo i zato je rezultat takav kakav… »
Prve reči selektora Srbije nakon poraza od Albanije
Nova pre 2 dana
Dragan Stojković Piksi, selektor Srbije, oglasio se nakon poraza od Albanije u Leskovcu (0:1), u najvažnijem meču kvalifikacija za Mundijal. Srbija u dva meča nije postigla gol protiv Albanije, te je gotovo sigurno ostala bez plasmana na Mundijal… »
Piksi se oprostio od reprezentacije: Ponudio sam ostavku, ne putujem u Andoru – stvarno mislite da neko odlučuje umesto mene?…
Nova pre 2 dana
Dragan Stojković Piksi, selektor Srbije, održao je konferenciju za medije, nakon poraza od Albanije u Leskovcu (0:1) u najbitnijem meču kvalifikacija za Mundijal. Da li je već večeras podneo ostavku? „Već sam obavio razgovor sa predsednikom i generalnim… »
Albanci u ekstazi - od Prištine do Njujorka slavi se pobeda nad Srbijom VIDEO
B92 pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Albanije pobedila je Srbiju 1:0 u Leskovcu i napravila džinovski korak ka plasmanu u baraž za plasman na Mundijal. Istovemeno, ekipa selektora Silvinja praktično je izbacila Srbiju iz trke za Svetsko prvenstvo, što je bio povod… »
Piksi ponudio ostavku i otvorio dušu: "Osećam se loše"
B92 pre 2 dana
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi govorio je na konferenciji za medije posle meča sa Albanijom. "Orlovi" su doživeli bolan poraz u Leskovcu (1:0) u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Piksi je već izneo prve utiske, da bi onda bio… »
Piksi posle kraha od Albanije: Ponudio sam ostavku, ne putujem u Andoru! (video)
Večernje novosti pre 2 dana
GLAVNO pitanje posle poraza Srbije od Albanije (0:1) je da li će Dragan Stojković Piksi napustiti klupu Srbije? On je o tome govodio na konferenciji za novinare posle meča. FOTO: M. Vukadinović Selektor je otkrio da je predsedniku Saveza Draganu Džajiću… »
Dragan Stojković Piksi podneo ostavku: Ne putujem u Andoru sa ekipom
Kurir pre 2 dana
Dragan Stojković Piksi ponudio je ostavku čelnicima Fudbalskog saveza Srbije. Piksi je na konferenciji za medije objavio i da ne ide u Andoru. Srbija je porazom od Albanije u Leskovcu svela na mininum šanse da se nađe na Svetskom prvenstvu. Selektore… »
Dragan Stojković ponudio ostavku na mesto selektora fudbalske reprezentacije Srbije
Euronews pre 2 dana
Preuzimam punu odgovornost, obavio sam razgovor sa predsednikom i generalnim sekretarom FSS ponudio sam ostavku, oglasiće se i oni, ali neću putovati u Andoru i voditi ekipu, mislim da će voditi moj prvi pomoćnik Goran Đorović, rekao je selektor… »
Mundijale, stižu ti "turbo" Norvežani, Izrael "razbijen", Italijani u panici zbog novog baraža
Sportske.net pre 2 dana
Od večeras je jasno da samo splet nekih "naučno fantastičnih" okolnosti može da spreči fudbalere Norveške da zaigraju za Mundijalu, prvi put posle 1998. godine. Utakmica koja je bila "ključ" kvalifikacione grupe I završena je maločas u Oslu, a Norvežani… »
Piksi: Ponudio sam ostavku - ne idem u Andoru!
RTV pre 2 dana
LESKOVAC - Preuzimam punu odgovornost, obavio sam razgovor sa predsednikom i generalnim sekretarom FSS, ponudio sam ostavku, rekao je na konferenciji za novinare selektor Srbije Dragan Stojković. "Obavio sam razgovor sa predsednikom i generalnim… »
Ronaldo promašio penal, Portugalci i Španci hitaju ka SP, a Turci dali šest "komada" u Sofiji
Sportske.net pre 2 dana
Pored duela između Srbije i Albanije u Leskovcu, koji je završen velikom brukom našeg tima, večeras su odigrana još četiri meča u evropskim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u fudbalu. Posle njih su se Španija i Portugal značajno pribiliži Mundijalu… »
(Tvitovi) Piksi odlazi: Gori internet nakon epske blamaže Srbije protiv Albanije!
Hot sport pre 2 dana
Jedna užasna igra Posle poraza Srbije od Albanije u Leskovcu, društvene mreže preplavili su besni komentari navijača koji su žestoko kritikovali selektora i igrače. Epski neuspeh reprezentacije Srbije protiv Albanije u kvalifikacijama za Svetsko… »
Kraj: Piksi saopštio da napušta mesto selektora Srbije!
Hot sport pre 2 dana
Više dileme ne postoje Dragan Stojković Piksi saopštio je posle poraza Srbije od Albanije u Leskovcu (0:1) da podnosi ostavku na mesto selektora i potvrdio da neće voditi reprezentaciju u narednom meču protiv Andore. Nakon meča kvalifikacija za Svetsko… »
Krivica je moja, nisam ovo očekivao – Piksi najavio ostavku? Razgovaraću sa FSS
Dnevnik pre 2 dana
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi govorio je nakon poraza od Albanije. – Verovao sam u pobedu. Rezultat je zaista loš, nisam ovo očekivao. Ovo je moja odgovornost, kao selektor prihvatam sve konsekvence. Žao mi je što je… »
Dragan Stojković najavio ostavku: Piksi posle poraza od Albanije jednom rečenicom rekao da odlazi
Kurir pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Albanije u Leskovcu rezultatom 1:0 (1:0) u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Posle ove utakmice teško je očekivati da Srbija može da se domogne Mundijala, iako minimalne šanse postoje. Neposredno posle… »
Filip Kostić utučen posle Albanije: Najteži poraz u mojoj karijeri...
Kurir pre 2 dana
Ekipa selektora Dragana Stojkovića poražena je u Leskovcu od Albanije rezultatom 1:0 (1:0). Srbija je tako ostala na sedam bodova iz pet mečeva, dok Albanija ima 11 iz šest utakmica. Filip Kostić, reprezentativac Srbije, bio je deprimiran posle poraza… »
Piksi najavio odlazak: Mislim da je jako teško za neki nastavak
Sport klub pre 2 dana
"Nisam ja bitan, žao mi je ljudi i fudbalske Srbije. Očekivali su pobedi, a mi nismo bili dovoljno dobri da im to priuštimo", kazao je selektor Srbije Dragan Stojković u izjavi za RTS. Selektor je preuzeo odgovornost posle sramotnog poraza od Albanije u… »
Piksi za RTS: Krivica je moja, ostanak na klupi neizvestan
RTS pre 2 dana
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi nagovestio je nakon poraza od Albanije da bi mogao da se povuče sa selektorske pozicije. Srbija je u Leskovcu poražena od Albanije i sada je samo teorija održava u borbi za drugo mesto u… »
Promena posle 1.683 dana: Odlučeno ko vodi „orlove“ u Andori
Sport klub pre 2 dana
Dragan Stojković je potvrdio da neće putovati u Andoru u nedelju, gde će Srbija igrati narednu kvalifikacionu utakmicu. Promena na klupi „orlova“ je posle 1.683 dana, a dok se iščekuje imenovanje novog selektora na sledećoj utakmici će biti Piksijev prvi… »
Stojkovićeva igra reči – ili kako je Piksi prevario javnost u Srbiji
Nova pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije porazom od Albanije došla je do toga da će gotovo izvesno ostati bez mesta u baražu za Svetsko prvenstvo. Kada je meč u Leskovcu završen (1:0), glavna tema u Srbiji među ljubiteljima fudbala postalo je – da li će Dragan… »
"Pogledajte minutažu i gde igramo... Ovo je realnost": Dušan Vlahović surovo o porazu Srbije od Albanije
Mondo pre 2 dana
Srbija je odigrala jako loš meč u Leskovcu i izgubila od Albanije 1:0 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a nakon obraćanja Aleksandra Mitrovića i selektora Dragana Stojkovića sada se oglasio i Dušan Vlahović. Napadač selekcije Srbije se složio sa… »
Vlahović: Normalno da su ljudi nezadovoljni! Tribine? Ne čuje se
Sport klub pre 2 dana
Napadač Srbije Dušan Vlahović imao je dve najbolje šanse protiv Albanije u subotu uveče u Leskovcu, a nakon teškog poraza preuzeo je deo krivice na sebe. „Nije lako, meni je ovo sigurno najteži poraz u reprezentaciji. Mislim da i ostali momci osećaju… »
Fudbal za zaborav: U borbi za baraž Srbija poražena od Albanije u Leskovcu
Radio 021 pre 2 dana
Srbija je trenutno treća na tabeli sa sedam bodova i utakmicom manje, iza Albanije sa 11 i Engleske sa apsolutnim skorom od 15 bodova. EPA/Shutterstock Kvalifikacioni duel Srbije i Albanije, koji su mnogi nazivali „mečom odluke“, pripao je gostujućoj… »
Fudbal za zaborav: U borbi za baraž Srbija poražena od Albanije u Leskovcu
NIN pre 2 dana
Kvalifikacioni duel Srbije i Albanije, koji su mnogi nazivali "mečom odluke", pripao je gostujućoj reprezentaciji, umanjivši tako šansu za let "Orlova" na Mundijal 2026. Izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija imali su inicijativu, ispostaviće se… »
Piksi se svađao posle bruke protiv Albanije: „Stalno mi postavljate glupa pitanja“
Nova pre 2 dana
Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, svađao se sa novinarom posle sramote u Leskovcu. Srbija je izgubila od Albanije rezultatom 1:0 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Piksi je nastavio da se sramoti i van terena. Dobio… »
Vlahović: "Ovo je realnost, kada vidimo koliko naši igrači igraju u klubovima..." VIDEO
B92 pre 2 dana
Dušan Vlahović je nakon poraza od Albanije (0:1) i verovatnog oproštaja od Mundijala rekao da je rezultat u Leskovcu i u aktuelnim kvalifikacijama realnost za naš tim u ovom trenutku. Srbija je poražena i ponižena, drugi meč zaredom nije postigla gol i… »
Kalkulacije za plasman Srbije na Svetsko prvenstvo posle katastrofe protiv Albanije: Potrebno čudo!
Telegraf pre 2 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je u Leskovcu od selekcije Albanije minimalnim rezultatom golom Rafe Manaja u nadoknadi prvog poluvremena. Još jedna bleda partija Piksijevih izabranika, Dragan Stojković Piksi ponovo nije pripremio utakmicu na… »
Telegraf saznaje! Piksi više nije selektor Srbije posle bruke protiv Albanije
Telegraf pre 2 dana
Nakon bruke protiv Albanije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u fudbalu na stadionu "Dubočica" u Leskovcu i poraza od 0:1, Dragan Stojković Piksi više nije selektor reprezentacije Srbije, saznaje Telegraf! Selekcija Srbije odigrala je užasno loš meč… »
Srbija izgubila protiv Albanije u Leskovcu, publika uzvikivala “Piksi odlazi”
Jugmedia pre 1 dan
Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je brodolom u meču sa Albanijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 0:1 (0:1) na Gradskom stadionu „Dubočica“ u Leskovcu. “Orlovi” su poput ptica selica pobegli na jug, ali prinudni, politički, odlazak iz… »
Piksi nagovestio da napušta klupu Srbije: „Razgovaraću sa ljudima iz saveza, ali za neki nastavak saradnje je jako teško“…
Nedeljnik pre 1 dan
Selektor fudbalske rezeprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi izjavio je posle večerašnjeg poraza od Albanije na domaćem terenu da će odluku o nastavku saradnje da donese nakon razgovora sa čelnicima Fudbalskog saveza Srbije „Videćemo, razgovaraću sa… »
Da li je Piksi nešto otkrio u ovom intervjuu?
Sportske.net pre 1 dan
Srbija je poražena od Albanije od 0:1 u Leskovcu. Verovatno najteži poraz našeg tima u poslednjih nekoliko godina, a šta je rekao selektor Dragan Stojković posle meča? "Lično nisam očekivao da možemo da izgubimo utakmicu. Prvo poluvreme je izgledalo… »
Selektor: "Nemojte brinuti, ponudio sam ostavku"
Sportske.net pre 1 dan
Na konferenciji za novinare posle utakmice selektor Dragan Stojković je rekao da je čelnim ljudima ponudio ostavku. "Odgovoran sam čovek. Ponudio sam ostavku. Ovaj poraz nisam očekivao. Ekipa je rival za drugo mesto. Nemojte brinuti...", rekao je on… »
Mitrović za RTS: Od prvog trenutka smo osećali pritisak i nervozu
RTS pre 1 dan
Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović rekao je nakon poraza od Albanije da "orlovi" nisu igrali dobro i da su od prvog trenutka u Leskovcu osećali pritisak i nervozu. Fudbaleri Srbije poraženi su od Albanije rezultatom 1:0 u kvalifikacijama za… »
OCENE - "Kolateral" Petrović, odbrana na promaji, napad bez ideje! Piksi...
Sportske.net pre 1 dan
Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je u Leskovcu od selekcije Albanije rezultatom 1:0 u kvalifikacionom meču za Svetsko prvenstvo. Ovako smo mi videli nastup fudbalera Srbije večeras. Đorđe Petrović: 7 - Opet je golman Bornmuta “kolateralna šteta”… »
Orlovi na skeneru kurira posle poraza od Albanije: Evo ko je podbacio, a ko dobio prelaznu ocenu
Kurir pre 1 dan
Fudbaleri Srbije izgubili su od Albanije u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine. U našoj grupi u vođstvu je Engleska sa 15 bodova, Albanija je druga sa 11 bodova i utakmicom više od Srbije, koja ima sedam bodova. Ovo su ocene Orlova posle… »
Dragan Stojković posle poraza od Albanije: Ja sam kriv!
Kurir pre 1 dan
Fudbaleri Srbije poraženi su od Albanije u Leskovcu rezultatom 0:1 u utakmici grupe K kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Srbija je tako značajno umanjila svoje šanse za plasman u baraž i više ništa ne zavisi od Orlova u ovoj grupi. Svoje prve utiske… »
Srbija poražena od Albanije u Leskovcu (foto)
Sportska strana juga pre 1 dan
Reprezentacija Srbije poražena je u Leskovcu od Albanije – 0:1 (0:1) u petom meču kvalifikacija za Prvenstvo sveta koje se iduće godine održava u SAD, Meksiku i Kanadi. Gosti su iz jedne prilike došli do gola u sam smiraj prvog poluvremena i uspeli do… »
"Najteži momenat u karijeri" Kapiten Srbije razočaran posle poraza od Albanije: Izvinjavam se naciji...
Kurir pre 1 dan
Srbija je na svom terenu u Leskovcu poražena od Albanije 0:1, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. "Ovo je najteži momenat u mojoj reprezentativnoj karijeri. Teški dani za srpski fudbal", izjavio je Mitrović. "Utakmica je bila "divlja", tvrda, ne lepa… »
Mitrović slomljen posle poraza: „Ovo je najteži momenat i poraz u mojoj karijeri!“
Hot sport pre 1 dan
Ozbiljan udarac za srpskog napadača Aleksandar Mitrović priznao je posle poraza od Albanije u Leskovcu (0:1) da mu je ovo najteži momenat u reprezentativnoj karijeri i istakao da je Srbiji nedostajala kreacija u završnici. Srpska reprezentacija poražena… »
Stojković u očaju: Piksi najavio odlazak sa klupe reprezentacije Srbije!
Hot sport pre 1 dan
Čini se da je njegova epizoda završena Selektor Srbije Dragan Stojković preuzeo je odgovornost za poraz od Albanije u Leskovcu (0:1) u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i najavio konsekvence. Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je težak poraz na… »
Dragan Stojković posle debakla protiv Albanije: Ja sam krivac za ovaj poraz, tu nema dileme
Euronews pre 1 dan
Fudbalska reperezentacija Srbije je totalno podbacila u Leskovcu, pošto je izgubila od Albanije sa minimalnim rezultatom. Niko se nije nadao ovom rezultatu, niti ga je očekivao. Na kraju, veliko razočaranje za "orlove" koji su pognute glave napustili… »
Pobede Italije, Španije, Portugala i Turske u kvalifikacijama za SP
Radio sto plus pre 1 dan
Italija je povela u četvrtom minutu Mojzea Kina, a prednost je udvostručio Mateo Retegi u 38. minutu. On je osam minuta pre toga promašio jedanaesterac. Treći gol postigao je Frančesko Espozito u 74. minutu, a dva minuta kasnije gol za Estoniju postigao… »
Mitrović: "Najteži poraz u karijeri"
Sportske.net pre 1 dan
Aleksandar Mitrović je govorio za TV Arena sport posle utakmice i bio je prilično smiren kao kapiten našeg nacionalnog tima, svestan teškog poraza. Šta je imao da kaže? "Najteži poraz u karijeri. Divlja utakmica, tvrda, nije lepa za gledanje, teška za… »
U kolikom je Srbija problemu? Ogromnom! Sve smo upropastili, tabela govori kako stoje stvari
Mondo pre 1 dan
Reprezentacija Srbije ponovo je podbacila i izgubila i od Albanije u kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Sada, na tri utakmice do kraja, jasno je da se pita ekipa koja je u subotu u Leskovcu savladala naš tim 1:0. U ovom trenutku, Albanija ima četiri… »
Čemer i jad Piksijeve Srbije za kraj sna o Mundijalu i epska blamaža na SNS skupu u Leskovcu
Nova pre 1 dan
Najavio je selektor Dragan Stojković Piksi da će ga posle svih kritika proglasiti herojem nacije ako pobedimo Albaniju, ali je umesto toga bio glavni gluamc još jedne epske fudbalske blamaže. Srbija je odigrala još jedan sraman meč, a naš fudbal u… »
Društvene mreže se usijale posle poraza od Albanije: Evo šta navijači imaju da poruče Orlovima
Kurir pre 1 dan
Fudbaleri Srbije izgubili su od Albanije u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine, na stadionu "Dubočica" u Leskovcu pred oko 5.000 navijača. Gosti su otišli kući sa tri boda pa je sada Albanija daleko bliža baražu od reprezentacije Srbije… »
Daleko je Amerika: Srbija ostala sa minimalnim šansama za plasman na Mundijal - Orlovi ne zavise više sami od sebe!
Kurir pre 1 dan
Fudbalska reprezentacija Srbije gotovo izvesno ostala je bez plasmana na naredno Svetsko prvenstvo. Ekipa selektora Dragana Stojkovića poražena je u Leskovcu od Albanije rezultatom 1:0 (1:0). Srbija je tako ostala na sedam bodova iz pet mečeva, dok… »
Mitrović posle Albanije: „Najteži momenat u mojoj karijeri, izvinjavamo se naciji“
Nova pre 1 dan
Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, Aleksandar Mitrović, govorio je posle bruke u Leskovcu protiv Albanije. Srbija je poražena od Albanije rezultatom 1:0 u kvalifikacijama za Mundijal. „Najteži momenat u karijeri. Teški dani za srpski fudbal. Tvrda… »
Heroj Albanije Manaj: "Za ovaj dres spreman sam da umrem"!
Sportske.net pre 1 dan
Fudbalska reprezentacija Albanije večeras je ostvarila jedan od najvećih trijumfa u svojoj istoriji. Albanci su u meču kvalifikacija za Mundijal savladali Srbiju u Leskovcu sa 1:0, a gol odluke postigao je Rej Manaj. Nakon utakmice heroj Albanije bio je… »
Stojković: Poraz od Albanije moja krivica i moja odgovornost
Radio sto plus pre 1 dan
“Rezultat je loš, nisam očekivao da možemo da izgubimo. Prvo poluvreme smo odigrali korektno, uspeli smo da kreiramo prilike, nismo uspeli da postignemo gol i stigla je kazna pred odlazak na odmor. Pokušavali smo da dođemo do gola ali Albanija je bila… »
Mitrović: Najteži momenat u mojoj reprezentativnoj karijeri
Radio sto plus pre 1 dan
“Ovo je najteži momenat u mojoj reprezentativnoj karijeri. Teški dani za srpski fudbal”, izjavio je Mitrović za TV Arena sport. Srbija je večeras na svom terenu u Leskovcu poražena od Albanije 0:1, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. “Utakmica je… »
Šanse Srbije za baraž u domenu teorije, čak i preko Lige nacija!
Sport klub pre 1 dan
Porazom od reprezentacije Albanije Srbija je šanse za plasman na Svetsko prvenstvo koje će 2026. godine biti održano u SAD, Meksiku i Kanadi svela na teoriju. Srbija je znatno umanjila šanse za drugo mesto u K grupi, posle poraza od Albanije u Leskovcu… »
Kostić: "Ovo mi je najteži poraz u karijeri"
Sportske.net pre 1 dan
Fudbaleri Srbije su se večeras obrukali u Leskovcu, izgubili su od Albanije sa 1:0 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i pričati sada o šansama za Mundijal bilo bi neozbiljno. Srpski reprezentativac Filip Kostić ovako je video meč: "Teško veče… »
Jedan od najtežih poraza – Kostić: Žao mi je nacije, mi smo krivi; Mitrović: Od starta nervozni, pod pritiskom
Dnevnik pre 1 dan
Fudbaler Srbije Filip Kostić govorio je nakon poraza Srbije od Albanije u kvalifikacijama za Mundijal 2026. – Teško mi je da kažem bilo šta. Ovo je možda i najteži poraz od kad u reprezentaciji, za sve nas. Žao mi je ekipe, nacije, Mi smo krivi… »
Kapiten Mitrović: Osećali smo pritisak od početka, bili nervozni
Sport klub pre 1 dan
Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović bio je prilično realan po završetku utakmice protiv Albanije. Borio se Aleksandar Mitrović u duelu protiv Albanije, ali ni on nije bio na očekivanom nivou, baš kao i ostatak reprezentacije. „Nije… »
Piksi podnosi ostavku posle debakla: "Kako dalje? Znate i sami"
Mondo pre 1 dan
Selektor Srbije Dragan Stojković između redova je najavio da će napustiti reprezentaciju posle još jedne katastrofalne igre i poraza od Albanije. "Selektore, pomenuli ste odgovornost, šta dalje?", pitao ga je reporter TV Arena sport. "Vi i sami znate"… »
Piksi ponudio ostavku: Jedini sam krivac, neću voditi Srbiju u Andori
Dnevnik pre 1 dan
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi govorio je na konferenciji za medije posle poraza od Albanije. – Već sam obavio razgovor sa predsednikom i generalnim sekretarom Fudbalskog saveza Srbije. Ponudio sam moju ostavku, naravno. Tako da, ovaj poraz nisam… »
Piksi se predao, celoj Srbiji pokazao nemoć: Seo na klupu i pustio pomoćnika da vodi reprezentaciju nakon što su mu skandirali…
Nova pre 1 dan
Sudeći po onome što se moglo videti na stadionu "Dubočica" u Leskovcu, deluje kao da se selektor Srbije, Dragan Stojković, predao. Srbija je izgubila od Albanije rezultatom 1:0 u kvalifikacijama za Mundijal. „Piksi, odlazi“, čulo se sa tribina, a onda je… »
Ostavka uživo: Piksi se pozdravio, Bata Živković vodio utakmicu!?
Sport klub pre 1 dan
Sudeći prema onome što su reporteri Sport kluba na stadionu "Dubočica" mogli da primete, svi su izgledi da se selektor Dragan Stojković pozdravio sa saradnicima i neformalno povukao sa klupe reprezentacije. „Stojković je ustao s klupe i pozdravio publiku… »
Junak Albanije: Za ovaj dres spreman sam da umrem na terenu
Sport klub pre 1 dan
Albanska reprezentacija ostvarila je veliku pobedu na gostovanju protiv Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. Jedini gol na stadionu „Dubočica“ postigao je Rej Manaj u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena. „Za ovaj dres sam spreman dati… »
Srbija u dva meča nije dala gol Albaniji – to vam je Piksijeva taktika, a fudbaleri nek se zapitaju šta rade
Nova pre 1 dan
Fudbalska reprezentacija Srbije daleko je od plasmana u baraž kvalifikacija za Mundijal, koji je na programu naredne godine. Nakon pet odigranih utakmica Srbija u grupi K evropskih kvalifikacija ima tek sedam bodova uz gol-razliku 4:6. To je dovoljno tek… »
Srbija izgubi od Albanije, a Filip Kostić priča o velikoj utakmici
Nova pre 1 dan
Filip Kostić, reprezentativac Srbije, bio je vidno utučen nakon poraza od Albanije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine od 1:0. „Teško veče, najteži poraz u karijeri u reprezentaciji, rekli smo sve u svlačionici, preuzimam odgovornost… »
Mitrović: "Najteži momenat u karijeri - izvinjavamo se narodu"
B92 pre 1 dan
Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović kaže da mu je poraz od Albanije najteži momenat u karijeri. Albanija je slavila u Leskovcu rezultatom 1:0 u meču kvalifikacija za Mundijal. "Ovo je najteži momenat u reprezentativnoj karijeri. Težak… »
Kostić ljut posle Albanije: "To mora da se menja" VIDEO
B92 pre 1 dan
Srpski fudbaler Filip Kostić bio je nezadovoljan dešavanjima na tribinama tokom meča u kom je naš tim poražen od Albanije (0:1). Igrač Juventusa je posle meča govorio o dešavanjima na stadionu "Dubočica", gde su njegovi saigrači i on bili izloženi… »
Petrović: "Na drugima je da sude da li smo više zaslužili"
B92 pre 1 dan
Srbija je doživela veliki neuspeh porazom od Albanije i sada se mere promilima šanse da se domogne baraža. Presudio je pogodak Manaja, gde su loše odreagovali igrači Srbije i nisu otklonili opasnost iz kaznenog prostora. Đorđe Petrović nije mogao ništa… »
Piksi se oglasio: "Nisam ovo očekivao"
B92 pre 1 dan
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi izneo je prve utiske posle meča protiv Albanije. Albanija je slavila u Leskovcu rezultatom 1:0 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. "Rezultat zaista loš, nisam očekivao ovo. Stigla je kazna bila kada nismo… »
Kostić: "Najteži poraz u karijeri"
B92 pre 1 dan
Filip Kostić, reprezentativac Srbije, bio je neutešan posle poraza našeg tima od Albanije (0:1) u Leskovcu u meču kvalifikacija za naredni Mundijal. Fudbaler Juventusa je bio jedan od najprimetnijih na terenu, neumorno špartajući duž levu stranu terena… »
Piksi, šta dalje? "Znate i sami, neki nastavak..."
B92 pre 1 dan
Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković Piksi govorio je o budućnosti na klupi "orlova". Srbija je doživela težak poraz od Albanije (1:0) u kvalifikacijama za Mundijal i tako praktično ostala bez šansi za plasman u baraž. Stojković je upitan o tome… »
Stojković: Moja krivica i odgovornost
Politika pre 1 dan
Ne mogu da govorim pre nego što sednem sa ljudima iz Saveza. „Rezultat zaista loš, nisam očekivao ovo. Stigla je kazna kada nismo iskoristili šanse u prvom poluvremenu. Hteli smo da dođemo do gola, ali sve što smo pokušavali nije urodilo plodom. Moja je… »
Mitrović: Težak poraz koji jako boli, izvinjavamo se narodu
Politika pre 1 dan
Dali smo sve od sebe, takav je dan, lopta nije htela u gol. Ovo je najteži momenat u reprezentativnoj karijeri. Težak momenat, teški dani za srpski fudbal. Utakmica divlja, tvrda, nimalo lepa za gledanje, teška za igranje, bez nekih šansi. Primili smo… »
Da li je Piksi ovim rečima najavio ostavku: "Ovo je moja krivica, tu sam da podnesem..."
Telegraf pre 1 dan
Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je u Leskovcu od selekcije Albanije minimalnim rezultatom golom Rafe Manaja u nadoknadi prvog poluvremena. Obartio se Dragan Stojković Piksi. - Rezultat je loš, nisam očekivao da možemo da izgubimo utakmicu. Prvo… »
Emotivne reči Mitrovića: Najteži period u mojih 12-13 godina u reprezentaciji, a za srpski fudbal...
Telegraf pre 1 dan
Aleksandar Mitrović, kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, istakao je da mu je poraz od Albanije najteži momenat u karijeri! Nakon utakmice, u kojoj je Srbija poražena rezultatom 1:0, Mitrovič je za TV Arena Spoet rekao: - Ovo je najteži momenat u… »
Skandal na kraju meča u Leskovcu: Albanski kamerman se skinuo i napravio haos, odmah je uhapšen
Telegraf pre 1 dan
Odmah nakon završetka utakmice između Srbije i Albanije, gde je rivalski tim ostvario trijumf od 0:1 golom Reja Manaja iz 45. minuta meča, došlo je do velikog skandala na stadionu "Dubočica" u Leskovcu. Naime, albanski kamerman je skinuo i presvukao u… »
"Na ljudima je da nam sude" Đorđe Petrović otvorio dušu nakon poraza Srbije
Večernje novosti pre 1 dan
Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Albanije u Leskovcu, a nakon meča Đorđe Petrović je izašao pred novinare. FOTO: EPA - Naravno da smo razočarani rezultatom. Zaslužili smo više. Na nama je da ostanemo uzdignute glave. Imamo još tri meča. Da… »
Albanci u Kosovskoj Mitrovici slave na ulicama posle pobede nad Srbijom u kvalifikacijama za Mundijal
Telegraf pre 1 dan
Fudbaleri Albanije savladali su Srbiju na stadionu "Dubočica" u Leskovcu rezultatom 0:1 golom Reja Manaja u 45. minutu meča posle je selektor Dragan Stojković Piksi i zvaničio ponudio ostavku! Ovo je veliki korak Albanije ka drugom mestu na tabeli u… »
Zvanično! Dragan Stojković Piksi podneo ostavku!
Telegraf pre 1 dan
Fudbalska reprezetnacija Srbije izgubila je od Albanije u Leskovcu (0:1), a na konferenciji za medije Dragan Stojković Piksi je objavio da više nije selektor, kako je i Telegraf prvi najavio! - Da vam kažem, već sam obavio razgovor sa predsednikom i… »
Vlahović: "Da sam dao gol, mislim da bi bilo drugačije! Te stvari koje smo rekli u svlačionici..."
Telegraf pre 1 dan
Teški trenuci za fudbalsku reprezentaciju Srbije! Posle bolnog poraza od Albanije (1:0), Dušan Vlahović stao je pred novinare i u veoma emotivnoj izjavi otvorio dušu, preuzevši na sebe veliki deo odgovornosti za neuspeh. Već na samom početku, na pitanje… »
"Najteži momenat u karijeri": Aleksandar Mitrović razočaran posle utakmice Srbija - Albanija
SRBIJA je šokantno poražena od Albanije sa 1:0 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Posle meč, vidno razočaran oglasio se Aleksandar Mitrović. FOTO: Profimedia Kapiten "orlova" je istakao da mu je ovo najteži momenat u karijeri. - Ovo je najteži… »
"Moja krivica, moja odgovornost..." Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi nakon poraza od Albanije
Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je od Albanije sa 1:0 u okviru 6. kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Nakon meča izneo je utiske selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi. FOTO: Profimedia Nova bleda partija reprezentacije Srbije. - Rezultat… »
Pogledajte kako su Albanci "zgrabili" Silvinja i napravili ludnicu u svlačionici posle pobede nad Srbijom
Telegraf pre 1 dan
Fudbalska reprezentacija Albanije stigla je do pobede na stadionu "Dubočica" u Leskovcu protiv selekcije Srbije (0:1) posle čega je Dragan Stojković Piksi, prema saznanjima Telegrafa, otišao sa mesto selektora Srbije. Naravno, ogroman razlog za slavlje… »
Albanski fudbaleri: Znali smo da je meč sa Srbijom pitanje života i smrti, za ovaj dres smo spremni da umremo
Telegraf pre 1 dan
Velika pobeda Albanije donela je ogroman emotivni naboj u taboru njihove reprezentacije, a posle meća nekoliko njih su istakli koliko im je trijumf nad Srbijom (1:0) bio važan. Vezista Kristjan Asllani bio je među najemotivnijima: – Znali smo da nam… »
"Ovo je najteži poraz u mojoj karijeri": Filip Kostić surovo iskren posle bruke Srbije protiv Albanije
Telegraf pre 1 dan
Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je bruku i poraz od Albanije u Leskovcu na stadionu "Dubočica", pošto je poražena golom Reja Manaja iz 45. minuta meča. Nakon duela, pred kamere TV "Arena Sport" je stao Filip Kostić i rekao da je ovo njegov… »
Svetsko prvenstvo sve dalje: Srbija sa minimalnim šansama da se plasira na Mundijal
SRBIJA je razočarala protiv Albanije - poražena je u Leskovcu sa 1:0 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a plasman na isto je sve dalje za "orlove". FOTO: Profimedia Teška situacija je pred našom selekcijom i nisu velike šanse da učestvuje na… »
"Teško veče, preuzimam odgovornost": Filip Kostić izneo utiske nakon poraza Srbije od Albanije
SRBIJA je izgubila od Albanije (0:1) u Leskovcu, a poraz je teško pao Filipu Kostiću. FOTO: Profimedia Fudbaler Juventusa preuzeo je odgovornost na sebe posle neuspeha u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvu. - Teško, teško veče, najteži poraz u mojoj… »
Fudbaleri Srbije poraženi od Albanije
Nedeljnik pre 1 dan
Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je večeras na svom terenu od Albanije 0:1, u meču Grupe K kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Strelac pobedonosnog gola bio je Rej Manaj u drugom minutu sudijske nadoknade vremena u prvom poluvremenu. Srbija je… »
Fudbaleri Srbije poraženi od Albanije
Radio sto plus pre 1 dan
Strelac pobedonosnog gola bio je Rej Manaj u drugom minutu sudijske nadoknade vremena u prvom poluvremenu. Srbija je treća u grupi sa sedam bodova, a Albanija je na drugom mestu sa četiri boda više i utakmicom više odigranom. Srbija će u narednom kolu… »
TVITOVI - Neka krene lavina!
Sportske.net pre 1 dan
Epska katastrofa reprezentacije Srbije gde smo poraženi od Albanije u Leskovcu je nešto što će ostaviti trajni ožiljak našem timu, svakom igraču sa ove utakmice. Navijači su besni, nećemo biti na Mundijalu osim u slučaju nekog nebeskog čuda u koje ne… »
VIDEO Ovo smo doživeli zbog Piksija i fudbalera Srbije: Evo kako su Albanci slavili pobedu u Leskovcu
Nova pre 1 dan
Fudbaleri Srbije poraženi su od Albanije sa 0:1 u Leskovcu u najbitnijem meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Albanija je tako došla na 11 bodova u grupi K i skoro sigurno će biti druga, te će otići u baraž, dok Srbija na trećoj poziciji ima sedam… »
Turbo Turska za sedam minuta "ugasila" Bugarsku, Španija rutinirala Gruziju
B92 pre 1 dan
Fudbaleri Turske savladali su Bugarsku sa 6:1 u kvalifikacijama za Mundijal 2026. godine. Mučila se Turska u prvih 45 minuta pošto je domaća selekcija pružila žestok otpor. Poveli su gosti preko Gulera u 11. minutu, ali je Bugarska zahvaljujući Kirilovu… »
Poraz koji nije smeo da se desi - ko je zaslužio prelaznu ocenu? ANKETA
B92 pre 1 dan
Fudbaleri Srbije poraženi su od Albanije u Leskovcu i posle ovoga je potrebno čudo da se domognemo baraža. Slavili su gosti na stadionu Dubočice sa 1:0 pogotkom Reja Manaja u nadoknadi prvog dela. Tako je pred Srbijom teška misija da se domogne drugog… »
"Piksi, odlazi" odjeknulo u Leskovcu, navijači teraju Dragana Stojkovića!
Telegraf pre 1 dan
Fudbalska reprezentacija Srbije u ovim trenucima sa selekcijom Albanije i gube minimalnim rezultatom posle gola Rafe Manaja. U Leskovcu je sve izmaklo kontroli, a navijači su imali poruku za Dragana Stojkovića Piksija - "Piksi, odlazi". A, selektor naše… »
Neverovatna razlika! Pogledajte kako Silvinjo savetuje Albance, a kako Piksi vodi Srbiju
Telegraf pre 1 dan
Fudbaleri Srbije gube još od kraja prvog poluvremena protiv Albanije zbog gola Reja Manaja u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena, nakon čega naši igrači nisu napravili mnogo velikih prilika u nastavku. Orlovi nisu uspeli puno da zaprete Albancima… »
Pogledajte kako su albanski mediji "proslavili" pobedu nad Srbijom u Leskovcu: Bilo je i sramnih naslova
Telegraf pre 1 dan
Fudbaleri Albanije savladali su Srbiju u Leskovcu na stadionu "Dubočica" rezultatom 0:1 golom Reja Manaja u 45. minutu meča, taman pred odlazak na poluvreme. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija nisu uspeli da odreaguju u nastavku, pa je sada put na… »
Ocenite fudbalere Srbije i Piksija posle bruke protiv Albanije
Telegraf pre 1 dan
Daleko je Srbija od Svetskog prvenstva, odnosno od tog baraža, posle poraza od reprezentacije Albanije u Leskovcu rezultatom 1:0! Već smo pisali u našem izveštaju da je u pitanju velika bruka izabranika Dragana Stojkovića Piksija koji na terenu većinu… »
Piksi, ako imaš imalo obraza, večeras ćeš podneti ostavku
Telegraf pre 1 dan
Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je od selekcije Albanije - 0:1, u 6. kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Bleda partija Orlova, ko zna koja u poslednje vreme, bez konkretne igre i barem rezultata, koji bi još jednom zamaskirao katastrofalnu… »
Duplo bolji od Mesija i Ronalda: Nestvaran učinak Holanda
Sport klub pre 1 dan
Norveški napadač Erling Holand nastavio je da rešeta mreže u dresu sa državnim grbom. Skandinavska selekcija je u meču 6. kola grupe I kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. ubedljivo savladala Izrael rezultatom 5:0, a fudbaler Mančester sitija… »
Het-trik Halanda, Izraelci pomogli sa dva autogola
Sportski žurnal pre 1 dan
Haland je u šestom minutu u dva navrata promašio jedanaesterac. Fudbalska reprezentacija Norveške pobedila je večeras u Oslu Izrael 5:0, u utakmici šestog kola Grupe I u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Trostruki strelac bio je Erling… »
Strašni Holand pregazio Izrael: Norvežani dali pet golova, a moglo je i više
Mondo pre 1 dan
Nakon što su u prvom meču dana kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine remizirali Letonija i Andora odigrana su još dva meča pred duela Srbije i Albanije. Norvežani su pokazali moć i razbili Izrael sa 5:0, a moglo je da bude mnogo gore za ovu… »
Erling Holand ne staje: Het-trik protiv Izraela, slavili i Mađari
Sport klub pre 1 dan
Fudbalska reprezentacija Norveške i njen najbolji igrač i strelac Erling Holand nastavili su sa sjajnim igrama u 2025. godini i ubedljivom pobedom nad Izraelom napravili novi veliki korak ka plasmanu na Svetsko prvenstvo sledeće godine u Kanadi… »
Strašni Haland het-trikom vodi norvešku na mundijal: Norvežani demolirali Izrael, Italija će morati u baraž!
Kurir pre 1 dan
Fudbaleri Norveške savladali su Izrael rezultatom 5:0 u utakmici grupe I kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. Norvešku je do pobede vodio fantastični Erling Haland koji je postigao čak tri gola na ovom meču. Haland je bio strelac u u 27, 63. i 72… »
Het-trik Halanda u pobedi Norveške u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026.
Radio sto plus pre 1 dan
Trostruki strelac bio je Erling Haland, koji je golove postigao u 27, 63. i 72. minutu. On je u dosadašnjim kvalifikacijama postigao 12 golova. Dva gola za Norvešku postigli su igrači Izraela Anan Halili i Idan Nahmijas, koji su u 18. i 28. minutu… »
Haland promašio dva penala, pa sam "zgromio" Izrael
B92 pre 1 dan
Fudbaleri Norveške deklasirali su Izrael sa 5:0 i približili se plasmanu na Mundijal, pošto su maksimalni posle šest kola. Pobednik je maltene rešen posle prvih 45 minuta, pošto gosti nisu znali šta ih je snašlo u Oslu. Norveška je već u devetom minutu… »
Norveška igra turbo fudbal: Skandinavci razbili i Izrael, Haland nastavio da trese mreže
NORVEŠKA igra neverovatno u poslednje vreme. Nakon što su ponizili Moldavniju (11:1), ostvarili su još jednu ubedljivu pobedu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvu. Ove subote su u Oslu razbili Izrael sa 5:0. FOTO: Tanjug/AP/Fredrik Varfjell Fudbaler… »
(VIDEO) Golman Izraela odbranio Holandu dva penala
Sport klub pre 1 dan
Dve sjajne odbrane izraelskog golmana Danijela Pereca na meču protiv Norveške u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. Poznati poljski sudija Šimon Marčinjak već u četvrtom minutu dosudio je penal za domaću selekciju, ali najbolji strelac Norvežana… »
Haland za minut promašio dva penala
Telegraf pre 1 dan
Norveški reprezentativac Erling Haaland promašio je dva penala za nepun minut, odnosno golman Izraela Danijel Perec mu je oba odbranio! Norveška je dočekala Izrael u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i već na startu meča dobili su priliku da… »
Vesti dana »

Hamas oslobodio prvu grupu talaca u Gazi, Tramp stigao u Izrael
BBC News pre 16 minutajoš 61 povezana

Stiže naglo zahlađenje Srbiju očekuju kiša, vetar i sneg evo gde će ciklon sa Jadrana prvo udariti
Dnevnik pre 6 minutajoš 16 povezanih