Повезане вести

Мучан Пиксијев крај, било је тешко бити на стадиону: Оцене репрезентације Србије у дебаклу против Албање

Мучан Пиксијев крај, било је тешко бити на стадиону: Оцене репрезентације Србије у дебаклу против Албање

Мондо 11.10.2025
Фудбалска репрезентација Србије поражена је од Албаније (0:1) у Лесковцу, у најбитнијем мечу квалификација за Мундијал који 2026. године организују Канада, САД и Мексико. Сада је ситуација изузетно тешка, претешка и наш… »
"Ви стално имате нека глупа питања": Пикси срамно напао новинара на опроштајној конференцији!

"Ви стално имате нека глупа питања": Пикси срамно напао новинара на опроштајној конференцији!

Телеграф 11.10.2025
Фудбалска репрезентација Србије поражена је од Албаније у Лесковцу минималним резултатом, а Драган Стојковић Пикси поднео је оставку на место селектора, што је рекао и на конференцији. - Да вам кажем, већ сам обавио разговор са… »
Стојковић: Поднео сам оставку, нећу водити екипу у Андори

Стојковић: Поднео сам оставку, нећу водити екипу у Андори

Спортски журнал 11.10.2025
Србија је у квалификацијама за Мондијал 2026. у Лесковцу поражена од Албаније 0:1. - Преузимам пуну одговорност, обавио сам разговор са председником и генералним секретаром ФСС, понудио сам (прим. аут. поднео) оставку, огласиће… »
Костић: Најболнији тренутак у каријери

Костић: Најболнији тренутак у каријери

Србија је у квалификацијама за Мондијал 2026. у лесковцу поражена од Албаније 0:1. Фудбалер Србије Филип Костић рекао је вечерас после пораза од Албаније да је ово „најболнији тренутак” у његовој каријери и да екипа мора да… »
Роналдо, Торес и Ретеги промашили пенале, али им се то није обило о главу

Роналдо, Торес и Ретеги промашили пенале, али им се то није обило о главу

Победе Италије, Шпаније, Португалије и Турске у квалификацијама за Мондијал 2026. Фудбалска репрезентација Италије победила је у Талину Естонију 3:1, у утакмици Групе И у квалификацијама за Светско првенство 2026. године. Италија… »
Митровић: Тешки дани за српски фудбал

Митровић: Тешки дани за српски фудбал

Србија је у квалификацијама за Мондијал 2026. у лесковцу поражена од Албаније 0:1. Капитен Александар Митровић утучен после пораза од Албаније (0:1) у квалификацијама за Мондијал 2026: - Најтежи моменат у репрезентативној… »
Пораз Србије од Албаније за крај сна о Мундијалу

Пораз Србије од Албаније за крај сна о Мундијалу

Вести онлине 11.10.2025
Фијаско, потоп, крај! Србија је поражена у Лесковцу на стадиону Дубочица, од Албаније резултатом 1:0, голом Реја Манаја, чиме је распршен сан о другом месту које води у бараж за Мундијал. Ништа, апсолутно ништа није ваљало и… »
Пикси се опростио од репрезентације: Понудио сам оставку, не путујем у Андору – стварно мислите да неко одлучује уместо мене?…

Пикси се опростио од репрезентације: Понудио сам оставку, не путујем у Андору – стварно мислите да неко одлучује уместо мене?…

Нова 11.10.2025
Драган Стојковић Пикси, селектор Србије, одржао је конференцију за медије, након пораза од Албаније у Лесковцу (0:1) у најбитнијем мечу квалификација за Мундијал. Да ли је већ вечерас поднео оставку? „Већ сам обавио разговор са… »
Прве речи селектора Србије након пораза од Албаније

Прве речи селектора Србије након пораза од Албаније

Нова 11.10.2025
Драган Стојковић Пикси, селектор Србије, огласио се након пораза од Албаније у Лесковцу (0:1), у најважнијем мечу квалификација за Мундијал. Србија у два меча није постигла гол против Албаније, те је готово сигурно остала без… »
Пикси понудио оставку и отворио душу: "Осећам се лоше"

Пикси понудио оставку и отворио душу: "Осећам се лоше"

Б92 11.10.2025
Селектор Србије Драган Стојковић Пикси говорио је на конференцији за медије после меча са Албанијом. "Орлови" су доживели болан пораз у Лесковцу (1:0) у квалификацијама за Светско првенство 2026. године. Пикси је већ изнео прве… »
Албанци у екстази - од Приштине до Њујорка слави се победа над Србијом ВИДЕО

Албанци у екстази - од Приштине до Њујорка слави се победа над Србијом ВИДЕО

Б92 11.10.2025
Фудбалска репрезентација Албаније победила је Србију 1:0 у Лесковцу и направила џиновски корак ка пласману у бараж за пласман на Мундијал. Истовемено, екипа селектора Силвиња практично је избацила Србију из трке за Светско… »
Пикси после краха од Албаније: Понудио сам оставку, не путујем у Андору! (видео)

Пикси после краха од Албаније: Понудио сам оставку, не путујем у Андору! (видео)

Вечерње новости 11.10.2025
ГЛАВНО питање после пораза Србије од Албаније (0:1) је да ли ће Драган Стојковић Пикси напустити клупу Србије? Он је о томе говодио на конференцији за новинаре после меча. ФОТО: М. Вукадиновић Селектор је открио да је… »
Драган Стојковић Пикси поднео оставку: Не путујем у Андору са екипом

Драган Стојковић Пикси поднео оставку: Не путујем у Андору са екипом

Курир 11.10.2025
Драган Стојковић Пикси понудио је оставку челницима Фудбалског савеза Србије. Пикси је на конференцији за медије објавио и да не иде у Андору. Србија је поразом од Албаније у Лесковцу свела на мининум шансе да се нађе на Светском… »
Драган Стојковић понудио оставку на место селектора фудбалске репрезентације Србије

Драган Стојковић понудио оставку на место селектора фудбалске репрезентације Србије

Еуроневс 11.10.2025
Преузимам пуну одговорност, обавио сам разговор са председником и генералним секретаром ФСС понудио сам оставку, огласиће се и они, али нећу путовати у Андору и водити екипу, мислим да ће водити мој први помоћник Горан Ђоровић… »
Роналдо промашио пенал, Португалци и Шпанци хитају ка СП, а Турци дали шест "комада" у Софији

Роналдо промашио пенал, Португалци и Шпанци хитају ка СП, а Турци дали шест "комада" у Софији

Спортске.нет 11.10.2025
Поред дуела између Србије и Албаније у Лесковцу, који је завршен великом бруком нашег тима, вечерас су одиграна још четири меча у европским квалификацијама за Светско првенство у фудбалу. После њих су се Шпанија и Португал… »
Пикси: Понудио сам оставку - не идем у Андору!

Пикси: Понудио сам оставку - не идем у Андору!

РТВ 11.10.2025
ЛЕСКОВАЦ - Преузимам пуну одговорност, обавио сам разговор са председником и генералним секретаром ФСС, понудио сам оставку, рекао је на конференцији за новинаре селектор Србије Драган Стојковић. "Обавио сам разговор са… »
Мундијале, стижу ти "турбо" Норвежани, Израел "разбијен", Италијани у паници због новог баража

Мундијале, стижу ти "турбо" Норвежани, Израел "разбијен", Италијани у паници због новог баража

Спортске.нет 11.10.2025
Од вечерас је јасно да само сплет неких "научно фантастичних" околности може да спречи фудбалере Норвешке да заиграју за Мундијалу, први пут после 1998. године. Утакмица која је била "кључ" квалификационе групе И завршена је… »
Крај: Пикси саопштио да напушта место селектора Србије!

Крај: Пикси саопштио да напушта место селектора Србије!

Хот спорт 11.10.2025
Више дилеме не постоје Драган Стојковић Пикси саопштио је после пораза Србије од Албаније у Лесковцу (0:1) да подноси оставку на место селектора и потврдио да неће водити репрезентацију у наредном мечу против Андоре. Након меча… »
(Твитови) Пикси одлази: Гори интернет након епске бламаже Србије против Албаније!

(Твитови) Пикси одлази: Гори интернет након епске бламаже Србије против Албаније!

Хот спорт 11.10.2025
Једна ужасна игра После пораза Србије од Албаније у Лесковцу, друштвене мреже преплавили су бесни коментари навијача који су жестоко критиковали селектора и играче. Епски неуспех репрезентације Србије против Албаније у… »
Филип Костић утучен после Албаније: Најтежи пораз у мојој каријери...

Филип Костић утучен после Албаније: Најтежи пораз у мојој каријери...

Курир 11.10.2025
Екипа селектора Драгана Стојковића поражена је у Лесковцу од Албаније резултатом 1:0 (1:0). Србија је тако остала на седам бодова из пет мечева, док Албанија има 11 из шест утакмица. Филип Костић, репрезентативац Србије, био је… »
"Погледајте минутажу и где играмо... Ово је реалност": Душан Влаховић сурово о поразу Србије од Албаније

"Погледајте минутажу и где играмо... Ово је реалност": Душан Влаховић сурово о поразу Србије од Албаније

Мондо 11.10.2025
Србија је одиграла јако лош меч у Лесковцу и изгубила од Албаније 1:0 у квалификацијама за Светско првенство, а након обраћања Александра Митровића и селектора Драгана Стојковића сада се огласио и Душан Влаховић. Нападач… »
Фудбал за заборав: У борби за бараж Србија поражена од Албаније у Лесковцу

НИН 11.10.2025
Квалификациони дуел Србије и Албаније, који су многи називали "мечом одлуке", припао је гостујућој репрезентацији, умањивши тако шансу за лет "Орлова" на Мундијал 2026. Изабраници селектора Драгана Стојковића Пиксија имали су… »
Пикси се свађао после бруке против Албаније: „Стално ми постављате глупа питања“

Пикси се свађао после бруке против Албаније: „Стално ми постављате глупа питања“

Нова 11.10.2025
Драган Стојковић Пикси, селектор фудбалске репрезентације Србије, свађао се са новинаром после срамоте у Лесковцу. Србија је изгубила од Албаније резултатом 1:0 у квалификацијама за Светско првенство. Пикси је наставио да се… »
Влаховић: Нормално да су људи незадовољни! Трибине? Не чује се

Влаховић: Нормално да су људи незадовољни! Трибине? Не чује се

Спорт клуб 11.10.2025
Нападач Србије Душан Влаховић имао је две најбоље шансе против Албаније у суботу увече у Лесковцу, а након тешког пораза преузео је део кривице на себе. „Није лако, мени је ово сигурно најтежи пораз у репрезентацији. Мислим да и… »

Радио 021 11.10.2025
Србија је тренутно трећа на табели са седам бодова и утакмицом мање, иза Албаније са 11 и Енглеске са апсолутним скором од 15 бодова. ЕПА/Схуттерстоцк Квалификациони дуел Србије и Албаније, који су многи називали „мечом одлуке“… »
Промена после 1.683 дана: Одлучено ко води „орлове“ у Андори

Промена после 1.683 дана: Одлучено ко води „орлове“ у Андори

Спорт клуб 11.10.2025
Драган Стојковић је потврдио да неће путовати у Андору у недељу, где ће Србија играти наредну квалификациону утакмицу. Промена на клупи „орлова“ је после 1.683 дана, а док се ишчекује именовање новог селектора на следећој… »
Стојковићева игра речи – или како је Пикси преварио јавност у Србији

Стојковићева игра речи – или како је Пикси преварио јавност у Србији

Нова 11.10.2025
Фудбалска репрезентација Србије поразом од Албаније дошла је до тога да ће готово извесно остати без места у баражу за Светско првенство. Када је меч у Лесковцу завршен (1:0), главна тема у Србији међу љубитељима фудбала… »
Пикси најавио одлазак: Мислим да је јако тешко за неки наставак

Пикси најавио одлазак: Мислим да је јако тешко за неки наставак

Спорт клуб 11.10.2025
"Нисам ја битан, жао ми је људи и фудбалске Србије. Очекивали су победи, а ми нисмо били довољно добри да им то приуштимо", казао је селектор Србије Драган Стојковић у изјави за РТС. Селектор је преузео одговорност после… »
Пикси за РТС: Кривица је моја, останак на клупи неизвестан

Пикси за РТС: Кривица је моја, останак на клупи неизвестан

РТС 11.10.2025
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси наговестио је након пораза од Албаније да би могао да се повуче са селекторске позиције. Србија је у Лесковцу поражена од Албаније и сада је само теорија одржава у… »
Кривица је моја, нисам ово очекивао – Пикси најавио оставку? Разговараћу са ФСС

Кривица је моја, нисам ово очекивао – Пикси најавио оставку? Разговараћу са ФСС

Дневник 11.10.2025
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси говорио је након пораза од Албаније. – Веровао сам у победу. Резултат је заиста лош, нисам ово очекивао. Ово је моја одговорност, као селектор прихватам све… »
Драган Стојковић најавио оставку: Пикси после пораза од Албаније једном реченицом рекао да одлази

Драган Стојковић најавио оставку: Пикси после пораза од Албаније једном реченицом рекао да одлази

Курир 11.10.2025
Фудбалска репрезентација Србије поражена је од Албаније у Лесковцу резултатом 1:0 (1:0) у квалификацијама за Светско првенство. После ове утакмице тешко је очекивати да Србија може да се домогне Мундијала, иако минималне шансе… »
Влаховић: "Ово је реалност, када видимо колико наши играчи играју у клубовима..." ВИДЕО

Влаховић: "Ово је реалност, када видимо колико наши играчи играју у клубовима..." ВИДЕО

Б92 11.10.2025
Душан Влаховић је након пораза од Албаније (0:1) и вероватног опроштаја од Мундијала рекао да је резултат у Лесковцу и у актуелним квалификацијама реалност за наш тим у овом тренутку. Србија је поражена и понижена, други меч… »
Телеграф сазнаје! Пикси више није селектор Србије после бруке против Албаније

Телеграф сазнаје! Пикси више није селектор Србије после бруке против Албаније

Телеграф 11.10.2025
Након бруке против Албаније у квалификацијама за Светско првенство у фудбалу на стадиону "Дубочица" у Лесковцу и пораза од 0:1, Драган Стојковић Пикси више није селектор репрезентације Србије, сазнаје Телеграф! Селекција Србије… »
Калкулације за пласман Србије на Светско првенство после катастрофе против Албаније: Потребно чудо!

Калкулације за пласман Србије на Светско првенство после катастрофе против Албаније: Потребно чудо!

Телеграф 11.10.2025
Фудбалска репрезентација Србије поражена је у Лесковцу од селекције Албаније минималним резултатом голом Рафе Манаја у надокнади првог полувремена. Још једна бледа партија Пиксијевих изабраника, Драган Стојковић Пикси поново није… »
Србија изгубила против Албаније у Лесковцу, публика узвикивала “Пикси одлази”

Србија изгубила против Албаније у Лесковцу, публика узвикивала “Пикси одлази”

Југмедиа 11.10.2025
Фудбалска репрезентација Србије доживела је бродолом у мечу са Албанијом у квалификацијама за Светско првенство 0:1 (0:1) на Градском стадиону „Дубочица“ у Лесковцу. “Орлови” су попут птица селица побегли на југ, али принудни… »
Пикси наговестио да напушта клупу Србије: „Разговараћу са људима из савеза, али за неки наставак сарадње је јако тешко“…

Пикси наговестио да напушта клупу Србије: „Разговараћу са људима из савеза, али за неки наставак сарадње је јако тешко“…

Недељник 11.10.2025
Селектор фудбалске резепрезентације Србије Драган Стојковић Пикси изјавио је после вечерашњег пораза од Албаније на домаћем терену да ће одлуку о наставку сарадње да донесе након разговора са челницима Фудбалског савеза Србије… »
Митровић за РТС: Од првог тренутка смо осећали притисак и нервозу

Митровић за РТС: Од првог тренутка смо осећали притисак и нервозу

РТС 11.10.2025
Репрезентативац Србије Александар Митровић рекао је након пораза од Албаније да "орлови" нису играли добро и да су од првог тренутка у Лесковцу осећали притисак и нервозу. Фудбалери Србије поражени су од Албаније резултатом 1:0 у… »
Селектор: "Немојте бринути, понудио сам оставку"

Селектор: "Немојте бринути, понудио сам оставку"

Спортске.нет 11.10.2025
На конференцији за новинаре после утакмице селектор Драган Стојковић је рекао да је челним људима понудио оставку. "Одговоран сам човек. Понудио сам оставку. Овај пораз нисам очекивао. Екипа је ривал за друго место. Немојте… »
Да ли је Пикси нешто открио у овом интервјуу?

Да ли је Пикси нешто открио у овом интервјуу?

Спортске.нет 11.10.2025
Србија је поражена од Албаније од 0:1 у Лесковцу. Вероватно најтежи пораз нашег тима у последњих неколико година, а шта је рекао селектор Драган Стојковић после меча? "Лично нисам очекивао да можемо да изгубимо утакмицу. Прво… »
ОЦЕНЕ - "Колатерал" Петровић, одбрана на промаји, напад без идеје! Пикси...

ОЦЕНЕ - "Колатерал" Петровић, одбрана на промаји, напад без идеје! Пикси...

Спортске.нет 11.10.2025
Фудбалска репрезентација Србије поражена је у Лесковцу од селекције Албаније резултатом 1:0 у квалификационом мечу за Светско првенство. Овако смо ми видели наступ фудбалера Србије вечерас. Ђорђе Петровић: 7 - Опет је голман… »
Драган Стојковић после пораза од Албаније: Ја сам крив!

Драган Стојковић после пораза од Албаније: Ја сам крив!

Курир 11.10.2025
Фудбалери Србије поражени су од Албаније у Лесковцу резултатом 0:1 у утакмици групе К квалификација за Светско првенство. Србија је тако значајно умањила своје шансе за пласман у бараж и више ништа не зависи од Орлова у овој… »
Србија поражена од Албаније у Лесковцу (фото)

Србија поражена од Албаније у Лесковцу (фото)

Спортска страна југа 11.10.2025
Репрезентација Србије поражена је у Лесковцу од Албаније – 0:1 (0:1) у петом мечу квалификација за Првенство света које се идуће године одржава у САД, Мексику и Канади. Гости су из једне прилике дошли до гола у сам смирај првог… »
Орлови на скенеру курира после пораза од Албаније: Ево ко је подбацио, а ко добио прелазну оцену

Орлови на скенеру курира после пораза од Албаније: Ево ко је подбацио, а ко добио прелазну оцену

Курир 11.10.2025
Фудбалери Србије изгубили су од Албаније у мечу квалификација за Светско првенство 2026. године. У нашој групи у вођству је Енглеска са 15 бодова, Албанија је друга са 11 бодова и утакмицом више од Србије, која има седам бодова… »
Драган Стојковић после дебакла против Албаније: Ја сам кривац за овај пораз, ту нема дилеме

Драган Стојковић после дебакла против Албаније: Ја сам кривац за овај пораз, ту нема дилеме

Еуроневс 11.10.2025
Фудбалска реперезентација Србије је тотално подбацила у Лесковцу, пошто је изгубила од Албаније са минималним резултатом. Нико се није надао овом резултату, нити га је очекивао. На крају, велико разочарање за "орлове" који су… »
Митровић сломљен после пораза: „Ово је најтежи моменат и пораз у мојој каријери!“

Митровић сломљен после пораза: „Ово је најтежи моменат и пораз у мојој каријери!“

Хот спорт 11.10.2025
Озбиљан ударац за српског нападача Александар Митровић признао је после пораза од Албаније у Лесковцу (0:1) да му је ово најтежи моменат у репрезентативној каријери и истакао да је Србији недостајала креација у завршници. Српска… »
"Најтежи моменат у каријери" Капитен Србије разочаран после пораза од Албаније: Извињавам се нацији...

"Најтежи моменат у каријери" Капитен Србије разочаран после пораза од Албаније: Извињавам се нацији...

Курир 11.10.2025
Србија је на свом терену у Лесковцу поражена од Албаније 0:1, у квалификацијама за Светско првенство. "Ово је најтежи моменат у мојој репрезентативној каријери. Тешки дани за српски фудбал", изјавио је Митровић. "Утакмица је била… »
Стојковић у очају: Пикси најавио одлазак са клупе репрезентације Србије!

Стојковић у очају: Пикси најавио одлазак са клупе репрезентације Србије!

Хот спорт 11.10.2025
Чини се да је његова епизода завршена Селектор Србије Драган Стојковић преузео је одговорност за пораз од Албаније у Лесковцу (0:1) у квалификацијама за Светско првенство и најавио консеквенце. Фудбалска репрезентација Србије… »
Победе Италије, Шпаније, Португала и Турске у квалификацијама за СП

Победе Италије, Шпаније, Португала и Турске у квалификацијама за СП

Радио сто плус 11.10.2025
Италија је повела у четвртом минуту Мојзеа Кина, а предност је удвостручио Матео Ретеги у 38. минуту. Он је осам минута пре тога промашио једанаестерац. Трећи гол постигао је Франческо Еспозито у 74. минуту, а два минута касније… »
Чемер и јад Пиксијеве Србије за крај сна о Мундијалу и епска бламажа на СНС скупу у Лесковцу

Чемер и јад Пиксијеве Србије за крај сна о Мундијалу и епска бламажа на СНС скупу у Лесковцу

Нова 11.10.2025
Најавио је селектор Драган Стојковић Пикси да ће га после свих критика прогласити херојем нације ако победимо Албанију, али је уместо тога био главни глуамц још једне епске фудбалске бламаже. Србија је одиграла још један сраман… »
Друштвене мреже се усијале после пораза од Албаније: Ево шта навијачи имају да поруче Орловима

Друштвене мреже се усијале после пораза од Албаније: Ево шта навијачи имају да поруче Орловима

Курир 11.10.2025
Фудбалери Србије изгубили су од Албаније у мечу квалификација за Светско првенство 2026. године, на стадиону "Дубочица" у Лесковцу пред око 5.000 навијача. Гости су отишли кући са три бода па је сада Албанија далеко ближа баражу… »
Далеко је Америка: Србија остала са минималним шансама за пласман на Мундијал - Орлови не зависе више сами од себе!

Далеко је Америка: Србија остала са минималним шансама за пласман на Мундијал - Орлови не зависе више сами од себе!

Курир 11.10.2025
Фудбалска репрезентација Србије готово извесно остала је без пласмана на наредно Светско првенство. Екипа селектора Драгана Стојковића поражена је у Лесковцу од Албаније резултатом 1:0 (1:0). Србија је тако остала на седам бодова… »
Митровић после Албаније: „Најтежи моменат у мојој каријери, извињавамо се нацији“

Митровић после Албаније: „Најтежи моменат у мојој каријери, извињавамо се нацији“

Нова 11.10.2025
Капитен фудбалске репрезентације Србије, Александар Митровић, говорио је после бруке у Лесковцу против Албаније. Србија је поражена од Албаније резултатом 1:0 у квалификацијама за Мундијал. „Најтежи моменат у каријери. Тешки дани… »
Костић: "Ово ми је најтежи пораз у каријери"

Костић: "Ово ми је најтежи пораз у каријери"

Спортске.нет 11.10.2025
Фудбалери Србије су се вечерас обрукали у Лесковцу, изгубили су од Албаније са 1:0 у квалификацијама за Светско првенство и причати сада о шансама за Мундијал било би неозбиљно. Српски репрезентативац Филип Костић овако је видео… »
Јунак Албаније: За овај дрес спреман сам да умрем на терену

Јунак Албаније: За овај дрес спреман сам да умрем на терену

Спорт клуб 11.10.2025
Албанска репрезентација остварила је велику победу на гостовању против Србије у квалификацијама за Светско првенство 2026. Једини гол на стадиону „Дубочица“ постигао је Реј Манај у судијској надокнади првог полувремена. „За овај… »
Србија у два меча није дала гол Албанији – то вам је Пиксијева тактика, а фудбалери нек се запитају шта раде

Србија у два меча није дала гол Албанији – то вам је Пиксијева тактика, а фудбалери нек се запитају шта раде

Нова 11.10.2025
Фудбалска репрезентација Србије далеко је од пласмана у бараж квалификација за Мундијал, који је на програму наредне године. Након пет одиграних утакмица Србија у групи К европских квалификација има тек седам бодова уз… »
Оставка уживо: Пикси се поздравио, Бата Живковић водио утакмицу!?

Оставка уживо: Пикси се поздравио, Бата Живковић водио утакмицу!?

Спорт клуб 11.10.2025
Судећи према ономе што су репортери Спорт клуба на стадиону "Дубочица" могли да примете, сви су изгледи да се селектор Драган Стојковић поздравио са сарадницима и неформално повукао са клупе репрезентације. „Стојковић је устао с… »
Пикси се предао, целој Србији показао немоћ: Сео на клупу и пустио помоћника да води репрезентацију након што су му скандирали…

Пикси се предао, целој Србији показао немоћ: Сео на клупу и пустио помоћника да води репрезентацију након што су му скандирали…

Нова 11.10.2025
Судећи по ономе што се могло видети на стадиону "Дубочица" у Лесковцу, делује као да се селектор Србије, Драган Стојковић, предао. Србија је изгубила од Албаније резултатом 1:0 у квалификацијама за Мундијал. „Пикси, одлази“, чуло… »
Шансе Србије за бараж у домену теорије, чак и преко Лиге нација!

Шансе Србије за бараж у домену теорије, чак и преко Лиге нација!

Спорт клуб 11.10.2025
Поразом од репрезентације Албаније Србија је шансе за пласман на Светско првенство које ће 2026. године бити одржано у САД, Мексику и Канади свела на теорију. Србија је знатно умањила шансе за друго место у К групи, после пораза… »
Стојковић: Пораз од Албаније моја кривица и моја одговорност

Стојковић: Пораз од Албаније моја кривица и моја одговорност

“Резултат је лош, нисам очекивао да можемо да изгубимо. Прво полувреме смо одиграли коректно, успели смо да креирамо прилике, нисмо успели да постигнемо гол и стигла је казна пред одлазак на одмор. Покушавали смо да дођемо до… »
Митровић: Најтежи моменат у мојој репрезентативној каријери

Митровић: Најтежи моменат у мојој репрезентативној каријери

“Ово је најтежи моменат у мојој репрезентативној каријери. Тешки дани за српски фудбал”, изјавио је Митровић за ТВ Арена спорт. Србија је вечерас на свом терену у Лесковцу поражена од Албаније 0:1, у квалификацијама за Светско… »
Пикси понудио оставку: Једини сам кривац, нећу водити Србију у Андори

Пикси понудио оставку: Једини сам кривац, нећу водити Србију у Андори

Дневник 11.10.2025
Селектор Србије Драган Стојковић Пикси говорио је на конференцији за медије после пораза од Албаније. – Већ сам обавио разговор са председником и генералним секретаром Фудбалског савеза Србије. Понудио сам моју оставку, наравно… »
Један од најтежих пораза – Костић: Жао ми је нације, ми смо криви; Митровић: Од старта нервозни, под притиском

Један од најтежих пораза – Костић: Жао ми је нације, ми смо криви; Митровић: Од старта нервозни, под притиском

Дневник 11.10.2025
Фудбалер Србије Филип Костић говорио је након пораза Србије од Албаније у квалификацијама за Мундијал 2026. – Тешко ми је да кажем било шта. Ово је можда и најтежи пораз од кад у репрезентацији, за све нас. Жао ми је екипе… »
У коликом је Србија проблему? Огромном! Све смо упропастили, табела говори како стоје ствари

У коликом је Србија проблему? Огромном! Све смо упропастили, табела говори како стоје ствари

Мондо 11.10.2025
Репрезентација Србије поново је подбацила и изгубила и од Албаније у квалификација за Светско првенство. Сада, на три утакмице до краја, јасно је да се пита екипа која је у суботу у Лесковцу савладала наш тим 1:0. У овом… »
Митровић: "Најтежи пораз у каријери"

Митровић: "Најтежи пораз у каријери"

Спортске.нет 11.10.2025
Александар Митровић је говорио за ТВ Арена спорт после утакмице и био је прилично смирен као капитен нашег националног тима, свестан тешког пораза. Шта је имао да каже? "Најтежи пораз у каријери. Дивља утакмица, тврда, није лепа… »
Капитен Митровић: Осећали смо притисак од почетка, били нервозни

Капитен Митровић: Осећали смо притисак од почетка, били нервозни

Спорт клуб 11.10.2025
Капитен репрезентације Србије Александар Митровић био је прилично реалан по завршетку утакмице против Албаније. Борио се Александар Митровић у дуелу против Албаније, али ни он није био на очекиваном нивоу, баш као и остатак… »
Србија изгуби од Албаније, а Филип Костић прича о великој утакмици

Србија изгуби од Албаније, а Филип Костић прича о великој утакмици

Нова 11.10.2025
Филип Костић, репрезентативац Србије, био је видно утучен након пораза од Албаније у квалификацијама за Светско првенство 2026. године од 1:0. „Тешко вече, најтежи пораз у каријери у репрезентацији, рекли смо све у свлачионици… »
Пикси подноси оставку после дебакла: "Како даље? Знате и сами"

Пикси подноси оставку после дебакла: "Како даље? Знате и сами"

Мондо 11.10.2025
Селектор Србије Драган Стојковић између редова је најавио да ће напустити репрезентацију после још једне катастрофалне игре и пораза од Албаније. "Селекторе, поменули сте одговорност, шта даље?", питао га је репортер ТВ Арена… »
Херој Албаније Манај: "За овај дрес спреман сам да умрем"!

Херој Албаније Манај: "За овај дрес спреман сам да умрем"!

Спортске.нет 11.10.2025
Фудбалска репрезентација Албаније вечерас је остварила један од највећих тријумфа у својој историји. Албанци су у мечу квалификација за Мундијал савладали Србију у Лесковцу са 1:0, а гол одлуке постигао је Реј Манај. Након… »
Пикси се огласио: "Нисам ово очекивао"

Пикси се огласио: "Нисам ово очекивао"

Б92 11.10.2025
Селектор Србије Драган Стојковић Пикси изнео је прве утиске после меча против Албаније. Албанија је славила у Лесковцу резултатом 1:0 у квалификацијама за Светско првенство. "Резултат заиста лош, нисам очекивао ово. Стигла је… »
Пикси, шта даље? "Знате и сами, неки наставак..."

Пикси, шта даље? "Знате и сами, неки наставак..."

Б92 11.10.2025
Селектор фудбалера Србије Драган Стојковић Пикси говорио је о будућности на клупи "орлова". Србија је доживела тежак пораз од Албаније (1:0) у квалификацијама за Мундијал и тако практично остала без шанси за пласман у бараж… »
Костић љут после Албаније: "То мора да се мења" ВИДЕО

Костић љут после Албаније: "То мора да се мења" ВИДЕО

Б92 11.10.2025
Српски фудбалер Филип Костић био је незадовољан дешавањима на трибинама током меча у ком је наш тим поражен од Албаније (0:1). Играч Јувентуса је после меча говорио о дешавањима на стадиону "Дубочица", где су његови саиграчи… »
Петровић: "На другима је да суде да ли смо више заслужили"

Петровић: "На другима је да суде да ли смо више заслужили"

Б92 11.10.2025
Србија је доживела велики неуспех поразом од Албаније и сада се мере промилима шансе да се домогне баража. Пресудио је погодак Манаја, где су лоше одреаговали играчи Србије и нису отклонили опасност из казненог простора. Ђорђе… »
Митровић: "Најтежи моменат у каријери - извињавамо се народу"

Митровић: "Најтежи моменат у каријери - извињавамо се народу"

Б92 11.10.2025
Капитен репрезентације Србије Александар Митровић каже да му је пораз од Албаније најтежи моменат у каријери. Албанија је славила у Лесковцу резултатом 1:0 у мечу квалификација за Мундијал. "Ово је најтежи моменат у… »
Костић: "Најтежи пораз у каријери"

Костић: "Најтежи пораз у каријери"

Б92 11.10.2025
Филип Костић, репрезентативац Србије, био је неутешан после пораза нашег тима од Албаније (0:1) у Лесковцу у мечу квалификација за наредни Мундијал. Фудбалер Јувентуса је био један од најприметнијих на терену, неуморно шпартајући… »
Стојковић: Моја кривица и одговорност

Стојковић: Моја кривица и одговорност

Политика 11.10.2025
Не могу да говорим пре него што седнем са људима из Савеза. „Резултат заиста лош, нисам очекивао ово. Стигла је казна када нисмо искористили шансе у првом полувремену. Хтели смо да дођемо до гола, али све што смо покушавали није… »
Митровић: Тежак пораз који јако боли, извињавамо се народу

Митровић: Тежак пораз који јако боли, извињавамо се народу

Политика 11.10.2025
Дали смо све од себе, такав је дан, лопта није хтела у гол. Ово је најтежи моменат у репрезентативној каријери. Тежак моменат, тешки дани за српски фудбал. Утакмица дивља, тврда, нимало лепа за гледање, тешка за играње, без… »
Скандал на крају меча у Лесковцу: Албански камерман се скинуо и направио хаос, одмах је ухапшен

Скандал на крају меча у Лесковцу: Албански камерман се скинуо и направио хаос, одмах је ухапшен

Телеграф 11.10.2025
Одмах након завршетка утакмице између Србије и Албаније, где је ривалски тим остварио тријумф од 0:1 голом Реја Манаја из 45. минута меча, дошло је до великог скандала на стадиону "Дубочица" у Лесковцу. Наиме, албански камерман… »
Светско првенство све даље: Србија са минималним шансама да се пласира на Мундијал

Светско првенство све даље: Србија са минималним шансама да се пласира на Мундијал

СРБИЈА је разочарала против Албаније - поражена је у Лесковцу са 1:0 у квалификацијама за Светско првенство, а пласман на исто је све даље за "орлове". ФОТО: Профимедиа Тешка ситуација је пред нашом селекцијом и нису велике… »
Погледајте како су Албанци "зграбили" Силвиња и направили лудницу у свлачионици после победе над Србијом

Погледајте како су Албанци "зграбили" Силвиња и направили лудницу у свлачионици после победе над Србијом

Телеграф 11.10.2025
Фудбалска репрезентација Албаније стигла је до победе на стадиону "Дубочица" у Лесковцу против селекције Србије (0:1) после чега је Драган Стојковић Пикси, према сазнањима Телеграфа, отишао са место селектора Србије. Наравно… »
Албански фудбалери: Знали смо да је меч са Србијом питање живота и смрти, за овај дрес смо спремни да умремо

Албански фудбалери: Знали смо да је меч са Србијом питање живота и смрти, за овај дрес смо спремни да умремо

Телеграф 11.10.2025
Велика победа Албаније донела је огроман емотивни набој у табору њихове репрезентације, а после мећа неколико њих су истакли колико им је тријумф над Србијом (1:0) био важан. Везиста Кристјан Асллани био је међу… »
Званично! Драган Стојковић Пикси поднео оставку!

Званично! Драган Стојковић Пикси поднео оставку!

Телеграф 11.10.2025
Фудбалска репрезетнација Србије изгубила је од Албаније у Лесковцу (0:1), а на конференцији за медије Драган Стојковић Пикси је објавио да више није селектор, како је и Телеграф први најавио! - Да вам кажем, већ сам обавио… »
Влаховић: "Да сам дао гол, мислим да би било другачије! Те ствари које смо рекли у свлачионици..."

Влаховић: "Да сам дао гол, мислим да би било другачије! Те ствари које смо рекли у свлачионици..."

Телеграф 11.10.2025
Тешки тренуци за фудбалску репрезентацију Србије! После болног пораза од Албаније (1:0), Душан Влаховић стао је пред новинаре и у веома емотивној изјави отворио душу, преузевши на себе велики део одговорности за неуспех. Већ на… »
"На људима је да нам суде" Ђорђе Петровић отворио душу након пораза Србије

"На људима је да нам суде" Ђорђе Петровић отворио душу након пораза Србије

Фудбалска репрезентација Србије поражена је од Албаније у Лесковцу, а након меча Ђорђе Петровић је изашао пред новинаре. ФОТО: ЕПА - Наравно да смо разочарани резултатом. Заслужили смо више. На нама је да останемо уздигнуте… »
Да ли је Пикси овим речима најавио оставку: "Ово је моја кривица, ту сам да поднесем..."

Да ли је Пикси овим речима најавио оставку: "Ово је моја кривица, ту сам да поднесем..."

Телеграф 11.10.2025
Фудбалска репрезентација Србије поражена је у Лесковцу од селекције Албаније минималним резултатом голом Рафе Манаја у надокнади првог полувремена. Обартио се Драган Стојковић Пикси. - Резултат је лош, нисам очекивао да можемо да… »
Емотивне речи Митровића: Најтежи период у мојих 12-13 година у репрезентацији, а за српски фудбал...

Емотивне речи Митровића: Најтежи период у мојих 12-13 година у репрезентацији, а за српски фудбал...

Телеграф 11.10.2025
Александар Митровић, капитен фудбалске репрезентације Србије, истакао је да му је пораз од Албаније најтежи моменат у каријери! Након утакмице, у којој је Србија поражена резултатом 1:0, Митрович је за ТВ Арена Споет рекао: - Ово… »
"Најтежи моменат у каријери": Александар Митровић разочаран после утакмице Србија - Албанија

"Најтежи моменат у каријери": Александар Митровић разочаран после утакмице Србија - Албанија

СРБИЈА је шокантно поражена од Албаније са 1:0 у квалификацијама за Светско првенство. После меч, видно разочаран огласио се Александар Митровић. ФОТО: Профимедиа Капитен "орлова" је истакао да му је ово најтежи моменат у… »
"Моја кривица, моја одговорност..." Селектор Србије Драган Стојковић Пикси након пораза од Албаније

"Моја кривица, моја одговорност..." Селектор Србије Драган Стојковић Пикси након пораза од Албаније

Фудбалска репрезентација Србије изгубила је од Албаније са 1:0 у оквиру 6. кола квалификација за Светско првенство. Након меча изнео је утиске селектор "орлова" Драган Стојковић Пикси. ФОТО: Профимедиа Нова бледа партија… »
"Ово је најтежи пораз у мојој каријери": Филип Костић сурово искрен после бруке Србије против Албаније

"Ово је најтежи пораз у мојој каријери": Филип Костић сурово искрен после бруке Србије против Албаније

Телеграф 11.10.2025
Фудбалска репрезентација Србије доживела је бруку и пораз од Албаније у Лесковцу на стадиону "Дубочица", пошто је поражена голом Реја Манаја из 45. минута меча. Након дуела, пред камере ТВ "Арена Спорт" је стао Филип Костић и… »
"Тешко вече, преузимам одговорност": Филип Костић изнео утиске након пораза Србије од Албаније

"Тешко вече, преузимам одговорност": Филип Костић изнео утиске након пораза Србије од Албаније

СРБИЈА је изгубила од Албаније (0:1) у Лесковцу, а пораз је тешко пао Филипу Костићу. ФОТО: Профимедиа Фудбалер Јувентуса преузео је одговорност на себе после неуспеха у квалификацијама за Светско првенству. - Тешко, тешко вече… »
Албанци у Косовској Митровици славе на улицама после победе над Србијом у квалификацијама за Мундијал

Албанци у Косовској Митровици славе на улицама после победе над Србијом у квалификацијама за Мундијал

Телеграф 11.10.2025
Фудбалери Албаније савладали су Србију на стадиону "Дубочица" у Лесковцу резултатом 0:1 голом Реја Манаја у 45. минуту меча после је селектор Драган Стојковић Пикси и званичио понудио оставку! Ово је велики корак Албаније ка… »
Фудбалери Србије поражени од Албаније

Недељник 11.10.2025
Фудбалска репрезентација Србије поражена је вечерас на свом терену од Албаније 0:1, у мечу Групе К квалификација за Светско првенство. Стрелац победоносног гола био је Реј Манај у другом минуту судијске надокнаде времена у првом… »

Стрелац победоносног гола био је Реј Манај у другом минуту судијске надокнаде времена у првом полувремену. Србија је трећа у групи са седам бодова, а Албанија је на другом месту са четири бода више и утакмицом више одиграном… »
ТВИТОВИ - Нека крене лавина!

ТВИТОВИ - Нека крене лавина!

Спортске.нет 11.10.2025
Епска катастрофа репрезентације Србије где смо поражени од Албаније у Лесковцу је нешто што ће оставити трајни ожиљак нашем тиму, сваком играчу са ове утакмице. Навијачи су бесни, нећемо бити на Мундијалу осим у случају неког… »
ВИДЕО Ово смо доживели због Пиксија и фудбалера Србије: Ево како су Албанци славили победу у Лесковцу

ВИДЕО Ово смо доживели због Пиксија и фудбалера Србије: Ево како су Албанци славили победу у Лесковцу

Нова 11.10.2025
Фудбалери Србије поражени су од Албаније са 0:1 у Лесковцу у најбитнијем мечу квалификација за Светско првенство. Албанија је тако дошла на 11 бодова у групи К и скоро сигурно ће бити друга, те ће отићи у бараж, док Србија на… »
Турбо Турска за седам минута "угасила" Бугарску, Шпанија рутинирала Грузију

Турбо Турска за седам минута "угасила" Бугарску, Шпанија рутинирала Грузију

Б92 11.10.2025
Фудбалери Турске савладали су Бугарску са 6:1 у квалификацијама за Мундијал 2026. године. Мучила се Турска у првих 45 минута пошто је домаћа селекција пружила жесток отпор. Повели су гости преко Гулера у 11. минуту, али је… »
Пораз који није смео да се деси - ко је заслужио прелазну оцену? АНКЕТА

Пораз који није смео да се деси - ко је заслужио прелазну оцену? АНКЕТА

Б92 11.10.2025
Фудбалери Србије поражени су од Албаније у Лесковцу и после овога је потребно чудо да се домогнемо баража. Славили су гости на стадиону Дубочице са 1:0 поготком Реја Манаја у надокнади првог дела. Тако је пред Србијом тешка… »
"Пикси, одлази" одјекнуло у Лесковцу, навијачи терају Драгана Стојковића!

"Пикси, одлази" одјекнуло у Лесковцу, навијачи терају Драгана Стојковића!

Телеграф 11.10.2025
Фудбалска репрезентација Србије у овим тренуцима са селекцијом Албаније и губе минималним резултатом после гола Рафе Манаја. У Лесковцу је све измакло контроли, а навијачи су имали поруку за Драгана Стојковића Пиксија - "Пикси… »
Невероватна разлика! Погледајте како Силвињо саветује Албанце, а како Пикси води Србију

Невероватна разлика! Погледајте како Силвињо саветује Албанце, а како Пикси води Србију

Телеграф 11.10.2025
Фудбалери Србије губе још од краја првог полувремена против Албаније због гола Реја Манаја у првом минуту надокнаде првог полувремена, након чега наши играчи нису направили много великих прилика у наставку. Орлови нису успели… »
Пикси, ако имаш имало образа, вечерас ћеш поднети оставку

Пикси, ако имаш имало образа, вечерас ћеш поднети оставку

Телеграф 11.10.2025
Фудбалска репрезентација Србије изгубила је од селекције Албаније - 0:1, у 6. колу квалификација за Светско првенство. Бледа партија Орлова, ко зна која у последње време, без конкретне игре и барем резултата, који би још једном… »
Погледајте како су албански медији "прославили" победу над Србијом у Лесковцу: Било је и срамних наслова

Погледајте како су албански медији "прославили" победу над Србијом у Лесковцу: Било је и срамних наслова

Телеграф 11.10.2025
Фудбалери Албаније савладали су Србију у Лесковцу на стадиону "Дубочица" резултатом 0:1 голом Реја Манаја у 45. минуту меча, таман пред одлазак на полувреме. Изабраници Драгана Стојковића Пиксија нису успели да одреагују у… »
Оцените фудбалере Србије и Пиксија после бруке против Албаније

Оцените фудбалере Србије и Пиксија после бруке против Албаније

Телеграф 11.10.2025
Далеко је Србија од Светског првенства, односно од тог баража, после пораза од репрезентације Албаније у Лесковцу резултатом 1:0! Већ смо писали у нашем извештају да је у питању велика брука изабраника Драгана Стојковића Пиксија… »
Дупло бољи од Месија и Роналда: Нестваран учинак Холанда

Дупло бољи од Месија и Роналда: Нестваран учинак Холанда

Спорт клуб 11.10.2025
Норвешки нападач Ерлинг Холанд наставио је да решета мреже у дресу са државним грбом. Скандинавска селекција је у мечу 6. кола групе И квалификација за Светско првенство 2026. убедљиво савладала Израел резултатом 5:0, а фудбалер… »
Страшни Холанд прегазио Израел: Норвежани дали пет голова, а могло је и више

Страшни Холанд прегазио Израел: Норвежани дали пет голова, а могло је и више

Мондо 11.10.2025
Након што су у првом мечу дана квалификација за Светско првенство 2026. године ремизирали Летонија и Андора одиграна су још два меча пред дуела Србије и Албаније. Норвежани су показали моћ и разбили Израел са 5:0, а могло је да… »
Хет-трик Халанда, Израелци помогли са два аутогола

Хет-трик Халанда, Израелци помогли са два аутогола

Халанд је у шестом минуту у два наврата промашио једанаестерац. Фудбалска репрезентација Норвешке победила је вечерас у Ослу Израел 5:0, у утакмици шестог кола Групе И у квалификацијама за Светско првенство 2026. године… »
Ерлинг Холанд не стаје: Хет-трик против Израела, славили и Мађари

Ерлинг Холанд не стаје: Хет-трик против Израела, славили и Мађари

Спорт клуб 11.10.2025
Фудбалска репрезентација Норвешке и њен најбољи играч и стрелац Ерлинг Холанд наставили су са сјајним играма у 2025. години и убедљивом победом над Израелом направили нови велики корак ка пласману на Светско првенство следеће… »
Страшни Халанд хет-триком води норвешку на мундијал: Норвежани демолирали Израел, Италија ће морати у бараж!

Страшни Халанд хет-триком води норвешку на мундијал: Норвежани демолирали Израел, Италија ће морати у бараж!

Курир 11.10.2025
Фудбалери Норвешке савладали су Израел резултатом 5:0 у утакмици групе И квалификација за Светско првенство 2026. Норвешку је до победе водио фантастични Ерлинг Халанд који је постигао чак три гола на овом мечу. Халанд је био… »
Хет-трик Халанда у победи Норвешке у квалификацијама за Светско првенство 2026.

Хет-трик Халанда у победи Норвешке у квалификацијама за Светско првенство 2026.

Троструки стрелац био је Ерлинг Халанд, који је голове постигао у 27, 63. и 72. минуту. Он је у досадашњим квалификацијама постигао 12 голова. Два гола за Норвешку постигли су играчи Израела Анан Халили и Идан Нахмијас, који су… »
Халанд промашио два пенала, па сам "згромио" Израел

Халанд промашио два пенала, па сам "згромио" Израел

Б92 11.10.2025
Фудбалери Норвешке декласирали су Израел са 5:0 и приближили се пласману на Мундијал, пошто су максимални после шест кола. Победник је малтене решен после првих 45 минута, пошто гости нису знали шта их је снашло у Ослу. Норвешка… »
Норвешка игра турбо фудбал: Скандинавци разбили и Израел, Халанд наставио да тресе мреже

Норвешка игра турбо фудбал: Скандинавци разбили и Израел, Халанд наставио да тресе мреже

НОРВЕШКА игра невероватно у последње време. Након што су понизили Молдавнију (11:1), остварили су још једну убедљиву победу у квалификацијама за Светско првенству. Ове суботе су у Ослу разбили Израел са 5:0. ФОТО… »
(ВИДЕО) Голман Израела одбранио Холанду два пенала

(ВИДЕО) Голман Израела одбранио Холанду два пенала

Спорт клуб 11.10.2025
Две сјајне одбране израелског голмана Данијела Переца на мечу против Норвешке у квалификацијама за Светско првенство 2026. Познати пољски судија Шимон Марчињак већ у четвртом минуту досудио је пенал за домаћу селекцију, али… »
Халанд за минут промашио два пенала

Халанд за минут промашио два пенала

Телеграф 11.10.2025
Норвешки репрезентативац Ерлинг Хааланд промашио је два пенала за непун минут, односно голман Израела Данијел Перец му је оба одбранио! Норвешка је дочекала Израел у склопу квалификација за Светско првенство и већ на старту меча… »

Вести дана »