Povezane vesti
"Da sam znao da ste zvali policiju, razneo bih vas bombom!" Starac pretio ženi i sinu, već robijao zbog nasilja
Alo 12.10.2025
Dušan M. je u trenutku ovog incidenta imao zabranu prilaska supruzi. "Da sam znao da ste zvali policiju aktivirao bih bombu i razneo vas!" Ovo su jezive reči koje je Dušan M. (83) navodno izgovorio u petak kada je policija došla na vrata stana u… »
"Da sam znao da ste zvali policiju, razneo bih vas": Dušana, koji je pretio ženi i sinu bombom, svi znaju sa snimka koji je…
Blic 11.10.2025
"Da sam znao da ste zvali policiju aktivirao bih bombu i razneo vas!" Ovo su jezive reči koje je Dušan M. (83) navodno izgovorio u petak kada je policija došla na vrata stana u Mirijevu, u kojem osumnjičeni muškarac živi sa suprugom i sinom. Oni su došli… »
Vesti dana »
Broj nestalih u Nepalu porastao je na gotovo 2.000, nove padavine bi mogle da otežaju spasavanje
Nedeljnik pre 49 minutajoš 30 povezanih
Poslanici raspravljaju po amandmanima na izmene zakona "svoj na svome"
Euronews pre 9 minutajoš 31 povezana
BLOG UŽIVO U Srbiji aktivno 20 požara na otvorenom: Kod Lučana ugroženo 100 hektara šume, zbog košave službe u pripravnosti, EU produžava pomoć u gašenju do 5. septembra
Insajder pre 1 satjoš 88 povezanih
OFAK produžio licencu za poslovanje NIS-a do 30. septembra: Đedović-Handanović
BBC News pre 59 minutajoš 64 povezane